Valla kızlar ben halimden cok memnunum...sexybebek'e de bizi bu ekşi ve pahalı olan yeşil elma diyetiyle tanıştırdığı için cok teşekkür ediyorum kaydirigubbakcemile3 ..sayesinde yeme düzenim oturdu...vücudum rahatladığını, nefes aldığını hissediyorum...
mesela dün yediklerim : sabah kahvaltı (zeytin, peynir, salatalık, domates, dilim ekmek )
elma+su+yeşil çay+1 tabak taze fasulye+karpuz+yeşil çay
bu sabah : kahvaltıda salatalık+peynir +haşlanmış yumurta
elma+yeşil cay
akşama yine akşam yemeğimden bir porsiyon yicem yanında salata ya da karpuzlaa...
ve midem o kadar rahat ki kızlar,yani alışkanlık haline geldi bu düzen,diyet gibi gelmiyo bana artık, yani diyeti bıraktığımı hayal ediyorum, kendi kendime diyorum ki "daha ne yiceksin, doyuyosun zaten" bu bir diyet değil aslında düzen....
ideal kiloma kavuştuğum zaman yemek öncesi 1 kase corbamı da içicem, haftada 1 pilavımı, makarnamı da yicem...gün içerisinde 1 elmamı ya da başka herhangi bir meyveyi, yeşil cayımı da içicem inş..
Sadece elmayla diyetini sürdüren arkadaşlardan biraz daha yavaş kilo vericem..okadar...akşamları akşam yemeğinizden bir porsiyon yiyin kızlar..inanın vücudunuza daha iyi gelicek.. başağrınız vs. olmycak..