• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik konusunda kararsızım Nişanıma da az kaldı ne yapacağım bilmiyorum...

Daha önce yazdım yine yazacağım. Bu herif muhtemelen aşırı tipsiz ve özgüvensiz. Bu yüzden karşı cinsiyle düzgün bir ilişki yaşayamamış. Düşündüğünüz kadar saf ve iyi niyetli değil yani. Bakın o küçük aklıyla ilerde biriyle evlenir de boşanırsan mahkeme araştırır benimle otelde kaldığın belli olur da sen suçlu çıkarsın diyor.:))

Sanmakla kalmaz getirir de sanki. Konu sahibi olabilir mi acaba diye düşünmüş baksana.
Olabilir mi diye düşünmedim. Yanlış anlaşıldım galiba.. Sadece ondan böyle bir şey beklemiyordum. Bunu söyleme amacı ne? Neden bu kadar evlenmeye taktı. Tamam bende düzgün birini bulup evlenmek isterim. Mutlu bir yuva kurmak isterim. Sevdiğim sevildiğim güzel bir evliliğim olsun isterim istiyorum da.
Ama kalkıp onu söylemesi küçük bir şok geçirtti bana. Tamam beni seviyor olabilir evlenmekte çok isteyebilir 2 senede çok emek verdim diye düşünebilir hakkı. Ama bu çok yersiz bir şey hani izahı yok. Yani ben birini buldum diyelim. Evleneceğim sıra gidip biz otelde kaldık biz tatile şuraya buraya gittik vs mi diyecek ilan mı edecek? sırf ben aa doğru yarın bir gün evlenirsem sorun çıkar otelden dolayı dur ayrılmayalım diye mi düşüneceğim?
Hiç düşünmeden konuşuyor bazen... Tabi ki dedim orda böyle bir şeyin olasılığı yok hem olsa ne olacak boşanma aşamasındaysak bilip bilmemesi neyi değiştirir dedim. Bir şey demedi başka bir konu açtı. Yani ne mantıkla söylüyor bunu oturtamadım kafamda. O yüzden burada sordum fikir aldım.

Daha önce yazdım yine yazacağım. Bu herif muhtemelen aşırı tipsiz ve özgüvensiz. Bu yüzden karşı cinsiyle düzgün bir ilişki yaşayamamış. Düşündüğünüz kadar saf ve iyi niyetli değil yani. Bakın o küçük aklıyla ilerde biriyle evlenir de boşanırsan mahkeme araştırır benimle otelde kaldığın belli olur da sen suçlu çıkarsın diyor.:))
Aşırı aşırı tipsiz değil bi sempatikliği var gibi ama boy kilo orantısız. Başının üstü seyrekleşmiş baya. Kendisine dediklerimi yapsa düzelir yani... Ama özgüven konusunda haklısınız. Çok ezilmiş eskiden birde babasından çok çekinir hayatı hep çalışmakla geçmiş. Herkes saf iyi çocuk sevecen der. Kimse kurnaz, menfaatçi, p.. , tembel, çapkın vs vs demedi. Yanında hiç kız görmedik ilk defa seni tanıştırdı. Görüştüğü olmuştur biz bilmiyoruz böyle şeyleri çok söylemez derlerdi.

Bakın o küçük aklıyla ilerde biriyle evlenir de boşanırsan mahkeme araştırır benimle otelde kaldığın belli olur da sen suçlu çıkarsın diyor.:))
Bu cümleniz gerçekten düşündürdü beni. Bunu burası dışında kimseye de söyleyemedim. Kalkıp bunu söyledi sonra başka konuya geçti. Ben kaç yaşındayım dedi. 33 dedim. Ben bu yaşıma kadar tatile gitmedim hiç bir seninle gittik dedi. Biliyordum gerçi gitmediğini. Hep işten güçten vakit olmadı diyordu. Sonrada seni bekledim sevdiceğimi bekledim hiç bir kızla gitmedim dedi. Bende belki sevgilin değillerdi ondandır. Hem arkadaşların tatile gitmiş onlarla hiç gitmedin mi dedim. Yok gitmedim dedi. Ben her şeyimi sana adadım hep seni bekledim. Hiçbir kızı öpmedim 5 sene seni düşündüm 2 sene çıktık ben nasıl 7 seneyi unutayım dedi. Bende beni bu kadar beklediysen dediklerimi yapsaydın madem dedim. Ben evlenip gitseydim öylee beni mi bekleyecektin dedim. Hiç mi sevgilin olmayacaktı? Demek ki konuştukların istemedi ya da o boyuta gelmediniz dedim. yok dedi ben istemedim.

