Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

kislar ben tartilmayi galiba cumartesiye erteliycem dun diyetimi bozmak zorunda kalmistim ilk gun verdiysem bile dunki yediklerimden kesin almisimdir bugun ve yarin dikkat edicem simdilik kararsizim tartilma konusunda dun dikkat etmis olsaydim bende cumayi sabirsizlikla bekliycektim

yeşil elma takımı bende varım sürekli yazamasamda bende devam ediyorum.kilom şimdi 78 hedefimönce 68 ler.

üfff bi cuma gelsede tartılsam biraz sonuc gormeye ihtiyacım varrr
hoş nerde tartılcam orasıda mecul da eskiden eczanelerde baskul olurdu şimdi yok

sexbebek nerdesin canım ya başka topikte bir arkadaş böyle yazmış senin o 71 kilo veren arkadaşının durumu ne canım bizi bilgilendirebilir misin öyle ya da böyle gerçe bugün başlıyorum verdikten sonra dikkat edicem 1 seneyi geçti debelenip durdum kilo vermem lazım diye bu fırsatı kaçıramam.Baksana ne demişler onada
ELMA DıYETıNDE OKUDUKLARINIZI UNUTUNNNNNNN!!!! Bu konu hakkında yazdım bir şeyler ama tekrarlamakla fayda var.. spor salonunda bir bayanla tanıştım ve de ben de merak salmıştım elma diyetine burda okuduktan sonra.. kadın elimde elmayı görünce dayanamamış yanıma geldi ve söyledikleri elmamı boğazıma dizdi kadın da yapmış bu dieti ve vermiş 6 kilo kadar çok kısa zamanda.. 1 hafta dedi sanırım.. ama 2. hafta sebze yese ertesi gün 1 kilo hatta 1 buçuk kilo fazlalaşmış.. aman diyim.. aman

bendede oluyo canım bazen ama aynen devam yani asla vazgeçmem

merhaba arkadaşlar opuyorumnanaktan
ilk gün bozduğum için ben bugün 2. günümdeyim :) iyi gidiyor bir sorunum yok ve kendimi rahatlamş hissediyorum zemuszemus

ramazanda nasıl uygulayacağız bu diyeti fikri olan var mı ? sahur , iftar, davet derken uygulamak zor geldi bana . şimdi verip ramazanda kilo almak istemiyorum

benimde kafama takılan konu bu arkadaşım
aceba verenler hep kastan veriyorsa diyet sonrasında verilen kilolar geri alınıyor böyle kötü deneyimim var malesef
sexybebek arkadaşımızın kilo veren arkadaşı ne durumda hala kilosunu koruyormu?

kizlar gecen sayfalara bakarsaniz orada yazdimù arkadasim nerdeyse 5 ay ve spor yapiuyor normal yiyor ama elmalari birakmadi gunde en fazla 3/4 elma daha tutketiyor ve bir kidaha vermis bulunuyor

eyer verdim diye butun herseyi yersen tabiki alirsin ama hersey gibi bu diyetten sonrada bunyeyi alistirman lazim ve spor ozaman sartttttttttttttttttttttttttttt

sexybebek benim sorumada cevap verir misin canım ramazanda nasl diyet yapabiliriz sence ? bu diyeti devam ettirmek mümkün mü ramazanda

tunaydınkızlar dietın6.gunu ve ben regl oldum sanırım son gunlerde azkılo vermem bundan dolayıymıs..ama dıyetı bırakmıyorum şişliğimvar suan ama göbegım onceden davul gıbı olurdu sımdı daha normalkaydirigubbakcemile3

ttatlım aynısı bende oluyor hatta gecelerı ruyamda yemekler goruyorum hepkaydirigubbakcemile3bır keresınde ruyamdaa böregı yıcem sonra dıyorum kııı bennn elma dıyetındeyımmmm yememem lazımmmm
bu yöntemde kaç gün sonra kilo veriş başlıyor acaba tartıdan uzak kalamıyorum ben

tatlım normalde cumya kadar tartılmamak lazım ama ben tartılıyorum cunku ben kılo verdıkce sevklenıyorum ısterse 200gr verıyım yınede motıve oluyorum..ılk gunden en azından 500 gr verırsın canım

arkadaşlar bu diyet bana hiç mantıklı gelmedi. tek besin var o da elma yanında da esmer ekmek elbette bu şekilde yapılan diyetlerde kilokaybının olması kaçınılmazdır. çok ama çok düşük kalorili bir diyet bu
gün 600 kcal bile almıyorsun. peki kaybedilen nedir gerçekten yağ mı elbette hayır. vücuttaki su gidiyor kaslar eriyor.daha sonra da organ yetmezliği aman yarabbi yağlarımızdan kurtulalım derken organlar mı gidecek lmaz:lmaz:lmaz: herkes ister hemen verelim kiloları kurtulalım peki ya daha sonra. bi de şunu düşünün hayatınız boyunca elmayı yemeyi bir kenara bırakın görmek bile midenizi bulandıracakkötükedihüso belki içiniz karardı ama gerçek bu...

