Bencede kuzumm akşam yemekleri cok cok hafif yiyoruzz ama sabaha çok fena acıktımm çokkötü oldumm kocamda kahvaltıda herşey serpme oluyo akşam yemeğinde yok ama bugün bulgurla salata yapicam yanina yarina kadar pırasa biter hedefim simdilik 60Tebrik ederimhazır motivasyonu yakalamışken 64e doğru yol al
68 e düştüğünu de hatırlıyorum. Bu kilolardan uzaklaştırmamiz lazım seni
Oo maşallah sana canım. Fıstık gibisinAllah’a şukur cumartesi düğünde gıyecegım elbısenın ıcıne gırebıldım
Bir de göbegım olmayıp belim ince olsaydı tadından yenmezdı
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah yine öyle çıkacaktırBen sanırım tümörlerimle barıştım ya boynumda kulak arkalarımda da var ama eskisi gibi olumsuz düşünmüyorum en kötü ihtimalleri düşündüler hep doktorlarım ama çok şükür kötü huylu gelmedi patoloji sonuçlarım, umarım şimdikiler de öyle olacak yani ben öyle inanmak istiyorum en azındanşuan ufaklığı emzirdiğim için tüm vücut taraması yapılamadan ameliyat olmayacak herhalde dayanabildiğim kadar beklemek istiyorum ama bakalım ameliyatımı yapan doktorum ne diyecek bu hafta randevu bulabilirsem gıdecem
Ay pek cazip bir fikir ama yumurtadan nefret ettirmesin sonra. Elimizde bi o varDaha nice şekersiz 2 günlere
Ben de 10 günluk yumurta detoksuna başladım
Çeşit çeşit var .bu kızınki
Ya biz aynıydık, sen aşağı ben yukarı hiç olmadı böyle
Olsun canım. Şimdi buradasın ve artık başladın. 65’ten çok uzak değilsinSelamlar bugun ilk tarti benden gelsin.
En son buraya yazdigim 71.9
Bugun sabah 73.00ucunu almasam daha da gidecek sanirim.
Nefret ediyorum bu durumdan. Hep bi kisir döngü 65 olmak bu kadar mi zor ya.
Oyy maşallah canım
Canım Leslie ya. Ne günlerde yoldaşlık etti bizeYaaa 15 dk leslie var onu ben 3 kere yapiyorum oluyo 45 dkbayağıda suyum çıkıyo
Seni yaramaz şey seniiiKilo bildirimi
Cumartesi 78.8
Bugün 79.8
Fark +1 kg
Bugün valizini toplayan ben olayım bariValiz bulamadım, daha önce gidenler bana ödünç versin.
Ellssa Boncuk2307 _Zeze
Yaaa pandemii ozaman ben hamileydimOo maşallah sana canım. Fıstık gibisin
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah yine öyle çıkacaktır
Ay pek cazip bir fikir ama yumurtadan nefret ettirmesin sonra. Elimizde bi o var
Ya biz aynıydık, sen aşağı ben yukarı hiç olmadı böyleTebrik ederim canım. Süpersin
Olsun canım. Şimdi buradasın ve artık başladın. 65’ten çok uzak değilsin
Oyy maşallah canım
Canım Leslie ya. Ne günlerde yoldaşlık etti bizePandemide bizim evde yaşıyordu kendisi :) Çok kilo verdim onunla.
Bu tartida da mi fotograf alioduk ben sadece cumartesi die aklimda kalmis yaSEVGİLİ MASTERFİT AİLESİ
Yarın tartı bildirimleriniziEllssa kaptanımı , bendeniz Boncuk2307
ve takım kaptanlarını etiketleyerek saat 13.00 en geç 14.00' a kadar yapmanızı rica ediyorum, takım kaptanları tartı resimlerini bana atarsınız, seviyorum sizleri. Bakalım hangi takım kaptanı transfer hakkını kazanacak
Herkese bol eksiler diliyorum. Öpüyorum sizii
Yanlışlık varsa kusura bakmayın canımlar
Masterfit 151.Etap
KIRMIZI TAKIM 26.04.2025 29.04.2025 FARK _Zeze Kırmızı Takım Kaptanı 66.55 ORAN @zeyneppk 77.80 arke 78.80 Ellssa 73.30 @Purple58 101.50 @Beth18 66.20 tomrs 69.00 @Ceeeeeeeeeeee 65.65 @Tutku44 85.80 @Ilyusa 70.60 @sibel_84 76.15 @gezegenfeza 81.00 @Deltavealfa 70.30 MAVİ TAKIM Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı- 74.80 @94bassuk 69.80 Jou 70.50 @Mthn83 80.90 @bluegreeneyes 62.00 belmayne 69.80 @Jasminium84 66.35 @yosunlupapatya 48.50 @Gurbettt42 68.40 @Dil-i bitab 68.20 Candysisters 62.00 @FitFiliz 79.50 TOPLAM ORAN HAZIRLIK @60kiloyum 82.30 @Mor Vampirella 83.90 @Sem2024 85.95
Olumlu düşünmene bayıldım. Rabbim en güzelini versinBen sanırım tümörlerimle barıştım ya boynumda kulak arkalarımda da var ama eskisi gibi olumsuz düşünmüyorum en kötü ihtimalleri düşündüler hep doktorlarım ama çok şükür kötü huylu gelmedi patoloji sonuçlarım, umarım şimdikiler de öyle olacak yani ben öyle inanmak istiyorum en azındanşuan ufaklığı emzirdiğim için tüm vücut taraması yapılamadan ameliyat olmayacak herhalde dayanabildiğim kadar beklemek istiyorum ama bakalım ameliyatımı yapan doktorum ne diyecek bu hafta randevu bulabilirsem gıdecem
Tebrikler canım
Kendine haksızlık etme lütfen. Zor değil kolay sadece sen istersen kolaySelamlar bugun ilk tarti benden gelsin.
