şekerim ,sonuçta burası herkese açık bir paylaşım platformu..nette Google'dan bile aratınca forumdaki yazılan yazılar herkes tarafından görülebiliyor. Kilo vermiş olabilirsiniz ama bunun sonuçta doktorlar tarafından onaylanan sağlıklı bir diyet olmadığını da belirtmek gerek. Herkesin eğitim seviyesi farklı, seninki ne bilemiyorum ama bilen var bilmeyen var ; çoluk var çocuk var bunları okuyan. Bu kadar sert tepki vermemek gerek, herkes burda düşüncesini ve tecrübesini paylaşabilir ki burda kimsenin yazdığı yazılarda da bir art niyet de yok.hayır yani bir paylaşım niyetinde de değilsen özelden de konuşabilirsin şekercim. Herkes iyi niyetli merak etme tatlım. Sadece sen çok büyük bi tepki vermişin ve karşındakinin iyi niyetli tavsiyesini ''sanki biz bilmiyor muyuz sen de kimsin'' gibi bir tavır sergilemişsin. Burda ayıp eden sensin. Bir şeyin hep olumlu yanlarından bahsedilmez olumsuz yönleri de paylaşıma açık olmalıdır buranın amacı budur. Herkes olumlu ya da olumsuz fikrini söylemekte serbesttir. Kim kime bu diyeti zorla yaptırıosun diyor ki canımın içi..sen yanlış anlamışın..Öpüyorum kardeşim..kendine iyi bak..
Sexybebeğe de paylaşımı için teşekkürler ayrıca, ben de bu diyeti sağlıklı bulduğum yönleriyle yapmayı deniyicem daha önce bahsettiğim kendi yöntemimle..
canım oncelikle şunu belirteyim sert tepki vermedim anlayış tarzına gore degisir... sen oyle anlamak istemişin oyle anlamışın ...
evet soyledim gene soyluyorum cahil insanlar degiliz neyin ne oldugunu biliyoruz ...
nette aratmada cıkabilir nihayetinde bir suru diyet sayfaları var onlarda cıkabilir ...
diyet yapacak birisi hangisi uygunsa kendine orayı inceliyor ... ve dedigim gibi onlarıda zorla buraya sokmuyoruz evettt goglede bizi buldun bu diyeti yap demiyoruz ...
coluk cocuk meselesine gelince coluk cocuk dedigin kişiler 10-15 yaşmı 18-28-38 yaşmı ?
ha diger 10-15 yaş gurubundaysalar zaten yaptıgı diyetten aile buyuklerinin illaki haberi vardır ve araştırır o yaştaki cocuk ne diye diyet yapcak orasıda tartışılır ...
artı ben kimseye ayıp ettin gibi bişey kullanmadım ...
tabiki karşıt goruşlerde olacak ama bu amannn buda neymiş çok saglıksız gibi degil sadece kendi adına bu saglıksız ben yapmam diyebilir ..
burda herkez ne yaptıgının gayet farkında ... kaç yaşında insanlar var ... kalkıp ögretmen edasıyla işte vucudun bilmem nesine bu kadar protein şu kadarına bilmem şu kadar vitamin lazım ... gibi şeyler hoş değil ...
oda netten kopyalanıp buraya yapıştırılmış bişey ... neti kullanmayı biliyorlarki şuan burdalar burdaki kişiler kendileride vucudun neye ne zaman ihtiyacı oldugunu pekala ogrenebilirler...
özelden paylaşma konusuna gelince ben burda diyet yapan arkadaşlarımla aynı şeyi paylaşıyorum ... karşıt fikirde olan ben degilim ve ozelden konuşacak bişeyim yok ... fazla kafasına takan varsa bu diyetin sorunlu oldugunu onlar ozelden tartışabilirler bu konuyu ...
sevgi ve saygılarımla a.s.
