Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben markette kilosuna 2 tl pazarda 1 tl veriyorum canım
Ben öğlenleri diyet mönü yapıcam 1 gibi ondan sonra elma çay falan sadece akşamı kaldırıyorum zaten akşam yemeyi en kötüsü geç yemeyin az yiyin denir bakalım bikaç gün geçsin göreceğim işe yarayıp yaramadığını ve bu şekilde zarar göreceğimide düşünmüyorum.Elma diyetiyle ilgili bizi uyarmak isteyen iyi niyetli arkadaşlarımızın yorumlarını okuyorum. Evet tek tip diyet zararlı arkadaşlar haklısınız. Ama bu diyetin sabah mönüsü normal diyetlerle aynı. Üstelik eğer isterseniz akşam salata, hafif sebzelerde yiyebilirsiniz.
Vücut yağ değil kas gidiyor, su gidiyor diyenler var. Su için, yeşil çay için denilmesinin sebebi de bu işte... Böylece su kaybının önüne geçiliyor. KAs kaybına gelince spor yapmayan bir insanın zaten kas miktarı çok düşük oluyor. Örnek ben spor salonuna gidiyorum yağ, kas, su ölçümlerim yapılıyor. Başlangıcta ölçüm yapıldığında kas oranım çok çok düşük çıktı. Komple yağ anlayacağınız...
Evet bu diyeti uzun süreli yapmak eminim çok zararlı. Aylarca bu diyeti yapmayı kesinlikle düşünmüyorum ama saçma sapan haplar, kremler veya mamalardan medet umacağıma iki hafta bu diyeti yapmayı tercih ederim. Bu tamamen benim fikrim tabii... Herkese sevgiler
Tatlım amaç kalori değil malesef herhalde bunlar elmanın yerini tutmaz.Sen 6.günündesin kaç kilo verdin canım.kızlar evde elma bıttı ve dısarı cıkacam halım yok regl yuzunden..onun yerıne şeftalı yesem olur mu sızce..kalorısıne bakımm ben en ıyısı...blackıtty sana katılıyorum ayrıca..
kahvaltımı guzelce yapıyorum ve baska hıc bır dıyette bu kadar tok olmuyorum ve mutluuuuzemuszemus
not:seftalı 1 adet kalorısı :60
elma 1 adet kalorısı :60
Sayın sexybebek,
burası bir forum ve burada yazılan herşeyde senin istediğin gibi yazıolacak değil lutfen yazdıklarımıza dikkat edelim,kimse kusura bakmasın herkes istediğini düşünmekte serbest ve düşüncelerimizi paylasalım diye boyle bir forum var o yuzden ben bir seyi tutmak falan zorunda değilim...herkes hadi yürü diye iyi yorum yazacak olursa burası yorum platformu olmaktan cıkar...
valla istedigin yaz ben neyin dogru neyin yanlis oldugunu iy biliyorum isteyen yapar istemeyen yapmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yapamiyorsan benim sucum ne insanda karekter olmazsi lazim bunu yapabilmek icin
hani şu kocaman olan ve ekşi olan elmalar mı 2 ytl?
Sayın sexybebek,
burası bir forum ve burada yazılan herşeyde senin istediğin gibi yazıolacak değil lutfen yazdıklarımıza dikkat edelim,kimse kusura bakmasın herkes istediğini düşünmekte serbest ve düşüncelerimizi paylasalım diye boyle bir forum var o yuzden ben bir seyi tutmak falan zorunda değilim...herkes hadi yürü diye iyi yorum yazacak olursa burası yorum platformu olmaktan cıkar...
valla istedigin yaz ben neyin dogru neyin yanlis oldugunu iy biliyorum isteyen yapar istemeyen yapmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
bebişşşşşşşşşş
arkadaş kötü bişey demiyorki sadece bizleri düşündüğü için faydalı bişeye dikkat çekiyor..
