- Konu Sahibi hatalardanolusuyorum
-
Ayy sanki evlenmiş de coluk çocukla ortada kalmış birde beddua ediyor!!! Emin ol o arkadaş senin gibi ikilem de kalmaz direk ayrılır istemediği gibi davranan adamdan...Neden gülücük koyuyorsun umarım aynı şey senin de başına gelir bakalım o zaman da böyle pişkin pişkin gülcen mi? Ayrıca anlamadığın nokta şu evlendikten sonra karış şimdi karışma diyorsun da adam şimdiden her şeyi sağlam kazığa bağladı maaşının yarısı evlenmeden önce aldığı eve gidecek.
Olmuyor bildiğim kadarıyla boşanma durumunda evlenmeden alınan mallar ortak değil boşanma durumunda hiç bir hak iddia edemez ancak ölüm halinde miras kalırEvlenince tüm mal varlığı ortak olmuyor mu?
Evlenmeden önce alınan erkek arkadaşınızın oluyorsa şüpheleriniz varsa evlilik sözleşmesi yaparsınız.
Evlenince tüm borçlar ortaktır. Sen ben yoktur, olmamalı da.
Bende böyle düşündüm. Evlenmeyi düşünüyor ama çakal diye... BravoBana da oyle geldi acikcasi. Bu evi alelacele almasinin sebebi tapuya konu sahibesini ortak etmek istememesi. Bir de borclarini konu sahibesine odetecekmis, uyanik haspaya bakar misiniz???
Şimdi şöyle evlenmeden önce edinilen mallar ortak olmadığı için inşallah olmaz ama boşanma gibi bir durum olduğunda paylaşılamaz. Bu arkadaşımız da hem krediyi ödemede yardımcı olacak, hem eşyaları alacak ama evde herhangi bir söz sahibi olmayacak. Evlilik yolunda ilerleniyorsa bu konuların açıklığa kavuşması ve ortak bir paydada anlaşılması gerektiğini düşünüyorum.
Yapıcı yorumunuz için teşekkür ederim ama şunu anlatamıyorum ailesinin durumu çok iyiyken ayda sadece 500 lira yolluyorlar. Kız ayda minimum 2500-3000 yiyor. Neden aradaki farkı abisi kapatıyor ?
Eski parayla konustigunuz icin en basta bu milyar olayi ne yav ne paralar donuyor diye dusunup sonradan anladim eski parayla konustugunuzuerkek arkadssinizla eger bu para mevzusu cok buyuk sorun olacaksa aranizda simdiden yollari ayirin derim
Zira bu tarz erkekler evlenince de yardima devam eder.
Evlenince tüm mal varlığı ortak olmuyor mu?
Evlenmeden önce alınan erkek arkadaşınızın oluyorsa şüpheleriniz varsa evlilik sözleşmesi yaparsınız.
Evlenince tüm borçlar ortaktır. Sen ben yoktur, olmamalı da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?