Sagol kaptancim. Insallah cuna yuzunden arti gelmem yarinAfiyet olsun canim
Gözün aydin canim
Üzülme benim artimin yanında seninki farkedilmez bile.Sagol kaptancim. Insallah cuna yuzunden arti gelmem yarin
Moral bozmak yok kaptanım inşallah üstesinden geleceğiz. Ben de bugün özellikle dikkat ettim yarına en azından sabit gelirsem cumaya kadar azimle uğraşacağım inşallah.süper canım cumartesin çok iyi
ben de hafta içi atıcam ama şu an çok yorgunum
ya ben de aldım üstüne ve dün komple aç gezdim hasta olmama rağmen, bugün de yemedim ama şişim belli yani. grip böyle mi yapıyor anlamadım. her grip sonrası kilo alıyorum yaa valla ağlıycam.
süpersin canım
İnşallah gelirim canım...sabite de razıyım ben...sabah hâlâ artidaydim ...dün bir kilo vermişim ama hala var....Eksi gelirsin hayatım. Bu kadar hareketten sonra ohooo
Tartı alıp geliyorum bu hafta aranıza henüz ağrılarım var çıkamadım dışarıHoşgeldin canım. Yeni transfere hazirlayalim seni.
Adet başladı mı canım?Tartı alıp geliyorum bu hafta aranıza henüz ağrılarım var çıkamadım dışarı
Beklenen açıklama geldi. Yüreğim pıt pıtAnkee
60kiloyum
kaptanlarim yarin bildirimlerinizi fotoğrafli ve tarihli olarak özelden bekliyorum
Diger bildirimleride en gec 13.00 e kadar burdan bekliyorum...
Elhan
Cordelia
@fesang
@Aomine Daiki
@EppekArasi
@Tutku44
@masal_19
@askrhpozitif
@pastel34
@dolunaydagel
@aytozuvegece
DeryaOnDiet
@Korkuluanne
@sara_28
@sardunya1038
Yok ama ilaçlar etkilemediyse çok yarın adet günüm ondan ya da ağrılarımAdet başladı mı canım?
Gel kız uzak durdukça daha da fena oluyoruz.Tartı alıp geliyorum bu hafta aranıza henüz ağrılarım var çıkamadım dışarı
Durum vahim. Plan şu. Kayısı ve incir yedim. Bol spor sabahta kalkacağım spor. Bakalım ne yapabileceğim.Beklenen açıklama geldi. Yüreğim pıt pıt
Gelicem abla inşallah transfer hazırlığı olmadan gitsin en azından yine 1 2 kilo 2 haftadır ye iç yat olunca malumGel kız uzak durdukça daha da fena oluyoruz.
Çok etkilemiyor canım. Tutmadiysa hemen başlıyor.Yok ama ilaçlar etkilemediyse çok yarın adet günüm ondan ya da ağrılarım
İnşallah öyle olur hiç bunu demek aklıma gelmez di ama hayırlısı herşeyin bide sanırım merkez değiştirip özelde herşeyi yeniden sil baştan yapacağımÇok etkilemiyor canım. Tutmadiysa hemen başlıyor.
Neden canım. Benim arkadaşım devlette gebe kaldı. Bence dondurulmuş embriyo transferi yaptır. Devlet stresli ama titiz çalışıyorlar.İnşallah öyle olur hiç bunu demek aklıma gelmez di ama hayırlısı herşeyin bide sanırım merkez değiştirip özelde herşeyi yeniden sil baştan yapacağımdevlette ki embriyoyu bekletip
1 tane kaldı yine çok streli olup olumsuz sonuç almaktan korkuyorum aslında başka merkezi araştırıcam dosya halinde evraklarım var ordan da değerlendirme yaptırcam ona göre de yok izlenimi sağlarım diye düşünüyorumNeden canım. Benim arkadaşım devlette gebe kaldı. Bence dondurulmuş embriyo transferi yaptır. Devlet stresli ama titiz çalışıyorlar.Kaç tane dondurulmuş var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?