biraz daha esnek olsan çok güzel olur bence..
zira ne olursa olsun karakterle kişilikle alakalı aleyhte sözler sarfetmek topiğin kalitesini düşürür dimi...
ayrıca elma diyeti yapanlar karakterli de yapamayanlar yada yapmayanlar karaktersizmi şeker..
böyle sözler üstüne diyeti yapan beni de iki kere düşünmeye itiyorsun..
bence sen azcık ara ver elma diyetine şeker..
sanırım senin sinirlerin birazcık hassaslaşmış ne dersinyerimseniben
bebişşşşşşşşşş
arkadaş kötü bişey demiyorki sadece bizleri düşündüğü için faydalı bişeye dikkat çekiyor..
biraz daha esnek olsan çok güzel olur bence..
zira ne olursa olsun karakterle kişilikle alakalı aleyhte sözler sarfetmek topiğin kalitesini düşürür dimi...
ayrıca elma diyeti yapanlar karakterli de yapamayanlar yada yapmayanlar karaktersizmi şeker..
böyle sözler üstüne diyeti yapan beni de iki kere düşünmeye itiyorsun..
bence sen azcık ara ver elma diyetine şeker..
sanırım senin sinirlerin birazcık hassaslaşmış ne dersinyerimseniben
canım ben sexybebege katılıyorum sonucta burdaki bi çok kişi bi çok diyeti denedi ve neyin ne oldugunu biliyor ...
kaloriden kastan bahsetmek kolay hiç bişey bilmiyosan aç iki net sayfası ogrenirsin ...
sexybebegin bize onerdigi diyeti netten bulamazdık sanırım ... yok elma kapsulu yok lahana kapsulu diye bi ton para dokenler oldu ...
sexybebek bize aman kasın erisin başın çatlasın gibi şeyleri başka diyet topiclerinde yazmayı bilmiyormuydu ...
kız bişey yapmış faydasını gormuş herkezlede paylaşmış iyi niyetinden ...
paylaşmayabilirdide millet gene o ticari amaçlı şeylere para dokmeye devam ederdi ...
kız bi diyet yapmış sonuc almış arkadasıda yapmış oda sonuc almış ve bizede faydalı olma amaçlı açmış bir topik ...
ve cogu kişi eminim cok mutlu sonuclar elde edecek ...
onemli olan vitaminden, proteinden ve kastan bahsetmek değil neyin ne oldugunun gayette iyi farkında kişileriz ...
onemli olan boyle bir diyetin varlıgını ortaya koyabilmek ve kullanılan ticari amaçlı şeylerden ve ceplerimizden giden o kadar miktardan kurtarabilmekti ...
sexbebekte bana gore bunu yaptı ...
artı moral motivasyonda verdi oda reddedilmeyecek bir gercek ...
yapanların bir şikayeti yokta yapmayanlar neden coştu anlamadım ...
isteyen yapar istemeyen yapmaz kimse kimseye zorla bişey yaptırmıyor !!!
artı kimler neler duyup neler yaptı baska diyetlerde ...
onlarda farkında degildide şimdimi farkına varacaklar aman kass erimesin yok protein almıyorum yok a.b.c.d.e.f bla bla bla ... biz hiç bilmiyoduk bu şeyleri ya hey allahım :umursamaz:
artı dipnot :
kız zaten kimsseye boyle bir şey var sizde yapın diye başlamadıki konuya ben yaptım verdim dedi sonra hepimiz işin sırrrını ogrenmek için sıraya dizildik ...
