Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Anam aç kalmış afiyet olsun. . Ben çok yedim yarın başlayacağım programa . Kaptan kazanırsa muhtemel mavide devam edeceğim.

Tamam canım. Gençken heryere bak her şansı dene. Hayırlısı olsun. Dualarım seninle.

Allah yardımcın olsun. Umudunu asla yitirme bitanem Moralin düzelir en azından burada ...
Teşekkğr ederim ablacım ben zaten sürekli takip ediyorum sizleri okuyorum ama hep
Tamam canım. Gençken heryere bak her şansı dene. Hayırlısı olsun. Dualarım seninle.
İlk denemede hemen yıkılmak istemedim ama 2ci sı için korkuyorum biraz bu sefer kötü etkilenirim diye nasip artık her yol mübah bana

İndallah tutar canım. Ama yıkılmak yok. Vazgeçmek yok. Bebeğin kucağında resim ata atacaksın bize.

Şok olsun napim yediğim hurmalar yarin beni tırmalayacak Kaptanima rezil olduğumla kalacağım o değil...kızcağızin suçu günahı neydi...
Ya böyle yapma. Yılbaşı sonrası sapitmayalim diye yaptık bu haftayı. Bu haftanın kaptanın günahı olmaz. İnşallah cumaya eksi geleceğiz. Amin amin.

Anam aç kalmış afiyet olsun. . Ben çok yedim yarın başlayacağım programa . Kaptan kazanırsa muhtemel mavide devam edeceğim.
Cok da açlık hissetmiyorum. Olmadı erken uyurum. Keşke mayacım kazansa ilk iş beni başından atar kurtulurdu. Ben de vicdan azabı yasamazdim. Dur bakalım bugünkü yürüyüş etki eder mi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…