• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik konusunda kararsızım Nişanıma da az kaldı ne yapacağım bilmiyorum...

Aslında kendisi de o kadar akıllı sayılmaz. Bakılmadığını bende biliyorum. Sadece ne amaçla söyledi ki bunu diye düşünüyorum. İkna böyle olmaz çünkü arada kendi dediklerini de unutuyor. Yani ne alaka o kadar sevgili tatillere gidiyor. Ben ilk değilim yani aynı oda da kalan...
Tehdit etmiş seni. Benden ayrılırda başkasıyla evlenecek olursan gider o adama otelde buluştuğumuzu, birlikte olduğumuzu anlatırım demek istemiş. Hala barışma ihtimaliniz olduğu için açık açıkta söyleyemiyor, ben birşey yapmam ama mahkemede çıkar ortaya diye saçmalıyor.

Bu bahsettiğim adam asla karşımda bu adam gibi yalvarır konuma düşmedi ama bak Love. Her zaman duruşunu korudu. Eğer fazla ağlak olup son şansım sensin tavırlarında olsaydı ben de soğurdum.
Böylesi denk gelmez bir daha modunda olup ne olursa olsun evleneyim, bana ne derse desin nasıl davranırsa davransın modunda olması zaten cringe olan.
Ben şimdi bu bahsettiğim adama illa zayıfla, yok işte saç ektir vs. desem hadi lan oradan beni böyle gördün, böyle beğendin der. Ezilmez karşımda.
Bence seni iten de bu Love. Bazı erkekler muhtaç kadın severler ama hiçbir kadın muhtaç erkek sevmez.
Aslında ben bunu kimseye demem ve diyeceğim erkeği de almam hayatıma. Çok hoşlanıp da tamam konuşalım demedim. Öyle başlamadım bildiğiniz üzere. Kendi de değişeceğim gibilerinden onları söyleyince sürekli yüzüne vurdum..
Ben hep böyle beni seven birini istemiştim. Sonradan değişmesin ilk günkü gibi olsun diye.. Zira her gelen değişti gitti...
Ama o otel mevzusundan sonra içime kurt düştü. Acaba birilerine özel durumumu söyler mi diye? beklemiyorum ama bilemiyorum da. Kuşkucu bir insanımdır özümde...
Annemde işimiz olmadı diye üzgün. Neden istemiyorsun biz babanla konuştuk bu zamana kadar seni kimse öyle sevmedi. İyi düşün yine aynı şeyleri söylüyor.

Dün konuştuk arkadaşımla buluşmuştum sonra beni aldı. Arabada konuştuk. Çiçek almış. Bende ben senden çiçek istemedim ama neden aldın dedim. Zorla verdi bana çiçeği arabadan inerken. Neyse biraz konuştuk arabada ellerimi öptü özürler diledi ben seni çok seviyorum bak araya soğukluk girmesin senin de benimde ailem üzülüyor. Yaptıklarımdan çok pişmanım bir sinirle yaptım söyledim beni affet lütfen bütün eşyaları yakmadım sadece yeleği yaktım o da yanlış yıkandığı için kabarmıştı dedi. Bende hiç hoş değil ne o ergen gibi kıyafet yakmalar sen daha öncesinden de yaptın aynı şeyi. Bana aldığın oyuncakları çiçekleri vs sana geri verince hepsini sobada yaktın. Bir de çocukları çok seviyorum derdin sokağa çıkıp dağıtsaydın madem bir işe yararlardı çocuk sevindirirdin dedim. O da çok kızmıştım doğru haklısın dedi.
Ben yok bizim olmaz seninle farklıyız tip vs değil sadece sana her şey zor geliyor çok fevri hareketler yapıyorsun bir zaman vermiyorsun insana düşünmesi için daha bir gün olmadan eşyaları yakmalar beddualar etmeler hiç hoş değil dedim. Biz anlaşamayız aynı değiliz dedim. Kitap okumak bile zor geldi dedim. Değişeceğim bak kitap fuarı olacakmış yakınlarda birlikte gidelim falan diyor. Dedim sen daha oturup bir kitap okuyamıyorsun zor geliyor göz boyamaya mı götüreceksin dedim. Yok öyle değil dedi... İşte pişman oluruz bak yapma etme çok seviyorum seni nasıl anlaşamıyoruz biz gayet de dedi. Ben ilk defa seninle öpüştüm seninle yaşadım her şeyi sana adadım kendimi dedi. Kimseyi öpmek istemedim falan dedi. Dedim kaç yaşında insansın hoşlandıklarında olmuş nasıl yani dedim. Yok ben sana sakladım öyle hiçbir şey istemedim falan diyor.

