Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Annem gözleme yapmis getirdi evde herkes karnini doyurdu ben yemege tek kaldim kalkip salata yapacagim salata yapmaya useniyor insan ama salatasiz kesinlikle olmuyor dunde kizim sekerpare yapti ascilik okudugu icin ödev olarak yapti onu saklama kabina koydum kvme goturecegim herseyden fazlasiyla yedik artik dur demenin zamani harekete geçmenin zamani .
Yalniz saatimi kaybettim bulamiyorum diyetten diyete taktigim icin yuruyuslerde artik telefonla idare edecegim

evet tatlı da hamur işi de yeterince yedik. tamam artık. en doğrusunu yapmışsın canım.

derindondurucuya attığım 1 dilim tatlı, sabah keçi ayağı hamur kızartma, öğlen biraz kısır daha yok ama
Kizzz o tatlıları derin dondurucuya yemeyim diye atmadın mii sen keçi ayağı nedir . Tamam bugün de yemişsin ama artık bitiriyoruz kaptanım yeme işini yiyeceğin zaman yaz buraya hemen
P Purple58 dur ben seni bir yeneyim bu hafta
Hahaha yukarıda yedikleriyleeee hemde du bakalım kim yenecekkkkkk ha şöyle aferim canım
En iyisi biz bi tepsi baklava gönderelim kırmızı takıma geçmiş bayramlarını kutlamak amacıyla başka bir kötü niyetim yok
Yok cicim biz almayalim bayram da yeterince yedik eğer siz yemediyseniz size yollayalim canınız çekmiştir

Bugünkü menum

Sabah
Yumurta salatası
1 dilim tb ekmeği
2 çatal airfryer da kızarmış patates
Peynir zeytin domates salatalık biber
1 ck tahin pekmez

Ogle
Yulafli fit pizza ( evdekilere normal pizza yapınca kendime de bunu yaptım)

Akşam
Haşlanmış tavuk göğüslü salata ve yoğurt

Su 3 lt
Ellssa Boncuk2307 60kiloyum

Maviş takıma hoşgeldiniz hadi bakalım bu hafta bayramda depoladığımız şeker ve yağ depolarını boşaltıyoruz hep beraber
bugünden itibaren basit şeker ve hamurişi yemek yok anlaştık mı onun yerine güzel alternatifler koyuyoruz. yürüyüş yapmayı veya egzersizi unutmuyoruz ayyy lafı fazla uzatamayacağım kırmızı takımı yeniyoruz işte anlayın

zeyneppk
_Zeze
Ellssa
Azmet5255
bluegreeneyes

acele plan yapmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…