Aşırı aşırı tipsiz değil bi sempatikliği var gibi ama boy kilo orantısız. Başının üstü seyrekleşmiş baya. Kendisine dediklerimi yapsa düzelir yani... Ama özgüven konusunda haklısınız. Çok ezilmiş eskiden birde babasından çok çekinir hayatı hep çalışmakla geçmiş. Herkes saf iyi çocuk sevecen der. Kimse kurnaz, menfaatçi, p.. , tembel, çapkın vs vs demedi. Yanında hiç kız görmedik ilk defa seni tanıştırdı. Görüştüğü olmuştur biz bilmiyoruz böyle şeyleri çok söylemez derlerdi.

Bakın o küçük aklıyla ilerde biriyle evlenir de boşanırsan mahkeme araştırır benimle otelde kaldığın belli olur da sen suçlu çıkarsın diyor.:))
Bu cümleniz gerçekten düşündürdü beni. Bunu burası dışında kimseye de söyleyemedim. Kalkıp bunu söyledi sonra başka konuya geçti. Ben kaç yaşındayım dedi. 33 dedim. Ben bu yaşıma kadar tatile gitmedim hiç bir seninle gittik dedi. Biliyordum gerçi gitmediğini. Hep işten güçten vakit olmadı diyordu. Sonrada seni bekledim sevdiceğimi bekledim hiç bir kızla gitmedim dedi. Bende belki sevgilin değillerdi ondandır. Hem arkadaşların tatile gitmiş onlarla hiç gitmedin mi dedim. Yok gitmedim dedi. Ben her şeyimi sana adadım hep seni bekledim. Hiçbir kızı öpmedim 5 sene seni düşündüm 2 sene çıktık ben nasıl 7 seneyi unutayım dedi. Bende beni bu kadar beklediysen dediklerimi yapsaydın madem dedim. Ben evlenip gitseydim öylee beni mi bekleyecektin dedim. Hiç mi sevgilin olmayacaktı? Demek ki konuştukların istemedi ya da o boyuta gelmediniz dedim. yok dedi ben istemedim.
Ne diyecek ki başka? Ben yürüdüm ama onlar beni istemedi mi? Onu da derse siz onu hiç istemezsiniz.

Bu arada benimle otele geldi diye Love'ın ailesine bile bir şeyler anlatabilir. Mecbur hissederse benimle evlenir kafası.
Biraz benimde aklıma geldi. Ama yapmaz herhalde ya o kadar da değil. Biz tatile falan gittik de kız kardeşi de bizimle gelmişti.
Her neyse tamam sevebilir evlenmek isteyebilir de çok tuhaf yani bunları demesi...
Dün eve geldim tabi elimde de çiçek. Annem sordu ne yaptınız ne konuştunuz diye. Dedim üzüldü ağladı özür diledi. Zorla bu çiçeği verdi falan dedim. Annemde seni çok seviyor belli. Seni de bu kadar seven çıkmadı kızım ilişkilerin hep kötüydü. İlk başlarda çok iyiydi sonra değişiyorlardı aldatıyorlardı üzülen sen oluyordun. Bu çocuk seni baya seviyor acaba bi düşünsen mi? Yaşında 32 oldu artık. Bundan sonra düzgün biri çıkma garantisi yok. Biraz daha beklesin 40 yaşındaki adamla mı evleneceksin? Ya evlenip boşanan çıkarsa vs şeyler söyledi. Sabahta konuştuk uyuyamamış gece '' noldu anne niye uyuyamadın neyi kafaya taktın gene dedim. Düşündüm bir şeyler dedi ben ısrar edince dedi işte '' seni düşündüm torun sevmek istiyorum, yalnız kalma istiyorum, bir yuvan olsun istiyorum'' dedi.
O sırada da bu aradı napıyorsun nasılsın, işte bende çalışıyorum sevdiğimizde yok artık kendimi iyice işe verdim 2 3 iş alıyorsam artık 10 iş alıcam daha çok çalışıcam (ki bütün işi kendi yapıyor baya çalışkandır normalde de) Büyük iş adamı olucam falan dedi. İyi ol madem bana da bir fırsat versen düşünmem için dedim Kapadık aramadı bir daha...

