Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

sayfalar bayagi ilerlemis okudumda diyeti bozan kislar olmus malesef bende onlardan biriyim bugun misafirlikteydik ister istemez yemek zorunda kaldim yarin tekarar devam edicem bugun gume gitmis oldu
zeynocum cok gecmis olsun rahatsizlanmissin bende bu diyeti gecen hafta birgun denemistim cok rahatsizlanmistim dun ise diyetinmin ilk gunuydu gunduz iyi gecti ama aksam kotu basagrisi oldu bugun iyiyim diyet gitti yedim yaa hatta cok cok iyiyimm
ama kaldigim yerden devam edicem bir gun gecikmeli olarak

68 kiloyum ve 12 kilo vermek istiyorum tabii yarın sabah kalktığımda bu kiloyu vermiş olsamda güzel olur ama 1 ayda versem uçarım.sexbebekciğim sağolasın.İlaç kullanmaya başlıycaktım yarın ama vazgeçtim senin yöntem güzel ama ben bşraz farklı yapacağım senin kadar hızlı verebileceğimi sanmam 36 yaşındayım bide ama sabah tost yiycem öğlen13'te bir dilim kepekle zeytin yağlı yiycem sonrasındada yeşil elma yeşil çay.Sanırım veiririm çünkü akşam yemeyini tamamen çıkarmış olucam böylelikle.öğlende hafif olacak ama tek yönlü beslenmek beni biraz ürküttü o yüzden böyle yapıcam benide guruba alırmısın arınızda motive olurum bende.Ayrıca emeğine sağlık çok teşekkürler

geçmiş olsun şeker
a.s.teşekkürler şeker....

kızlar evimde misafirler olduğu için giremedim nete ama diyete tam gaz devam ediyorumm

sevgili sexybebkcigim,eger yanilmiyorsam bu guzel motivasyonlarinda reikinin gizemli,hos ve paylasimci enerjilerinide hissettim.ne guzel hem zayiflatiyorsun hem de gonullu reiki algiliyoruz.cok cok tesekkurler bebegim... opuyorumnanaktan

sevgili sexybebkcigim,eger yanilmiyorsam bu guzel motivasyonlarinda reikinin gizemli,hos ve paylasimci enerjilerinide hissettim.ne guzel hem zayiflatiyorsun hem de gonullu reiki algiliyoruz.cok cok tesekkurler bebegim... opuyorumnanaktan

evet bebis 1,5 aydir yapiyorum ve evet insani cok destiriyor en onemliside beyine formaaat cekiliyor bundan daha guzel ne olabilir ve herkeze tavsiye ediyorum cunku insan bir kere yasiyor ve bu stress dolu hayatta ancak posotief dusunerek gulup gecebiliriz her gune daha guzel bakabiliriz ama insanlar bunu farkinda degil yada cok az farkinda beyin bir bilgisayar ve onu elle almak bizim ellimizde posetief+ zayiflamak= guzel sexybebek demek:teytey:

valla hic birsey icin deymezzz bosuna stress bosuna gozyasi hersey ellimizde yeterki farkina varalim
:içelim:

günaydin kzilar ben bugün birakiyorum diyeti nedensi ise;

1.emziriyorum bünyem cok fazla kanldirmiyor agir diyetleri 2 gün yetti bana
ikinci vere vere 1 kilo vermisim hemde diyetin disina cikmadigim halde siz günde 1 kilo verirken ben 500 gr vermisim kisacasi bu eziyete degmez ama verseydim 1 2 gün daha devam edicektim bi arkadasda hasta olmus bende kokrtum acikcasi emzirdigim icin benimde bünyem cok kuvvetli degil

ayrica zeynep arkadasim gecmis olsun sanada

Gunaydınnnn kahvaltı yapıyorum salatalık domates ve peynır
bu arada ah be hasretım emzırıyon nıye dıyet yapıyon zayık degıl mı o bebeye anne sutu alsın bosver kıloyu sen ben emzırmıyorum sÜt yok o yuzden dıytteyım

Bir iki gün öğlen zeytinyağlı hafif bişeyler yiyip vücudu alıştırıcam sonra aynen sizinki gibi yapıcam bir de bende tarı manyaklığı var bişeye başlıyorum her sabah tarılıyorum veremiyince motivasyonum gidiyor bu yöntemde kaç gün sonra kilo veriş başlıyor acaba tartıdan uzak kalamıyorum ben

gunde yarım kilo haftada 3.5 kg demek bu kadar kilo vermek az olabilr mi arkadaşım.Ama emzirirken bencede böyle bir diyet eziyet olur yavrucuğuna sen ne yersen o onu yiyor iyi yapmışsın bırakmakla canım.Hatta bebeğin için bol bol balık ye ceviz ye omegadan güçlü olsun emzirdiğin sürece zeka gelişimi açısından canım ilk 5 yılda zekanın %80 i tamamlanıyor ve bu %80'nin %60 ıda yedikleri ile gerçekleşiyor.Boşver zayıflarsın ben doğumdan sonra 14 ay emzirdim sonra iki aylık bir diyetle 13 kilo verip 53 kilo oldum nolucak hepsi olur

önemli değil canım. benim bugün 5. günüm tartılmadım cuma tartılcam ama verdim hissediyorum etrafımdakiler de söylüyolar bunu zemuszemus

Şimdi kaç kilosun?

merhabalr güzller
ben kahvaltimi yaptim elmalarimi yiyorum simcikk
arkidisler bi sorum olcak size,ben gündüzleri gayet iyi yapiyorum dieti acikmada hisstmiyorum ama gece basimi yastiga koydukdan sonra amn tanrim resmn midemden guruldama ve sanki asit sesimine öyle acayip sesler gelorr acaba sizdede varmii???

ama dietimi birakma niyetinde hic degilimmm

canim bende gunduz cok rahatim ama gece olunca kotu basagrisi oluyor midemden ses yok ama kendimi aksamlari kotu hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…