Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne yedin çabuk söyle kaptanimyok evde olmak yaramıyor bana![]()
Canim kaptanim pazartesi tartisi kaptanlar icin önemli kendini bu zamana kadar şartla lütfen kacamak yapmayok evde olmak yaramıyor bana![]()
derindondurucuya attığım 1 dilim tatlı, sabah keçi ayağı hamur kızartma, öğlen biraz kısırNe yedin çabuk söyle kaptanim
evet tatlı da hamur işi de yeterince yedik. tamam artık. en doğrusunu yapmışsın canım.Annem gözleme yapmis getirdi evde herkes karnini doyurdu ben yemege tek kaldim kalkip salata yapacagim salata yapmaya useniyor insan ama salatasiz kesinlikle olmuyor dunde kizim sekerpare yapti ascilik okudugu icin ödev olarak yapti onu saklama kabina koydum kvme goturecegim herseyden fazlasiyla yedik artik dur demenin zamani harekete geçmenin zamani .
Yalniz saatimi kaybettim bulamiyorum diyetten diyete taktigim icin yuruyuslerde artik telefonla idare edecegim
evet öyle yapacağım canım. artık bu yeme psikolojisinden acilen çıkmam gerekliCanim kaptanim pazartesi tartisi kaptanlar icin önemli kendini bu zamana kadar şartla lütfen kacamak yapma
En iyisi biz bi tepsi baklava gönderelim kırmızı takıma geçmiş bayramlarını kutlamak amacıyla başka bir kötü niyetim yok
iyi fikirEn iyisi biz bi tepsi baklava gönderelim kırmızı takıma geçmiş bayramlarını kutlamak amacıyla başka bir kötü niyetim yok![]()
Kizzz o tatlıları derin dondurucuya yemeyim diye atmadın mii senderindondurucuya attığım 1 dilim tatlı, sabah keçi ayağı hamur kızartma, öğlen biraz kısırdaha yok ama
![]()
Hahaha yukarıda yedikleriyleeee hemde
Yok cicim biz almayalim bayram da yeterince yedik eğer siz yemediyseniz size yollayalim canınız çekmiştirEn iyisi biz bi tepsi baklava gönderelim kırmızı takıma geçmiş bayramlarını kutlamak amacıyla başka bir kötü niyetim yok![]()
Hadi gireyimgel gel kurulur şimdi. sen de giriyorsun değil mi takımlara?
en son sen mi seçmiştin ben mi? galiba ben azmeti seçmiştim. o zaman kırmızı takıma yani sana gelecekHangi takıma girecek acaba feza ablaEllssa
acele plan yapmam lazımBugünkü menum
Sabah
Yumurta salatası
1 dilim tb ekmeği
2 çatal airfryer da kızarmış patates
Peynir zeytin domates salatalık biber
1 ck tahin pekmez
Ogle
Yulafli fit pizza ( evdekilere normal pizza yapınca kendime de bunu yaptım)
Akşam
Haşlanmış tavuk göğüslü salata ve yoğurt
Su 3 lt
Ellssa
Boncuk2307
60kiloyum