Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yarın pazardan elma bulabilirsem bende başlıcam diyete ramazan girmeden biraz inceleyim
sexybebek canım bi resmini koysana bakalım diyetten önce ve sonra nasıl olmuşsun, daha önceden yazmıştım ama görmedin sanırım bize de motivasyon olur seni görünce
çokgecmıs olsun tatlım üzüldüm bak:1no2:benımde mıdem dunden berı cok kötü arkadaslar bugun saglık ocagına gıttım. doktor neler yedın dıye sordu. bende sabah ıkı dılım kepek ekmegı yedıgımı sonra ıkı saate bir elma yedıgımı söyledım. arada yesıl çay dedım. 2lıtre de su ıctım dedım. adam ne zorun vardı nasıl beslenmek o dedı. ve bayılmışım hatırlamıyorum. gözlerım kararıyor ve mıdem bulanıyor. hamılelıkten şüphelenmıştım dün ama yokmuş. .
sexy bebek sana yazmıştım ama görmedin sanırım cevabını bekliyorum
tatlım cevap yazmıstı ama sanırım gozunden kacmıs cuma gunu eklıcek ama eklemesını bılmıyormus yardım edilirse eklıcek cuma gunuopuyorumnanaktan
çokgecmıs olsun tatlım üzüldüm bak:1no2:
kızlar bugun sevgilimle görüstük o acıkmıstı ve canı kebap yemek ıstıyordu tamam gıdelım ama ben yemem dedımmm...sonra karsımdaaa kebabı yedı ben 1 lokma bile almadımmmm:teytey::lepi:salatasından 1 kac çatal aldımalkisalkisalkis
süpersin canım.. benim babamda aynısını yapıyo ya annem tatilde olduğu için evde babam ve ben varım hiç kızartma yemeyen adam kızartma yaptırdı bana ya ama yemedim hıh :lepi:
Z.E.Y.N.OM AMAN KENDINE DIKKAT ET,BAK ESIN DE GOREVDEYMIS.AMAN CANIM COK GECMIS OLSUNopuyorumnanaktan
selam kızlarr
bugün 4. gün kendimi çok iyi hisseiyorum tartılmadım ama gözle görülen bi değişiklik var babam da farketmiş ayyy cuma gelsin artıkkk zemuszemus
kizlar supersiniz ne mutlu bana kac insani mutlu edebildiysem kendimlen gurur duyorum valla hepiniz supersiniz yakinda bizi cekemiyenler ortadan catlarlar lülülülülülü
benımde mıdem dunden berı cok kötü arkadaslar bugun saglık ocagına gıttım. doktor neler yedın dıye sordu. bende sabah ıkı dılım kepek ekmegı yedıgımı sonra ıkı saate bir elma yedıgımı söyledım. arada yesıl çay dedım. 2lıtre de su ıctım dedım. adam ne zorun vardı nasıl beslenmek o dedı. ve bayılmışım hatırlamıyorum. gözlerım kararıyor ve mıdem bulanıyor. hamılelıkten şüphelenmıştım dün ama yokmuş. sımdı de yatagımdan yazıyorum kızlar. ne olur dıkkat edın kendınıze. kesınlıkle kötü bir yorum ıcın yazmıyorum evet cok guzel kılo verılıyor. akşam tartıldıgımda 70.3tüm. evet cok mutlu oldum ama bı yandan saglıkta onemlı arkadaslarım. a.s.sizleri cok seviyorum, ve hiçbirinize birşey olmasını istemem.
çokgecmıs olsun tatlım üzüldüm bak:1no2:
kızlar bugun sevgilimle görüstük o acıkmıstı ve canı kebap yemek ıstıyordu tamam gıdelım ama ben yemem dedımmm...sonra karsımdaaa kebabı yedı ben 1 lokma bile almadımmmm:teytey::lepi:salatasından 1 kac çatal aldımalkisalkisalkis
çok gecmiş olsun yaa, cok üzüldüm, canım :çok üzgünüm: böyle bişey yaşamaktan korktuğum için böyle uygulamadım diyeti ben canım...tekrar geçmiş olsun :teselli:
bugün 3.gündeyim, ben hiç rahatsızlık hissetmedim kızlar, , ama daha evvel de söyledğim gibi sizden farklı uyguluyorum bu diyeti ..
benm gün içerisinde yediklerim = sabah kahvaltı+elma+su+yeşil çay+ve akşam hangi yemekkten yapmışsam 1 tabak yemek, salata, yoğurt vs...
yani doymak için yemek yerine sadece sağlıklı kalmak için yemek...
tabi bu sebepten dolayı cuma tarrtıldığımızda belki de içinizde en az kiloyu ben vermiş olucam, ideal kiloma ulaşmam sizlerden biraz daha uzun sürücek, ama öteki türlü hasta olmak istemiyorum kızlar :1no2: , hepinizii öptümmm fıstıklarr opuyorumnanaktan