Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yatmadan yoğurt yiyeceğim söz...bir de gözüm greyfurtta kalmıştı onu da yerim. Yarın öbür gün normale dönerim sadece hafta sonu dikkat edeyim istedim. ben yılbaşı gecesi herkes yer zannettim bıraktım kendimi...ama sen çok dikkat etmişsin...öyle ağlayıp sizladigima bakıp da hemen yelkenleri indirme şebnemim...

Ben yemiycem demiştim. Fakat iki gün spor yoktu ve su az içtim o yüzden sabit gelirim büyük ihtimalle

babaları şimdi onların yanında mı canım? evet çok üzücü ilk eşinle evlendiğinde yaşın çok mu küçüktü?

Cok geçmiş olsun canım insallah ameliyatinda iyi gecer, sonra bi feraha cikarsiniz

Kür ne için cnm
zayıflamak için
afiyet olsun canım bende çok severim. ama ben ayva yaprağıyla değil ayva kabuğuyla seviyorum. evde yediğimiz ayvaların kabuklarını soyup koy bak o da çok güzel oluyor.
Evet canım öylede güzel oluyor

İste böyle duyunca kendimden utaniyorum. İsyan etmiyorum asla, her zaman şükür dilimde. Sadece cok yorgunum daha iyi anne olabilmek istiyorum, kendime daha cok yararli olmak istiyorum
Tatlim iyi anne olabilmek nedir? Iyi olmak, mukemmel olmak bunlar icin ugrasmaya calismak bos cunku iyi , mukemmel herkes icin tanimi farkli . Bosver iyi olmayi sadece anne ol ani yasayin gitsin .

Tamamdir kaptan simdi bu mesajinustune 1 yesilcay icilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…