Yağ oranımı düşürme günlüğüm

Bi iki güne regl olucam, oğlum hasta, ben de hastalanıyor gibiyim. Dün bugün spor yapamadım. Eski düzenime dönünce güncelleyeceğim.

Hem hastayım hem reglim gecikti, bütün haftayı boş geçirdim.Midem felaket olunca karbonhidrat ağırlıklı yedim, her yerim şiş şiş kaç gündür. Canım acayip sıkıldı. Pazartesi tekrar başlayabilecek kadar iyi olmayı umuyorum.

Şükür iyileştim, bugün 8 gün sonra ilk antrenmanımı yaptım. Gücüm yerine gelmiş, reglim gecikti ama oldum olucam o yüzden normale dönmüş gibiyim. Şu hastalık yüzünden bütün düzenim bozuldu, tekrar rayına oturtmalıyım yeme işini. Gerçekten yemekten bıktım, bütün makrolarımızı mikrolarımızı alabileceğimiz haplar yapsalar da yemek derdinden kurtulsak, günde bilmem kaç kere düşün, hazırla, ye, yemekten tiksindim artık.

Eklentiler

• IMG_2273.webp
    IMG_2273.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 1
  • IMG_2272.webp
    IMG_2272.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 3
Bundan sonra 3 gün spor yapabileceğim, eşimle haftalık bölüşüm yaptık. 3 gün benim 3 gün onun 1 gün boş. Eğer beraber yapabilirsek günleri artıracağız ama şimdilik benim günlerim pazartesi çarşamba cuma, eşimin salı perşembe cumartesi, pazar boş dedik. Artık o da spor yapacak ve benimle diyete girecek. Hadi bakalım. Bugün spor yapmadım kendime vakit ayırdım bakım makım sonra eşimle kahve içmeye gittik.

Back
X