- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
merhabalr güzller
ben kahvaltimi yaptim elmalarimi yiyorum simcikk
arkidisler bi sorum olcak size,ben gündüzleri gayet iyi yapiyorum dieti acikmada hisstmiyorum ama gece basimi yastiga koydukdan sonra amn tanrim resmn midemden guruldama ve sanki asit sesimine öyle acayip sesler gelorr acaba sizdede varmii???
ama dietimi birakma niyetinde hic degilimmm
sexbebek nerdesin canım ya başka topikte bir arkadaş böyle yazmış senin o 71 kilo veren arkadaşının durumu ne canım bizi bilgilendirebilir misin öyle ya da böyle gerçe bugün başlıyorum verdikten sonra dikkat edicem 1 seneyi geçti debelenip durdum kilo vermem lazım diye bu fırsatı kaçıramam.Baksana ne demişler onada
ELMA DİYETİNDE OKUDUKLARINIZI UNUTUNNNNNNN!!!! Bu konu hakkında yazdım bir şeyler ama tekrarlamakla fayda var.. spor salonunda bir bayanla tanıştım ve de ben de merak salmıştım elma diyetine burda okuduktan sonra.. kadın elimde elmayı görünce dayanamamış yanıma geldi ve söyledikleri elmamı boğazıma dizdi kadın da yapmış bu dieti ve vermiş 6 kilo kadar çok kısa zamanda.. 1 hafta dedi sanırım.. ama 2. hafta sebze yese ertesi gün 1 kilo hatta 1 buçuk kilo fazlalaşmış.. aman diyim.. aman
ttatlım aynısı bende oluyor hatta gecelerı ruyamda yemekler goruyorum hepkaydirigubbakcemile3bır keresınde ruyamdaa böregı yıcem sonra dıyorum kııı bennn elma dıyetındeyımmmm yememem lazımmmmmerhabalr güzller
ben kahvaltimi yaptim elmalarimi yiyorum simcikk
arkidisler bi sorum olcak size,ben gündüzleri gayet iyi yapiyorum dieti acikmada hisstmiyorum ama gece basimi yastiga koydukdan sonra amn tanrim resmn midemden guruldama ve sanki asit sesimine öyle acayip sesler gelorr acaba sizdede varmii
ama dietimi birakma niyetinde hic degilimmm
bu yöntemde kaç gün sonra kilo veriş başlıyor acaba tartıdan uzak kalamıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?