Bana birde şöyle bir şey dedi benim etkimde kalmadan bir yorum yapabilir misiniz rica etsem? Dedi ki; Yarın bir gün evlensen sonra anlaşamasanız boşanmaya kalksanız mahkemede her şeyi araştırıyorlar seninle benim otele gittiğimiz çıkarsa sorarlarsa kim bu diye ne olur gibilerinden bana bir şeyler dedi. Bende ne olmuş yani dedim ondan önce olan bir şey birde boşanıyorsak ne önemi var bilip bilmemesinin dedim. Bana aşırı tuhaf geldi. Sizin aklınıza ne gelirdi böyle bir söylemden?
şu işaretlediğim yerde güldüm kusura bakmayın
ağır saçmalamış :D
yani gülüyorum ama

şimdi mi aklına gelmiş kitap bilmemne tabiki göz boyamak için
kararlı ve dik olun bitti mi bitti

İzliyorum bu aralar o bataklığa bende düştüm. ve cidden benimde aklıma gelmişti. Ama ben Ferhunde gibi değilim kısmen seviyordum bu kadarda olmaz dedirtiyor :)
Ben hep o bataktayım😅
Bence de o kadar değildir :)
Hakkınızda hayırlı olan olsun.

Adamda tip yok, kültür yok, cinsellikde tatmin yok, hic bir alanda bilgisi yok. Sence bi düsün böyle ömür gecer mi

Adam bence askindan sevgisinden de ölmüyor, sadece kendine iki beden büyük bir kadin bulmusken kaybetmek istemiyor. 33 yasinda ilk defa cinsellik yasamasindan belli capsiz oldugu

Cinsellik olayında nasıl desem bir şey hissetmiyorum. Bir şey bilmiyor. Bazen bir şeyler hissediyor gibiyim bir anda gidiyor.
Bazı adamlar vardır çirkindir ama karizmatiktir Yılmaz Güney mesela karakterini sevmem çirkindir de ama karizmatik..
Size anlattığım kadarıyla karizmatikliği var mı? yok değil mi burdaki çoğu insan sümsük, cahil, sinsi vs demişler...
Ama ailem çocuk evet cahil sen eğiteceksin istiyorsan kızım çocuk iyi sadece hayatında çok görmemiş ezmişler seni de çok seviyor evine de dört dörtlük bakar. Gözü dışarda da olmaz. Bu saatten sonra karşına da kimse çıkmazsa eğer ya da çıkarsa diğerleri gibi olursa diyorlar. Ama ben birini eğitmek zorunda mıyım? Ben üst bir şey istemiyorum yanıma yakışsın durumu iyi olsun hani evde yatan erkekler vardır ya öyle olmasın çalışkan olsun ve benim gibi olsun kültürü düşünceler ve bu kadar yani..
Annem dün onun aldığı çiçeği odamdan almış vazoya koymuş. aa suya koymuşsun dedim aynen güzelim çiçekler solmuş sen önemsemiyorsun tabii önemsesen koyardın dedi. çiçeğin üstünde de toka var hani şu kelebek dokalar varya hareket eden onlar var aldı annem bunu çok beğendim söyle bir kaç tane daha alsın diyor gülerek. hı hı tabi tabi dedim. Hala barışcaz gibi düşünüyor ve beni layık gçrüyor ona...
Anneniz olayın iç yüzünü bilse bence bu kadar ısrar etmez o da ayrıl kızım der diye düşünüyorum. Size alınan çiçeği sulayıp vazoya koymak söyle bir kaç tane daha alsın demek nedir ya skdkdkffgh annemle hiçbir zaman sevgili muhabbetine girmedim. Çünkü konuşulacak birisi değil. Sadece arada bir hayatında birisi var mı diye soruyor bana. Ben de hayır yok ciddi düşündüğüm birisi olursa sana anlatırım bir gün dedim. Birkaç ay önce de aramızda bir konuşma geçti. Bir kedim var. "Sen evlenince kedini yanına alacak mısın, ya evleneceğin kişi hayvanları sevmiyorsa ne yaparsın " diye sordu. "Benim kızımın babası onu çok sever zaten" deyince yoksa birisi mi var dedi 😅 hayır yok ama hayatıma girecek kişi hayvansever birisi olur zaten, kızımı istemeyeni ben de istemem " dedim

Sen bu adamı sevmiyorsun, beğenmiyorsun. Aynı yatağı paylaşacaksın bu adamla yıllarca. Öyle bana iyi davranıyor, önceki ilişkilerim kötüydü diyerek evlenirsen, yarım birgün karşına seveceğin, aşık olacağın biri çıkar. Kalırsın höt diye. İki yolun var. Seçim sana ait.

Back
X