senin yöntemin ne canım
canım bozma moralini herkes fikrini söylesin doğru yada yanlış biz yolumuza bakalım opuyorumnanaktan
kalbimi kalbinde hisset sexybebegim...vereliniortak
kizlar kusura bakmayin yazmadigim icin cunku ben boyle konulara hic girmek falan istemiyorum
ben bir diyet yapiyorum ve baktim super birsey ve sizinlen paylasmak istedim sonucta 28 yasindadyim belki benden daha buyuksunuz onu suan bilemiyorum ama kimseye saygisizlik yapmak istemem hadimde degil
ve birkez daha soyluyorum bu diyet kasdan vermiyor yagdan veriyor ve omur boyu yapilcak birseyde degil ama vucut buna once alismasi lazim onun icin kendinizi yormadan kuttu hisetmeden
ben burda ellimden geldigi kadar yaziyorum destek veriyorum ki herkez birkac kilo versin diye yoksa neden sabah dan aksama kadar buraya gelip destek verim
ama diyet yaparkene destek cok onemli bende sizden biriyim robot degilim sonucta insanim ve ellimden geldigi herseyi yapiyorum ve yapacamda kizlar 30kg fazla olanlar bir kac hafta bunu stop etmeden yapsinlar bunye alisana kadar 20 kg fazlasi olanlar gunde 1/2 saat spor yapsin 10/5 kg fazla olanlarda hem spor hemde protein alsinlar bari yoksa tepkiler bana geliyor ve bundan cok rahatsiz oldum
ben burdayim yardimci olmak icin ve en onemliside DESTEK OLMAK ICIN onun icin yardim isteyenler burdayim sonuna kadar baskada birsey diyemiyorum VE KIMSEYI DE ZORLAMIYORUM sadece bir insana yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana hayirli aksamlar
kizlar kusura bakmayin yazmadigim icin cunku ben boyle konulara hic girmek falan istemiyorum
ben bir diyet yapiyorum ve baktim super birsey ve sizinlen paylasmak istedim sonucta 28 yasindadyim belki benden daha buyuksunuz onu suan bilemiyorum ama kimseye saygisizlik yapmak istemem hadimde degil
ve birkez daha soyluyorum bu diyet kasdan vermiyor yagdan veriyor ve omur boyu yapilcak birseyde degil ama vucut buna once alismasi lazim onun icin kendinizi yormadan kuttu hisetmeden
ben burda ellimden geldigi kadar yaziyorum destek veriyorum ki herkez birkac kilo versin diye yoksa neden sabah dan aksama kadar buraya gelip destek verim
ama diyet yaparkene destek cok onemli bende sizden biriyim robot degilim sonucta insanim ve ellimden geldigi herseyi yapiyorum ve yapacamda kizlar 30kg fazla olanlar bir kac hafta bunu stop etmeden yapsinlar bunye alisana kadar 20 kg fazlasi olanlar gunde 1/2 saat spor yapsin 10/5 kg fazla olanlarda hem spor hemde protein alsinlar bari yoksa tepkiler bana geliyor ve bundan cok rahatsiz oldum
ben burdayim yardimci olmak icin ve en onemliside DESTEK OLMAK ICIN onun icin yardim isteyenler burdayim sonuna kadar baskada birsey diyemiyorum VE KIMSEYI DE ZORLAMIYORUM sadece bir insana yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana hayirli aksamlar
canım benim, bak ben bu diyeti yapmıyorum ama konuyu açtığın ilk günden beri takip ediyorum, sen çok emek veriyorsun :)
verdiğin emeğe sonsuz saygım var. ama insanlar gelip konuya yorum yazıyorlar, bir iki mesajı şikayet bile ettim hatta bu kötü içerik diye, çünkü sizlerin moralini bozacaktı.,
diyet yaparken sanırım birinci kural motive olmak. burda herkes reşit ve istediğini yapar, lütfen yazılanları üzerine alıp kendini üzme... sen bildiğin yolda devam et, yanında olan arkadaşlarınla ileşimde ol, kötü yorumları okuma bile lütfen :))
ben çok üzülüyorum ya...
bahar 82 hadi hayirlisi bir sorun olursa en kisa zamanda cevablarim
minni canim kilon kac? ve hemen uzulme canim demeki vucut direniyor ama emin olki bir iki gun sonra daha kolay verecen sen sadece kuttu dusunme neolur kafani hic takma anacim bir iki gun sabret ve tartilma sonra daha guzel sonuc alacani biliyorum neolur pes etme
günaydın kızlar bende bugün başlıyorum diyete haftaya cuma tartılırım artık çünkü yarın tartılırsam çok erken olur
şuanki kilom 65 hedefim 55
listeye beni de eklerseniz sevinirim
bir de kahvaltıda ne yemem gerekiyor daha sonra neler yapmalıyım biri bana kaba taslak anlatabilir mi acaba?
canım kilom 73 tü şimdi 72.500 oldu. kendime çok kızıyom valla....
off ya hemen kilo alırım ama verirken sanki gitmek istemiyorlar gibi anacım ya..
yapışıp kaldılar yaa..