Afiyet olsun abla aksam yemegi yok mu2 Ocak
Sabah 11.00 Bir tabak dolusu yeşillik, domates, salatalık zeytin peynir bir buçuk yumurta, iki ceviz , çay
14. 00 Sade Türk kahvesi
Bir elma saat hatırlamıyorum
17.00 Bir avakado ile ezme, dört sunta bisküvi , bir fincan yeşil çay
İki litre suZipzip- Ankee Cordelia
Eki Görüntüle 2980355
Anam aç kalmış afiyet olsun.2 Ocak
Sabah 11.00 Bir tabak dolusu yeşillik, domates, salatalık zeytin peynir bir buçuk yumurta, iki ceviz , çay
14. 00 Sade Türk kahvesi
Bir elma saat hatırlamıyorum
17.00 Bir avakado ile ezme, dört sunta bisküvi , bir fincan yeşil çay
İki litre suZipzip- Ankee Cordelia
Eki Görüntüle 2980355
Allah yardımcın olsun. Umudunu asla yitirme bitanemGelicem abla inşallah transfer hazırlığı olmadan gitsin en azından yine 1 2 kilo 2 haftadır ye iç yat olunca malum
Tamam canım. Gençken heryere bak her şansı dene. Hayırlısı olsun. Dualarım seninle.1 tane kaldı yine çok streli olup olumsuz sonuç almaktan korkuyorum aslında başka merkezi araştırıcam dosya halinde evraklarım var ordan da değerlendirme yaptırcam ona göre de yok izlenimi sağlarım diye düşünüyorum
Yok bebeğim.Afiyet olsun abla aksam yemegi yok mu
Yaa abla niye ac kaldinYok bebeğim.olmayacak
Heç sorma bebem...Durum vahim. Plan şu. Kayısı ve incir yedim. Bol spor sabahta kalkacağım spor. Bakalım ne yapabileceğim.
Teşekkğr ederim ablacım ben zaten sürekli takip ediyorum sizleri okuyorum amaAllah yardımcın olsun. Umudunu asla yitirme bitanemMoralin düzelir en azından burada ...
İlk denemede hemen yıkılmak istemedim ama 2ci sı için korkuyorum biraz bu sefer kötü etkilenirim diye nasip artık her yol mübah banaTamam canım. Gençken heryere bak her şansı dene. Hayırlısı olsun. Dualarım seninle.
Bu hangi uygulama menü yazmak için
İndallah tutar canım. Ama yıkılmak yok. Vazgeçmek yok. Bebeğin kucağında resim ata atacaksın bize.Teşekkğr ederim ablacım ben zaten sürekli takip ediyorum sizleri okuyorum amahep
İlk denemede hemen yıkılmak istemedim ama 2ci sı için korkuyorum biraz bu sefer kötü etkilenirim diye nasip artık her yol mübah bana
FatSecret canım.Bu hangi uygulama menü yazmak içingüzele benziyor
Şok olsun napim yediğim hurmalar yarin beni tırmalayacakYaa abla niye ac kaldin
Tavuk ,kofte
2 yumurta yeseydin
Amin inşallahİndallah tutar canım. Ama yıkılmak yok. Vazgeçmek yok. Bebeğin kucağında resim ata atacaksın bize.
Hemen indiriyorum bende bakıpFatSecret canım.
Ya böyle yapma. Yılbaşı sonrası sapitmayalim diye yaptık bu haftayı. Bu haftanın kaptanın günahı olmaz. İnşallah cumaya eksi geleceğiz. Amin amin.Şok olsun napim yediğim hurmalar yarin beni tırmalayacakKaptanima rezil olduğumla kalacağım o değil...kızcağızin suçu günahı neydi...
Hayırlı akşamlar kizlar ben bugun kahvaltıda yarım ekmek 5 dilim peynir ikitane de zeytin yedim öğlen misafirlerim vardı 3tane biber dolması yedim 2 tane tuzlu 2 tane şekerli kurabiye yedim sonra bir küçük kasede yoğurt salatası yedim akşamda iki tane börek birtane dolma bide yoğurtlama yedim
Afiyet olsun kaptanim
Yaa abla yarin cogunluk arti gelir bozma moraliniŞok olsun napim yediğim hurmalar yarin beni tırmalayacakKaptanima rezil olduğumla kalacağım o değil...kızcağızin suçu günahı neydi...
Neler yedin :)Bende virüse karşı bağışıklık saglam olsun diye yedim de yedim
Sagol canım.Afiyet olsun kaptanim
Yaa abla yarin cogunluk arti gelir bozma moralini
Neler yedin :)
Cok da açlık hissetmiyorum. Olmadı erken uyurum. Keşke mayacım kazansa ilk iş beni başından atar kurtulurdu. Ben de vicdan azabı yasamazdim. Dur bakalım bugünkü yürüyüş etki eder mi...Anam aç kalmış afiyet olsun.. Ben çok yedim yarın başlayacağım programa . Kaptan kazanırsa muhtemel mavide devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?