Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Moral bozmak yok kaptanım inşallah üstesinden geleceğiz. Ben de bugün özellikle dikkat ettim yarına en azından sabit gelirsem cumaya kadar azimle uğraşacağım inşallah.

Çok etkilemiyor canım. Tutmadiysa hemen başlıyor.
İnşallah öyle olur hiç bunu demek aklıma gelmez di ama hayırlısı herşeyin bide sanırım merkez değiştirip özelde herşeyi yeniden sil baştan yapacağım devlette ki embriyoyu bekletip

İnşallah öyle olur hiç bunu demek aklıma gelmez di ama hayırlısı herşeyin bide sanırım merkez değiştirip özelde herşeyi yeniden sil baştan yapacağım devlette ki embriyoyu bekletip
Neden canım. Benim arkadaşım devlette gebe kaldı. Bence dondurulmuş embriyo transferi yaptır. Devlet stresli ama titiz çalışıyorlar. Kaç tane dondurulmuş var?

Neden canım. Benim arkadaşım devlette gebe kaldı. Bence dondurulmuş embriyo transferi yaptır. Devlet stresli ama titiz çalışıyorlar. Kaç tane dondurulmuş var?
1 tane kaldı yine çok streli olup olumsuz sonuç almaktan korkuyorum aslında başka merkezi araştırıcam dosya halinde evraklarım var ordan da değerlendirme yaptırcam ona göre de yok izlenimi sağlarım diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…