Sayın sexybebek,
irade demek istedi bence kaydirigubbakcemile3 ama baska bişeymi dusunuodu ne cevap verirken karakter kaçmış klavyesinden kaydirigubbakcemile3
merhaba bende bugün elmalarımı aldım 5 kg elma sanırım 3 gün yetecek bu elma bana fiyatı da 1lira 25 kuruş
bende diyetime bazı eklemeler yapacağım gerçekten hastalanmaktan korkuyorum hiç kes canım cuma günkü kilonu merakla bekliyorum başarılar herkese
irade demek istedi bence kaydirigubbakcemile3 ama baska bişeymi dusunuodu ne cevap verirken karakter kaçmış klavyesinden kaydirigubbakcemile3
aynen katılıyorum sonuçta yurtdışında yaşıyo sexybebek yanlış kullanmış olabilir yerimseniben
ya o oturduğun semtle de alakalı bişey canım
canım ben sexybebege katılıyorum sonucta burdaki bi çok kişi bi çok diyeti denedi ve neyin ne oldugunu biliyor ...
kaloriden kastan bahsetmek kolay hiç bişey bilmiyosan aç iki net sayfası ogrenirsin ...
sexybebegin bize onerdigi diyeti netten bulamazdık sanırım ... yok elma kapsulu yok lahana kapsulu diye bi ton para dokenler oldu ...
sexybebek bize aman kasın erisin başın çatlasın gibi şeyleri başka diyet topiclerinde yazmayı bilmiyormuydu ...
kız bişey yapmış faydasını gormuş herkezlede paylaşmış iyi niyetinden ...
paylaşmayabilirdide millet gene o ticari amaçlı şeylere para dokmeye devam ederdi ...
kız bi diyet yapmış sonuc almış arkadasıda yapmış oda sonuc almış ve bizede faydalı olma amaçlı açmış bir topik ...
ve cogu kişi eminim cok mutlu sonuclar elde edecek ...
onemli olan vitaminden, proteinden ve kastan bahsetmek değil neyin ne oldugunun gayette iyi farkında kişileriz ...
onemli olan boyle bir diyetin varlıgını ortaya koyabilmek ve kullanılan ticari amaçlı şeylerden ve ceplerimizden giden o kadar miktardan kurtarabilmekti ...
sexbebekte bana gore bunu yaptı ...
artı moral motivasyonda verdi oda reddedilmeyecek bir gercek ...
yapanların bir şikayeti yokta yapmayanlar neden coştu anlamadım ...
isteyen yapar istemeyen yapmaz kimse kimseye zorla bişey yaptırmıyor !!!
artı kimler neler duyup neler yaptı baska diyetlerde ...
onlarda farkında degildide şimdimi farkına varacaklar aman kass erimesin yok protein almıyorum yok a.b.c.d.e.f bla bla bla ... biz hiç bilmiyoduk bu şeyleri ya hey allahım :umursamaz:
artı dipnot :
kız zaten kimsseye boyle bir şey var sizde yapın diye başlamadıki konuya ben yaptım verdim dedi sonra hepimiz işin sırrrını ogrenmek için sıraya dizildik ...
şekerim ,sonuçta burası herkese açık bir paylaşım platformu..nette Google'dan bile aratınca forumdaki yazılan yazılar herkes tarafından görülebiliyor. Kilo vermiş olabilirsiniz ama bunun sonuçta doktorlar tarafından onaylanan sağlıklı bir diyet olmadığını da belirtmek gerek. Herkesin eğitim seviyesi farklı, seninki ne bilemiyorum ama bilen var bilmeyen var ; çoluk var çocuk var bunları okuyan. Bu kadar sert tepki vermemek gerek, herkes burda düşüncesini ve tecrübesini paylaşabilir ki burda kimsenin yazdığı yazılarda da bir art niyet de yok.hayır yani bir paylaşım niyetinde de değilsen özelden de konuşabilirsin şekercim. Herkes iyi niyetli merak etme tatlım. Sadece sen çok büyük bi tepki vermişin ve karşındakinin iyi niyetli tavsiyesini ''sanki biz bilmiyor muyuz sen de kimsin'' gibi bir tavır sergilemişsin. Burda ayıp eden sensin. Bir şeyin hep olumlu yanlarından bahsedilmez olumsuz yönleri de paylaşıma açık olmalıdır buranın amacı budur. Herkes olumlu ya da olumsuz fikrini söylemekte serbesttir. Kim kime bu diyeti zorla yaptırıosun diyor ki canımın içi..sen yanlış anlamışın..Öpüyorum kardeşim..kendine iyi bak..