Size kısa bir hikayemi anlatayım.

Bir dönem bana göre çirkin bir erkeğe şans verdim ısrarlarına dayanamayıp. Beş gün dayandım yanımda gezdirmeye :) ilk yakınlaşmak istediğinde içim almadı bitirdim. Üstelik kültür, kariyer olarak da aşağıda değildi bana denkti.

Beğenmediğiniz bir adamla iki yıl ilişki ve cinsellik yaşıyorsunuz. Ya nasıl içiniz aldı kusura bakmayın ama bu kadar mı teflonsunuz? Adama da şurda hak veriyorum iki yıllık sevgilim ayrılmak istese beni beğenmiyor oluşu aklıma gelmez, bir şeye kızdı küstü tripleniyor vs derim yani.

Bilmiyorum özellikle de otel muhabbetinden itibaren çok gerdi beni bu konu. Adam tüm tuşlara basıyor, tehditvari de konuşuyor. Sümsüklüğün iyilik sanılması hayatımda en sevmediğim şeydir, otelle inceden tehdit eden adamı da sümsük diye iyi biri yaptık kadınlar olarak ya bir şey demiyorum artık.

Biraz benimde aklıma geldi. Ama yapmaz herhalde ya o kadar da değil. Biz tatile falan gittik de kız kardeşi de bizimle gelmişti.
Her neyse tamam sevebilir evlenmek isteyebilir de çok tuhaf yani bunları demesi...
Dün eve geldim tabi elimde de çiçek. Annem sordu ne yaptınız ne konuştunuz diye. Dedim üzüldü ağladı özür diledi. Zorla bu çiçeği verdi falan dedim. Annemde seni çok seviyor belli. Seni de bu kadar seven çıkmadı kızım ilişkilerin hep kötüydü. İlk başlarda çok iyiydi sonra değişiyorlardı aldatıyorlardı üzülen sen oluyordun. Bu çocuk seni baya seviyor acaba bi düşünsen mi? Yaşında 32 oldu artık. Bundan sonra düzgün biri çıkma garantisi yok. Biraz daha beklesin 40 yaşındaki adamla mı evleneceksin? Ya evlenip boşanan çıkarsa vs şeyler söyledi. Sabahta konuştuk uyuyamamış gece '' noldu anne niye uyuyamadın neyi kafaya taktın gene dedim. Düşündüm bir şeyler dedi ben ısrar edince dedi işte '' seni düşündüm torun sevmek istiyorum, yalnız kalma istiyorum, bir yuvan olsun istiyorum'' dedi.
O sırada da bu aradı napıyorsun nasılsın, işte bende çalışıyorum sevdiğimizde yok artık kendimi iyice işe verdim 2 3 iş alıyorsam artık 10 iş alıcam daha çok çalışıcam (ki bütün işi kendi yapıyor baya çalışkandır normalde de) Büyük iş adamı olucam falan dedi. İyi ol madem bana da bir fırsat versen düşünmem için dedim Kapadık aramadı bir daha...
Yapabilir valla az daha dönmezsen umudu azaldıkça fevri hareketleri artacaktır.
Ben de 32 yaşındayım, annem torun sevecek diye gidip el alemin sevmediğim adamıyla mı evleneyim şimdi?
Böyle çevrenin yaptığı baskıya kapılıp evlenirsen sonra pişman olursun bence. Senin de aşık olmaya, içinin kıpır kıpır olduğu bir aşka hakkın yok mu?