Elma diyetiyle ilgili bizi uyarmak isteyen iyi niyetli arkadaşlarımızın yorumlarını okuyorum. Evet tek tip diyet zararlı arkadaşlar haklısınız. Ama bu diyetin sabah mönüsü normal diyetlerle aynı. Üstelik eğer isterseniz akşam salata, hafif sebzelerde yiyebilirsiniz.
Vücut yağ değil kas gidiyor, su gidiyor diyenler var. Su için, yeşil çay için denilmesinin sebebi de bu işte... Böylece su kaybının önüne geçiliyor. KAs kaybına gelince spor yapmayan bir insanın zaten kas miktarı çok düşük oluyor. Örnek ben spor salonuna gidiyorum yağ, kas, su ölçümlerim yapılıyor. Başlangıcta ölçüm yapıldığında kas oranım çok çok düşük çıktı. Komple yağ anlayacağınız...
Evet bu diyeti uzun süreli yapmak eminim çok zararlı. Aylarca bu diyeti yapmayı kesinlikle düşünmüyorum ama saçma sapan haplar, kremler veya mamalardan medet umacağıma iki hafta bu diyeti yapmayı tercih ederim. Bu tamamen benim fikrim tabii... Herkese sevgiler

kızlar evde elma bıttı ve dısarı cıkacam halım yok regl yuzunden..onun yerıne şeftalı yesem olur mu sızce..kalorısıne bakımm ben en ıyısı...blackıtty sana katılıyorum ayrıca..
kahvaltımı guzelce yapıyorum ve baska hıc bır dıyette bu kadar tok olmuyorum ve mutluuuuzemuszemus

not:seftalı 1 adet kalorısı :60
elma 1 adet kalorısı :60

Son düzenleme:
Meldacım sana katılıyorum....

bu diyette ne yumurta var ne et var (0 protein yani). iyi yağları da geçtim cevizdeki fındıktaki gibi...alınan tek şey sabah çok az karbonhidrat,cok az kalsiyum ve tum gun vitamin...hani bunun diger vitaminleri B12si Demiri vb.Kansızlıgı sık sık tekrar edenlerden biri olarak protein ve etten alınan Fe(demir)'in yerini hiç birsey tutmaz bu durumda da kiloyu verip sağlıkta kaybedilir(kuru üzümde dusunuldugu gibi kan yapmıyormuş bizzat doktorumun ağzından, et yemek gerekiyormuş)...kısacası bana da mantıksız geldi sonra kilo almasını geçtim 4 ay boyunca falan 0 Proteinle rejim pek sağlıksız.kas oranı duser,metobolizma kas azaldıgı için iyice agırlasır(genelde rejimlerdeki ilk sart spor ile de kas oranını arttırmak boylece yakılan kalorı oranınını gunluk arttırmaktır ama bu rejimde kas yapacak proteini nerden bulcak vücut?)...eeee bu durumda da akıl var mantık var herhalde ki diyet bırakılınca vücuttaki yağ oranı artar,olan 2 gram kasta erir,kilo da alınır gibi gözüküyor.aman dikkat..

Son düzenleyen: Moderatör:
bu dıyette sabah kahvaltısında yumurta yıyebılırsın..onu gectım bızde yazdıklarını bılıyoruz ama ilaç kullanmaktan yada dıger dıyetlerden oldukca saglıklı bır dıyet ıstersen saltanıda yıyebılırsın etınıde mesla tavuklu salta yapabılırsın tavukları haslayıp hergun olmamak sartı ıle bır zararı olacagını sanmıyorum...
dimi ama:umursamaz:

bakin kimseye mesbur bu diyettti yap demedim dememde ben uyguluyorum ve cok mutluyum ve arkadaslara paylasmak istedim burya gelip yok soyle yok boyle bizde biliyoruz neyin neoldugunu onun icin kendinize tutun kimsede omur boyu yapacak degil bunu da bilin ve elmada yeterli vitaminler var merak etme kimse olmez

Valla kızlar ben halimden cok memnunum...sexybebek'e de bizi bu ekşi ve pahalı olan yeşil elma diyetiyle tanıştırdığı için cok teşekkür ediyorum kaydirigubbakcemile3 ..sayesinde yeme düzenim oturdu...vücudum rahatladığını, nefes aldığını hissediyorum...
mesela dün yediklerim : sabah kahvaltı (zeytin, peynir, salatalık, domates, dilim ekmek )
elma+su+yeşil çay+1 tabak taze fasulye+karpuz+yeşil çay

bu sabah : kahvaltıda salatalık+peynir +haşlanmış yumurta
elma+yeşil cay
akşama yine akşam yemeğimden bir porsiyon yicem yanında salata ya da karpuzlaa...
ve midem o kadar rahat ki kızlar,yani alışkanlık haline geldi bu düzen,diyet gibi gelmiyo bana artık, yani diyeti bıraktığımı hayal ediyorum, kendi kendime diyorum ki "daha ne yiceksin, doyuyosun zaten" bu bir diyet değil aslında düzen....
ideal kiloma kavuştuğum zaman yemek öncesi 1 kase corbamı da içicem, haftada 1 pilavımı, makarnamı da yicem...gün içerisinde 1 elmamı ya da başka herhangi bir meyveyi, yeşil cayımı da içicem inş..
Sadece elmayla diyetini sürdüren arkadaşlardan biraz daha yavaş kilo vericem..okadar...akşamları akşam yemeğinizden bir porsiyon yiyin kızlar..inanın vücudunuza daha iyi gelicek.. başağrınız vs. olmycak..

kızlar bu arada sizin aldığınız elmalar da şu ithal olan , kilosu 6 ytl'lik elmalardan mı :uhm:
yoksa ben kazık mı yiyorumm kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…