Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

ilaçlarr çok yediriyoo vede zaten çok kilo yapıyorr sakınn emeklerinn boşa gider:) ama muhakkakk kara olanlardan olacak hayatımmm inşallah iyi gelir:) opuyorumnanaktan

sexy bebek sana yazmıştım ama görmedin sanırım cevabını bekliyorum

çokgecmıs olsun tatlım üzüldüm bak:1no2:
kızlar bugun sevgilimle görüstük o acıkmıstı ve canı kebap yemek ıstıyordu tamam gıdelım ama ben yemem dedımmm...sonra karsımdaaa kebabı yedı ben 1 lokma bile almadımmmm:teytey::lepi:salatasından 1 kac çatal aldımalkisalkisalkis

zeyno çok geçmiş olsun canım benim ya
dikkat etmek lazım tabi her bünye kaldıramaz bu tür diyetleri sexybebeğin dediği gibi ara ver biraz canım.

süpersin canım.. benim babamda aynısını yapıyo ya annem tatilde olduğu için evde babam ve ben varım hiç kızartma yemeyen adam kızartma yaptırdı bana ya ama yemedim hıh :lepi:

Arkadaşlar, bu diyeti şu şekilde de yapsak sonuç vericeğini düşünüyorum : 3 öğün diyet yemek, aralarda da yeşil çay ve yeşil elmalar yenebilir. En azından akşamları ızgara yiyecek bişiler ilave etmek lazım yanında da bol salata, yoğurt, cacık vs.. olabilir.
Bu diyeti aylarca aynı şekilde yapmak mantıklı gelmedi bana..Sonradan telafi edilemeyen sağlık sorunları çıkabilir.Kısa sürede çok kilo vermek çok cazip ama ben de lise yıllarımda bu tarz bir diyet yapmıştım ve o zamana kadar hiç bayılmamıştım ömrümde..Yaptığım diyetten sonra sık sık tansiyonum düşmeye ve bayılmaya başladım o günden sonra tansiyon düşüklüğüm hiç geçmedi..Lütfen siz de dikkat edin, elmanın faydaları olduğu doğrudur ancak bu tek tip beslenmedir. Vücudun sadece elmanın içindeki faydalı şeylere değil diğer vitaminlere, yağ asitlerine vs.. de ihtiyacı vardır. Bu diyetin içinde ne et türü bir protein alıyorsunuz,ne de vücut için elzem olan faydalı yağ asitlerini..Ben hala çekiyorum siz çekmeyin arkadaşlar..En kötüsü de dışarda yanınızda kimse yokken bayılmak oluyor..Yanlış anlamayın sizin iyiliğiniz için tecrübemi paylaşmak istedim..

geçmiş olsun zeyno,kızlar yürüyüşten geldim,sürekli aksırıp burun siliyorum,şimdi bir elma yesem olurmu bugün sadece sabah bir poğaça öğlen çok az melemen ikindi gibide bir elam yedim ve açıım,peşinede yeşil çayımı içerim ve tabiki de suyumu olmaz mı?

Son düzenleme:
selam kızlarr

bugün 4. gün kendimi çok iyi hisseiyorum tartılmadım ama gözle görülen bi değişiklik var babam da farketmiş ayyy cuma gelsin artıkkk zemuszemus

aynn cnm benimde 4 . günm demekki senle ayni gün basladik...esimde bana diyo zayifladn sanki sen yaa diyo zemuszemus

kizlar supersiniz ne mutlu bana kac insani mutlu edebildiysem kendimlen gurur duyorum valla hepiniz supersiniz yakinda bizi cekemiyenler ortadan catlarlar lülülülülülü

senn sayende kujummmm
herkes catir catir catlicakk ohhh sefamiz olsunnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

çok gecmiş olsun yaa, cok üzüldüm, canım :çok üzgünüm: böyle bişey yaşamaktan korktuğum için böyle uygulamadım diyeti ben canım...tekrar geçmiş olsun :teselli:
bugün 3.gündeyim, ben hiç rahatsızlık hissetmedim kızlar, , ama daha evvel de söyledğim gibi sizden farklı uyguluyorum bu diyeti ..
benm gün içerisinde yediklerim = sabah kahvaltı+elma+su+yeşil çay+ve akşam hangi yemekkten yapmışsam 1 tabak yemek, salata, yoğurt vs...
yani doymak için yemek yerine sadece sağlıklı kalmak için yemek...
tabi bu sebepten dolayı cuma tarrtıldığımızda belki de içinizde en az kiloyu ben vermiş olucam, ideal kiloma ulaşmam sizlerden biraz daha uzun sürücek, ama öteki türlü hasta olmak istemiyorum kızlar :1no2: , hepinizii öptümmm fıstıklarr opuyorumnanaktan

:lepi:isde azim budurr:lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

canım sen bi tartıl bakalım belki ben de senin gibi yaparım diyetimi bende hasta olmaktan korkuyorum bebeğim var ona da BAKMAM LAZIM

ooo cok guzel kılolar vermişsiniz haatunlar ya. tebrık edıyorum sızlerii. bende baslayacgım ınşallah. regl dönemındeyım şuan bıter bıtmez baslayacgım

kizlar evde degildim kusura bakmayin

ve cuma gunu fotolari koyacam

bir arkadas yazmis 3 diyet yemek diye tabi isterseniz yapin ama bu diyet elma diyeti oldugu icin sadece elma yenecek ve kavalti ve salatalik marul bunun disina cikarsaniz kilo az verirsiniz bunuda unutmayin
bu elma diyeti detox gibi ve hic bir seylen birlikte yenmez ama benim gibi kilo vermek istiyorsaniz
ozaman benim gibi bu diyetten cikmayin ha turiye sicak ve cok uzuldum gecmis olsun arkadaslar
ama kendinizi yormayin onun icin bu havadada spor yamayin bunye alisin

ay evet kızlar çok sıcak. gecen sene bende isveç diyeti yapmıştım 13 gunde 8 kılo vermiştim yanındada 2 saat spor yapınca bünyem kaldırmadı. hem sıcak hem ağır spor çekilmiyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…