Ne diyecek ki başka? Ben yürüdüm ama onlar beni istemedi mi? Onu da derse siz onu hiç istemezsiniz.
Öyle demedi de olmadı işte öyle konuşmadık fazla falan diyordu. Bir kaç tane olmuş biri işte arkasından bir adama işte ben bunu yerim mi salak mı ne bir şeyler demiş. Bunun kulağına gitmiş. Ne kadar üzülmüştüm onun adına ne kızlar var diye. Tesadüfe bak söylediği adam tanıdığı çıkmış da öğrenmiş. Adam bu kız sağlam ayakkabı değil demiş. Neyse diğer bir sevdiği kız varmış o da 45 50 yaşlarındaki adamlarla dediğine göre otellere gidiyormuş öğrenince konuşmamış. Bir başkası olmuş en yakın arkadaşının sevgilisinin arkadaşıymış bundan yıllar yıllar önce. 4'lü takılırlarmış arkadaşlarmış ama belli hoşlanmış ondan ama olmamış onunla da... Böyle şeyler duydum yani ağzından.. Çokta detaya girmedi.

Size kısa bir hikayemi anlatayım.

Bir dönem bana göre çirkin bir erkeğe şans verdim ısrarlarına dayanamayıp. Beş gün dayandım yanımda gezdirmeye :) ilk yakınlaşmak istediğinde içim almadı bitirdim. Üstelik kültür, kariyer olarak da aşağıda değildi bana denkti.

Beğenmediğiniz bir adamla iki yıl ilişki ve cinsellik yaşıyorsunuz. Ya nasıl içiniz aldı kusura bakmayın ama bu kadar mı teflonsunuz? Adama da şurda hak veriyorum iki yıllık sevgilim ayrılmak istese beni beğenmiyor oluşu aklıma gelmez, bir şeye kızdı küstü tripleniyor vs derim yani.

Bilmiyorum özellikle de otel muhabbetinden itibaren çok gerdi beni bu konu. Adam tüm tuşlara basıyor, tehditvari de konuşuyor. Sümsüklüğün iyilik sanılması hayatımda en sevmediğim şeydir, otelle inceden tehdit eden adamı da sümsük diye iyi biri yaptık kadınlar olarak ya bir şey demiyorum artık.
Ayy ben de iki kere yaptım bu hatayı. 2-3 sene önce yalnız kalma korkum olunca ben de birine şans vereyim demiştim. Demez olaydım.
Adamın elini bile tutmak içimden gelmiyordu. Öptüğümü hayal edince ruhum çekiliyordu, irkiliyordum. Yapamadım direkt ayrıldım.
Bir de birine bu kadar yapışmak aşırı itici. Sanki dünyadaki son şansı Love gibi davranıyor. Cringe bence şu haller, ben utandım valla.

Öyle demedi de olmadı işte öyle konuşmadık fazla falan diyordu. Bir kaç tane olmuş biri işte arkasından bir adama işte ben bunu yerim mi salak mı ne bir şeyler demiş. Bunun kulağına gitmiş. Ne kadar üzülmüştüm onun adına ne kızlar var diye. Tesadüfe bak söylediği adam tanıdığı çıkmış da öğrenmiş. Adam bu kız sağlam ayakkabı değil demiş. Neyse diğer bir sevdiği kız varmış o da 45 50 yaşlarındaki adamlarla dediğine göre otellere gidiyormuş öğrenince konuşmamış. Bir başkası olmuş en yakın arkadaşının sevgilisinin arkadaşıymış bundan yıllar yıllar önce. 4'lü takılırlarmış arkadaşlarmış ama belli hoşlanmış ondan ama olmamış onunla da... Böyle şeyler duydum yani ağzından.. Çokta detaya girmedi.
Ben büyük adam olucamm demesi falan da komik Love. Hiç 33 yaşında yetişkin bir adam gibi konuşmuyor.
Hareketleri tutarsızlık içeriyor, çocukça davranıyor. Libido killer hareketler valla. :110:

Özgüveni düşük bir erkek, tabiki ben istemedim diyecek onlar beni reddetti, istemedi demezki. Hatta hiçbir erkek bunu itiraf etmez diye düşünüyorum.

