Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Ben öğlenleri diyet mönü yapıcam 1 gibi ondan sonra elma çay falan sadece akşamı kaldırıyorum zaten akşam yemeyi en kötüsü geç yemeyin az yiyin denir bakalım bikaç gün geçsin göreceğim işe yarayıp yaramadığını ve bu şekilde zarar göreceğimide düşünmüyorum.
Tatlım amaç kalori değil malesef herhalde bunlar elmanın yerini tutmaz.Sen 6.günündesin kaç kilo verdin canım.

Sayın sexybebek,

burası bir forum ve burada yazılan herşeyde senin istediğin gibi yazıolacak değil lutfen yazdıklarımıza dikkat edelim,kimse kusura bakmasın herkes istediğini düşünmekte serbest ve düşüncelerimizi paylasalım diye boyle bir forum var o yuzden ben bir seyi tutmak falan zorunda değilim...herkes hadi yürü diye iyi yorum yazacak olursa burası yorum platformu olmaktan cıkar...

Elmada ne kadar vitamin oldugunun da farkındayız içinde B12 VE Fe olmadıgınında....o yuzden yeterli vitaminler var demekle olmuyor...Acıklama istersen onu da yazalım;

100 gr. elmada

B9 0,012
A 0,070
C Antioksidan. Organizmanın savunmasını güçlendirir. 5
B1 Kas ve sinir sistemi için mutlaka gereklidir. 0,03
B2 Hücrelerin iyi çalışması ve dokular için gereklidir 0,02
PP Hücre enerjisi, ergenlik ve genel fonksiyonlar için gereklidir 0,3
B5 Yağ ve şekerlerin kullanımında önemlidir; saç, deri ve kas sağlığı için gereklidir 0,1
B6 Yaşamsal mekanizmaların anahtar vitaminidir. Amino asit ve protein metabolizması için gereklidir.0,05
E Antioksidan. Cilt yaşlanmasına karşı koruyucudur. 0,6

twilight11 ,

senin yorumun cok daha mantıklı olmus eklemeler yapılabiliyor ise protein gibi diyette uygulanabilir duruma gelebilir yorumun icin tesekkur ediyorum...

Hic_Kes,

son yazdıgın diyete eklemeler de bence super olmuş opuyorum seni arkadasım bu şekilde uygulamak ve yaklasım bana da daha mantıklı gorundu...

canım haklısın elmanın yerını tutmaz ama bugunluk boyle oldu artık..ben regl sıslıgım var canım donru sonuc sanırım regl bıttıkten sonra olur ama ben normalden az varıyorum
bugun sabah kalktıgımda toplamda 2 kılo vermıs gozukuyorum ama dedıgım gıbı regl sıskınlıgıde var opuyorumnanaktan

haggard canım ılk sayfada dıkkat edersen kahvaltı yapabılıyosun yanı sadece elma degıl ve ekmekte b vıtamını var canım

Son düzenleme:

merhaba bende bugün elmalarımı aldım 5 kg elma sanırım 3 gün yetecek bu elma bana fiyatı da 1lira 25 kuruş

bende diyetime bazı eklemeler yapacağım gerçekten hastalanmaktan korkuyorum hiç kes canım cuma günkü kilonu merakla bekliyorum başarılar herkese

arkadaşlar boş yere tartışmayın haggard arkadaşımızın da kötü niyetli olduğunu sanmıyorum gayet açıklayıcı bilgiler yazmış bizim için ben kendi adıma teşekkür ederim kendisine diyeti yapıp yapmamak tabiki herkesin hendi kararı

Son düzenleyen: Moderatör:

evet canım, bende merak ediyorum, ama cok vermediğimi hissediyorum yerimseniben

ya arkadaşlarr, hepinize sesleniyorum..siz de mi 1-2 ytl gibi fiyatlarla alıyosunuz elmaları :uhm:
kendimi enayi gibi hissettim, niye burda pahalı anlamadım ben bu işi :umursamaz:

ben de her iki arkadasimizinda cok iyi niyetler ile fikirlerini ve deneyimlerini paylastiklarina inaniyorum.sexybebegimizin bizlere faydali olabilme adina verdigi cabalari hepimiz biliyoruz.bunun en guzel ornegi de kilo farki cetvelinde dahi gosterdigi titizlik.bir klavye hatasi ile opuyorum yanaktan yerine kotu kedi huso bile yazilabilir hem de hic istemeden...seni cok seviyorum sexybebecigim.opuyorumnanaktan

ya o oturduğun semtle de alakalı bişey canım

ya yok canım sosyetik bi semtte oturmuyorum ki bu kadar pahalı olsun :umursamaz:

şimdi eşime sordum, ithal ekşi ve kocaman elmalar 6 ytl, yerli ekşi ve küçük elmalar 3ytlymiş...ben de bir dahakine yerli aldırayım bari, aaa zayıflıycam diye iflas ettiricem kocamı kaydirigubbakcemile3

Ben bugün aldım 2.5 tl den istanbuldayım tatlım gayet ekşi elmalarım yerli yabancı farkeder miki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…