Sexybebeğe de paylaşımı için teşekkürler ayrıca, ben de bu diyeti sağlıklı bulduğum yönleriyle yapmayı deniyicem daha önce bahsettiğim kendi yöntemimle..
Ben bugün aldım 2.5 tl den istanbuldayım tatlım gayet ekşi elmalarım yerli yabancı farkeder miki?evet canım, bende merak ediyorum, ama cok vermediğimi hissediyorum yerimseniben
ya arkadaşlarr, hepinize sesleniyorum..siz de mi 1-2 ytl gibi fiyatlarla alıyosunuz elmaları :uhm:
kendimi enayi gibi hissettim, niye burda pahalı anlamadım ben bu işi :umursamaz:
şekerim ,sonuçta burası herkese açık bir paylaşım platformu..nette Google'dan bile aratınca forumdaki yazılan yazılar herkes tarafından görülebiliyor. Kilo vermiş olabilirsiniz ama bunun sonuçta doktorlar tarafından onaylanan sağlıklı bir diyet olmadığını da belirtmek gerek. Herkesin eğitim seviyesi farklı, seninki ne bilemiyorum ama bilen var bilmeyen var ; çoluk var çocuk var bunları okuyan. Bu kadar sert tepki vermemek gerek, herkes burda düşüncesini ve tecrübesini paylaşabilir ki burda kimsenin yazdığı yazılarda da bir art niyet de yok.hayır yani bir paylaşım niyetinde de değilsen özelden de konuşabilirsin şekercim. Herkes iyi niyetli merak etme tatlım. Sadece sen çok büyük bi tepki vermişin ve karşındakinin iyi niyetli tavsiyesini ''sanki biz bilmiyor muyuz sen de kimsin'' gibi bir tavır sergilemişsin. Burda ayıp eden sensin. Bir şeyin hep olumlu yanlarından bahsedilmez olumsuz yönleri de paylaşıma açık olmalıdır buranın amacı budur. Herkes olumlu ya da olumsuz fikrini söylemekte serbesttir. Kim kime bu diyeti zorla yaptırıosun diyor ki canımın içi..sen yanlış anlamışın..Öpüyorum kardeşim..kendine iyi bak..
Sexybebeğe de paylaşımı için teşekkürler ayrıca, ben de bu diyeti sağlıklı bulduğum yönleriyle yapmayı deniyicem daha önce bahsettiğim kendi yöntemimle..
Senin yöntemin ne canım.Evet ben yıllardır kk kulanıcısıyım illa bir topic açıldığında olumlu yorumların yanında uyaran yorumlarda oluyor.Ve sonra tartışma olunca konu kilitleniyor.Lütfen uyarılar konusunda tepki vermeyelim arkadaşlar.Doğru bilen var bilmeyen var çok yönlü düşünmeyi sağlar bu yorumlarda.
Sexybebeğim biz sana çok teşekkür ediyoruz canım.Sen uyaranların emeğine saygısızlık ettiğini düşünme.Herkes kendi düşüncesini söylesin.Ama canım bak çok uzun süre olmuş sen başlıyalı evet çokda güzel kilo veriyorusun ama arada protein al artık bence.Haftada 6 değil 4 kilo ver nolcek iksir sende nasılsa.
Bende başladım bugün ama ilk günüm diye sanırım biraz kaçamağım oldu.Bide kahve konusunu sormuş arkadaş bende bu konudan muzdaribim.Acaba bir nescafe ve bir türk kahvesi içsem mi kızlar yaaaaaaaaaa?