Adami siz begenmiyorsaniz herkeste ölup bitmiyordur kisa kel gobekli biri oldugu icin alttan almasi vsvsv bundan olabilir mi?
O adami zayiflatmaya sac ektirmeye calisiyorsunuz ya onlari yapinca yuzunuze bakmazsa biiii şoook olmaya hazir olun 😄
Madem cevreniz cok begeniyormuş sizi biraz eli yuzu duzgun birilerini bulabilmeniz lazimdi ya da bulacaginiza inanirdiniz diyeyim.
Kendinizden her anlamda cokk asagida biriyle birlikte olursaniz super davranilmasi çok normal bir sey zaten. ( evlenince degisebilir )O adam oyle olmasa size yine ayni sekilde yaklasir miydi önemli bi soru.
Çevrem gerçekten beğeniyor. 24 25 gösteriyorsun vs derler saçlarım boyun kilom vs herkes beğenir. Kendimi övmeyi cidden sevmem. Biri iltifat etsin hemcinslerimden olsun hemen derim ki yok ya sen daha güzelsin bebek gibisin vs derim.
Her neyse bulamam demiyorum sadece düzgün birileri çıkmayabilir.. Çünkü hayatıma giren insanlardan hep kazık yedim çokta beğenirlerdi yani çok koşarlardı peşimden. Ama gel gör ki olmadı bitti. Bazılarına iyi ki bitti Allah korusun evlenseydik kesin boşanırdık dedim gözümdeki perde kalkınca. Düzgün adam yok çünkü az yani şansta yok bende yine de kötüyü çağırmak istemiyorumm.

Beğenilmiyor kısaca. Sempatiklik yetmiyor. Gerisine gelirsek dediğim gibi. İyi niyetli falan da değil.

32 yaşında çok gençsiniz daha. Sırf anneniz istiyor diye beğenmediğiniz aşık olmadığınız biriyle evlenip çocuk sahibi olacak haliniz yok ya? Herkes sevmek, sevilmek, aşık olmak ister. Sırf yaş geçiyor ya da anneme torun vereyim gibi düşüncelere girip acaba ben bu adamdan daha iyisini bulur muyum , ya karşıma birisi çıkmazsa diye adım atmayın kesinlikle. Sonra pişman olursunuz.

Dün konuştuk arkadaşımla buluşmuştum sonra beni aldı. Arabada konuştuk. Çiçek almış. Bende ben senden çiçek istemedim ama neden aldın dedim. Zorla verdi bana çiçeği arabadan inerken. Neyse biraz konuştuk arabada ellerimi öptü özürler diledi ben seni çok seviyorum bak araya soğukluk girmesin senin de benimde ailem üzülüyor. Yaptıklarımdan çok pişmanım bir sinirle yaptım söyledim beni affet lütfen bütün eşyaları yakmadım sadece yeleği yaktım o da yanlış yıkandığı için kabarmıştı dedi. Bende hiç hoş değil ne o ergen gibi kıyafet yakmalar sen daha öncesinden de yaptın aynı şeyi. Bana aldığın oyuncakları çiçekleri vs sana geri verince hepsini sobada yaktın. Bir de çocukları çok seviyorum derdin sokağa çıkıp dağıtsaydın madem bir işe yararlardı çocuk sevindirirdin dedim. O da çok kızmıştım doğru haklısın dedi.
Ben yok bizim olmaz seninle farklıyız tip vs değil sadece sana her şey zor geliyor çok fevri hareketler yapıyorsun bir zaman vermiyorsun insana düşünmesi için daha bir gün olmadan eşyaları yakmalar beddualar etmeler hiç hoş değil dedim. Biz anlaşamayız aynı değiliz dedim. Kitap okumak bile zor geldi dedim. Değişeceğim bak kitap fuarı olacakmış yakınlarda birlikte gidelim falan diyor. Dedim sen daha oturup bir kitap okuyamıyorsun zor geliyor göz boyamaya mı götüreceksin dedim. Yok öyle değil dedi... İşte pişman oluruz bak yapma etme çok seviyorum seni nasıl anlaşamıyoruz biz gayet de dedi. Ben ilk defa seninle öpüştüm seninle yaşadım her şeyi sana adadım kendimi dedi. Kimseyi öpmek istemedim falan dedi. Dedim kaç yaşında insansın hoşlandıklarında olmuş nasıl yani dedim. Yok ben sana sakladım öyle hiçbir şey istemedim falan diyor.

