teşekkür ederim sexy,
umarım benim diyet sayesinde o sorun da gider. yürüyüş desen pzt'den itibaren başladım zaten, haftada 3-4 gün yürüyeceğim. yakın mesafelerde taksi kullanmayı da bıraktım tabii :))
canım , ben sürekli kabız sorunu yaşadığım için daha öncede arada bir içiyordum lakin günde bir bardaktan fazla hiç içmedim ve ayda birkaç defa içiyordum :kedi
dünden beri kendimi zorluyorum içmek ve 3 bardak içebiliyorum delikafadulden kendimi aştım kaydirigubbakcemile3
az önce medikal ürünleri pazarlayan bir bayan geldi kapı kapı gezip zayıflama kemeri satıyormuş . ayda 3.5 kilo verdiriyormuş diyetsiz ,sporsuz . ben elma diyeti yapıyorum gerek yok dedim kaydirigubbakcemile3
benımde mıdem dunden berı cok kötü arkadaslar bugun saglık ocagına gıttım. doktor neler yedın dıye sordu. bende sabah ıkı dılım kepek ekmegı yedıgımı sonra ıkı saate bir elma yedıgımı söyledım. arada yesıl çay dedım. 2lıtre de su ıctım dedım. adam ne zorun vardı nasıl beslenmek o dedı. ve bayılmışım hatırlamıyorum. gözlerım kararıyor ve mıdem bulanıyor. hamılelıkten şüphelenmıştım dün ama yokmuş. sımdı de yatagımdan yazıyorum kızlar. ne olur dıkkat edın kendınıze. kesınlıkle kötü bir yorum ıcın yazmıyorum evet cok guzel kılo verılıyor. akşam tartıldıgımda 70.3tüm. evet cok mutlu oldum ama bı yandan saglıkta onemlı arkadaslarım. a.s.sizleri cok seviyorum, ve hiçbirinize birşey olmasını istemem.
7.günümdü canım bugun bayıldım zaten
zeyno arkadasımm bir haftada toplam kaç kilo verdin spor yaptın mı????
valla kizlar cok gecmis olsun ya gecmis olsun bir iki gun yapmayin ozaman geri turkiye yaniyor suan biliyorum burasi 24 derece soguk neolur dikatli olun