- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Emoji ile mi konuşuyoruz.
"Aman tanrim bu kadar karbonhidrat sonucu tartı ağlatır neyse artık "
Ben böyle anladim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emoji ile mi konuşuyoruz.
Bir dahaki sene yılbaşı tatili yapalım ElifcimAfiyet olsun kaptanim
Yaa abla yarin cogunluk arti gelir bozma moralini
Neler yedin :)
Bakalım yarin ki tartıları çok merak ediyorum.Cok da açlık hissetmiyorum. Olmadı erken uyurum. Keşke mayacım kazansa ilk iş beni başından atar kurtulurdu. Ben de vicdan azabı yasamazdim. Dur bakalım bugünkü yürüyüş etki eder mi...
Aciz galiba.canım şöyle makarnalı falan bişiler istiyor![]()
Cumaya kadar ne yapar eder inerim ...yarını bir atlatsaydikYa böyle yapma. Yılbaşı sonrası sapitmayalim diye yaptık bu haftayı. Bu haftanın kaptanın günahı olmaz. İnşallah cumaya eksi geleceğiz. Amin amin.![]()
Abla yarin cok onemli degilBir dahaki sene yılbaşı tatili yapalım Elifcim![]()
günahım çok diyon yaniYok bebeğim.olmayacak
Elif aslında dedi. P.tesi tartısı iptal mi olsa. Ama ben dedim iptal olursa çok yeriz bu sefer cumayı kurtaramayiz. P.tesi tartısı benim suçum.Cumaya kadar ne yapar eder inerim ...yarını bir atlatsaydik![]()
Bu aradaki doğru mu derken ne doğru mu anlamadım kuzum bu soruyuBakalım yarin ki tartıları çok merak ediyorum.
Bu arada ki doğru mu hocam?
Gülme gıgünahım çok diyon yani![]()
"Ki" ayrı mı yazılacak?Bu aradaki doğru mu derken ne doğru mu anlamadım kuzum bu soruyu![]()
Sadece bu haftalık olsa çaktırmadan hallederdik sankimElif aslında dedi. P.tesi tartısı iptal mi olsa. Ama ben dedim iptal olursa çok yeriz bu sefer cumayı kurtaramayiz. P.tesi tartısı benim suçum.![]()
Yok bitişik ..."Ki" ayrı mı yazılacak?
He diyeydim cumartesi pazar çok yeriz sonra cuma bile artı geliriz, diye korktum. İsterseniz iptal edelim.Sadece bu haftalık olsa çaktırmadan hallederdik sankimAh cordeliam he diyeydin ne vardı
![]()
ohoooAfiyet olsun kaptanim
Yaa abla yarin cogunluk arti gelir bozma moralini
Neler yedin :)
Yarınki olacak. Ler ekliyorum. Yarınkiler bana anlamsiz geldi. Demek anlamlı. Yeğenim bu konuya geçecek de kusura bakma. Anlamlı olursa bitişik değil mi?Yok bitişik ...
Yani yediklerin faydali mi anlaminda demistim
bir iki kişi hariç hepimiz yedik canım. yoluna koyarız inşallahSagol kaptancim. Insallah cuna yuzunden arti gelmem yarin![]()
yok bilakis çok tokumAciz galiba.![]()
bence de böyle iyi. çoğumuz yedi zaten napalım bu hafta böyle. hafta içi daha iyi toparlarız. saklımız gizlimiz yokElif aslında dedi. P.tesi tartısı iptal mi olsa. Ama ben dedim iptal olursa çok yeriz bu sefer cumayı kurtaramayiz. P.tesi tartısı benim suçum.![]()
evet ama miktar fazla :))Yani yediklerin faydali mi anlaminda demistim![]()