Bana birde şöyle bir şey dedi benim etkimde kalmadan bir yorum yapabilir misiniz rica etsem? Dedi ki; Yarın bir gün evlensen sonra anlaşamasanız boşanmaya kalksanız mahkemede her şeyi araştırıyorlar seninle benim otele gittiğimiz çıkarsa sorarlarsa kim bu diye ne olur gibilerinden bana bir şeyler dedi. Bende ne olmuş yani dedim ondan önce olan bir şey birde boşanıyorsak ne önemi var bilip bilmemesinin dedim. Bana aşırı tuhaf geldi. Sizin aklınıza ne gelirdi böyle bir söylemden?
1.Evlenmeden once gittiginiz oteli kimse sormaz .
2.Daha temel muhakeme yeteneği bile yok adamin.Sizin baskasiya evlenip bosanmanizla onunla evlenmeden otele gitmeniz raasinda bir baglanti bile yok .bunu bile dusunemiyor.kitap okumasini istiyorsunuz ancak bu adamin okudugu bir kitabi bile anlamasi zor .Zaten muhtemelen okuma yazmasida kuvvetli degil .
3. Hayatinda daha once opebilecegi baska bir kadın olmamis erkeklerde yok ben kendimi sana adadım gibi feminen cumleler olmaz cinsellikle ilgili konular icin .Bence adamin karakteristik gucu dusuk sizde bu yüzden icten ice beğenmiyorsunuz.
Uzatmadan ayrilin .

Otellere gidiyormuş diyor bir de hay oteller başını yesin be adam otelle bozmuş kafayı.

Ayy ben de iki kere yaptım bu hatayı. 2-3 sene önce yalnız kalma korkum olunca ben de birine şans vereyim demiştim. Demez olaydım.
Adamın elini bile tutmak içimden gelmiyordu. Öptüğümü hayal edince ruhum çekiliyordu, irkiliyordum. Yapamadım direkt ayrıldım.
Bir de birine bu kadar yapışmak aşırı itici. Sanki dünyadaki son şansı Love gibi davranıyor. Cringe bence şu haller, ben utandım valla.
Benimde içimden gelmiyordu sonraları tavırları ilgisi sürekli beni düşünüp bir şeyler alması hani hediye vs. Ne bileyim o kadar sert konuşmama rağmen alttan alması falan. Isındırmıştı beni ona azda olsa. Diyordum biraz kendine baksa şu işkolik tavırlarından az vazgeçse oturmasını düzeltse olabiliriz aslında falan diyordum. Burda yine birine demiştim okudunuz mu bilmiyorum. Bu yaşıma kadar ilişkilerim hiç iyi gitmedi. Kıskançlığım çok oldu o da travmalardan sürekli aldatmalardan y ada durup dururken terkedilmelerden dolayı olmuştu. Ama bazılarında da haklıydım. Bunun gibide kimse davranmadı bana. Ama bende ona yaptıklarımı kötü anlamda yaptıklarımı kimseye yapmadım öyle. Kilo şu bu demedim yani kimseye. İlk başlarda da hani benim için her şeyi yapınca olabilir dedim. Diğerlerini sevdikte noldu yapmadıkları kalmadı demiştim kendi kendime. O yüzden görüştüm hep. Ama iş ciddiye binince evlenirsek ne olur acaba diye düşündüm. Bana hep evlenirsek kız çocuğumuz olsun derdi. Çalışma keyfine bak evde benim kazandığım yeter sana. Ben sana yemek yap falan dedim eve gelince diğerleri gibi '' karı yemek var mı kalk yap'' demem. İstersen yaparsın istersen birlikte yaparız ya da dışardan söyleriz falan derdi.

Bende dışarda öyle elini tutmuyorum. O sinir olurdu bu duruma sürekli söylerdi. Bende sen kendi söz verdiğin şeyleri yapmadın bende o yüzden tutmuyorum inadına derdim. Ama yanıma da yakıştıramadığım içindi çoğunlukla. Buna da üzülürdüm o bunu hak etmiyor diye.

Back
X