Erkek arkadaşım kardeşinin tüm lüxlerini karşılamayı kendine vazife edinmiş.

Canım sen herhalde bunlar zengin bana mal mülk alırlar diye düşündün ama işin hiç de öyle olmayacağını anlayınca isyan ediyorsun. Anlattığın şeyler evet çok itici olabilir ama sen de karşı tarafın malı mülküyle bu kadar ilgilenme.

Size ne? İnsanların malını kime vereceğine siz mi karar vereceksiniz? Çok rahatsız oluyorsanız ayrılın... ne meraklısınız mal hesabı yapmaya...

Siz bu insanla hala evlenmeyi ve o aileye gelin gitmeyi düşünüyor musunuz? Başka bi sorum yok

Ev evlenmeden alındığı için eşinin olmuş oluyor yani her hangi bir boşanma durumunda payın yok. Ve sana evin borcunu ödetse de (ki öyle demiş ya sıkışırsam vs ) ilerde ben ödedim diye hak iddia edemezsin. Mobilyaları alcaksın da ilerde mobilyanın değeri ne ? Senin yerinde olsam bu kadar fedakarlık yapmazdım. Su an sadece sevgilisiniz o yüzden karışma luksun yok bu tür konulara ancak ilerde konuşsan da birşey değişecekmiş gibi gözükmüyor

Evlendikten sonra alınanlar ortak oluyor. Ama eğer Taksitlerin ödendiğini evlendikten sonra olduğunu ispatlayanilirseniz boşanma durumunda paylaşılır. Evlilik sözleşmesinde bunh belirtin derim yoksa o kızın gezme tozma parasını siz Ödemiş’i olursunuz

Aslında tam tencere kapak olmuşlar
Başka saf sevgi saygı isteyen bekleyen insanların başını yakmazlar umarım

Konu sahibini haklı buldum başta baktım yorumlar fecaat
Israrla beğenmiyorsan ayrıl yazanları görmezden gelip kızkardeşi suçlayacak birilerini arıyor
Ama burada kimse kızkardeşi yaptığı doğru demiyor sorun orada
Sen baştan bunu görüyorsun adam kandırmıyor işine gelmiyorsa ayrıl yazıyorlar

Eski parayla konustigunuz icin en basta bu milyar olayi ne yav ne paralar donuyor diye dusunup sonradan anladim eski parayla konustugunuzu erkek arkadssinizla eger bu para mevzusu cok buyuk sorun olacaksa aranizda simdiden yollari ayirin derim
Zira bu tarz erkekler evlenince de yardima devam eder.

Ya çokta zengin değillermiş
O 4 ev İstanbul Nişantaşında falan değilse milyoner bile olmayabilirler
Konu sahibi boşuna uğraşmış bunca zaman

Evlenmeden önce alinan ev sadece onun.sen borcunu ödediğinle kalırsın iki gün sonra boşanma falan olursa.

Şimdi şöyle evlenmeden önce edinilen mallar ortak olmadığı için inşallah olmaz ama boşanma gibi bir durum olduğunda paylaşılamaz. Bu arkadaşımız da hem krediyi ödemede yardımcı olacak, hem eşyaları alacak ama evde herhangi bir söz sahibi olmayacak. Evlilik yolunda ilerleniyorsa bu konuların açıklığa kavuşması ve ortak bir paydada anlaşılması gerektiğini düşünüyorum.

Yahu sanane! İsteyen istediği gibi davranır. Sende madem ki böyle davranmalarini istemiyorsun evlenmez sin olur biter...

Al işte değer vermiyor size..

Bana sizinle gelecek düşünmüyor gibi geldi aklımca param için benimle evleniceksen benden yana beklentiye girme gibisinden göz dağı veriyor gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…