Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

süper canım cumartesin çok iyi ✋

ben de hafta içi atıcam ama şu an çok yorgunum 😔

ya ben de aldım üstüne ve dün komple aç gezdim hasta olmama rağmen, bugün de yemedim ama şişim belli yani. grip böyle mi yapıyor anlamadım. her grip sonrası kilo alıyorum yaa valla ağlıycam.

süpersin canım 🙌🏻🙌🏻
Moral bozmak yok kaptanım inşallah üstesinden geleceğiz. Ben de bugün özellikle dikkat ettim yarına en azından sabit gelirsem cumaya kadar azimle uğraşacağım inşallah.

Çok etkilemiyor canım. Tutmadiysa hemen başlıyor.
İnşallah öyle olur hiç bunu demek aklıma gelmez di ama hayırlısı herşeyin bide sanırım merkez değiştirip özelde herşeyi yeniden sil baştan yapacağım 😕😕😕 devlette ki embriyoyu bekletip

İnşallah öyle olur hiç bunu demek aklıma gelmez di ama hayırlısı herşeyin bide sanırım merkez değiştirip özelde herşeyi yeniden sil baştan yapacağım 😕😕😕 devlette ki embriyoyu bekletip
Neden canım. Benim arkadaşım devlette gebe kaldı. Bence dondurulmuş embriyo transferi yaptır. Devlet stresli ama titiz çalışıyorlar. 🤷‍♀️ Kaç tane dondurulmuş var?

2 Ocak
Sabah 11.00 Bir tabak dolusu yeşillik, domates, salatalık zeytin peynir bir buçuk yumurta, iki ceviz , çay

14. 00 Sade Türk kahvesi
Bir elma saat hatırlamıyorum
17.00 Bir avakado ile ezme, dört sunta bisküvi , bir fincan yeşil çay

İki litre su Zipzip- Zipzip- Ankee Ankee Cordelia Cordelia
IMG_20220102_204359.jpg

Neden canım. Benim arkadaşım devlette gebe kaldı. Bence dondurulmuş embriyo transferi yaptır. Devlet stresli ama titiz çalışıyorlar. 🤷‍♀️ Kaç tane dondurulmuş var?
1 tane kaldı yine çok streli olup olumsuz sonuç almaktan korkuyorum aslında başka merkezi araştırıcam dosya halinde evraklarım var ordan da değerlendirme yaptırcam ona göre de yok izlenimi sağlarım diye düşünüyorum

Back
X