En son buraya yazdigim 71.9
Bugun sabah 73.00ucunu almasam daha da gidecek sanirim.
Nefret ediyorum bu durumdan. Hep bi kisir döngü 65 olmak bu kadar mi zor ya.
Tebrikler canım
Benimki temmuzun sonunda 13 olacak canım. Seninkiler yaş itibariyle küçük gibi düşünme şimdiden başla sınırlarını koymaya. Biz çok daha küçükken başladığımız için bu kurallar onun için normal (arada delmeye çalışsa da). Hiçbir şeyi tamamen yasaklamadık ama süre sınırı koyduk. Yakın zamana kadar da çok iyi sonuçlar aldık, bir süredir biz onu ihmal ettik, sınırlarını nerdeyse ortadan kaldırdık (farkında olmadan yaptık). İnsan doğası gereği sınırlar olmayınca o da bunu yanlış şekilde kullandı biz şimdi eski düzenimize dönmeye çalışıyoruz ve hemen sonucunu da gördük. Dün yine sınav oldular ve tekrar yükselişe geçti. tek sınavda bunu anlamak zor olabilir ama normaldeki potansiyelini biliyoruz ve sınavlarda çok baştan savma yapmaya başlamıştı bazı şeyleri. Dikkatini tekrar toparlamasını sağlıyoruz. Senin kızında da dikkat dağınıklığı varsa dikkatini dağıtacak uyaranlar konusunda müdahaleler gerekir. Bence öğretmenlerinden destek istemen de çok faydalı olur, iki tarafta da uygun davranışlarla güzel sonuçlar alırsınız.Seninki kaç yaşında? Benımkıler daha 6,5 yaşında canım sınıflarında en küçükler bıraz yaştan da kaynaklı. Soyledıklerın çok açıklayıcı oldu sağol. Benımkılerde özel okulda kızımda dıkkat dağınıklığı var dıye düşünüyorum odaklanması çok zor oluyor dersek nedenle de ıstemıyorum aslında tablet. Bugün sadece yarım saat cıvarı baktılar bu çok ıyı bır rakam bızım ev ıcın. Bakalım ben de deneyecegım oğretmenlerıyle konuşayım bıraz daha
İşe yarayıp moralini yükselttiyse ne mutlu canım, bazen modumuz düşüyor maalesef ama sen normalde çok iyi gidiyorsun zaten. İradene hayranım şahsen, güzel sonuçlar gelecek senden eminim.Yazdıkların moral oldu sağol canım tamam zaten bugün tartılmadım yarınkı tartıyı ve cumartesıyı baz alıcam artık.
Etiket yapmayı unutmuşumSelam kızlar.
Gelsin benden de bir bildirim :)
Cumartesi: 68.8
Salı: 70.3
Fark +500 gr.
Reglin 2. günü. Cumartesi hariç kaçağım göçeğim yok.Haftayı böyle bitireceğim inşallah. O yüzden moralimi bozmadan, fizyolojimi şefkatle kucaklayarak yola devam ediyorum
Olsun sabitde iyidir cumartesiye kadar eksiye çevrilir
Tebrikler canım harika bi eksiSelamün aleyküm günaydın canlarım
Musmutlu bir gün olsun hepimize
Cumartesi 73,3
Bugün 71,6
Fark 1,7
Çıldırıyorum mutluluktaninanamayıp tekrar tekrar tartıldığım doğrudur
@Beth18Boncuk2307
Ya ne zor günlerdi. Hamileler için daha da zorduYaaa pandemii ozaman ben hamileydimmaskelerle gidiyodum dra ameliyatlara
Evet Cumartesi fotolu. Salı sadece kaptanlar özelden boncuk a foto atıyorlar.Bu tartida da mi fotograf alioduk ben sadece cumartesi die aklimda kalmis ya
Olsun toparlarsınKilo bildirimi
Cumartesi 78.8
Bugün 79.8
Fark +1 kg
Bugün valizini toplayan ben olayım bariValiz bulamadım, daha önce gidenler bana ödünç versin.
Ellssa Boncuk2307 _Zeze
Evet canım benimm aşı bile mecburiydi yaaa neseki hamile kalmadı 2 kez olmustumda kurtarmıştım kendimi bilmiyorum yanii aşı oldum 2ci aşı korona oay hamile kaldım denk mi geldi nasıl oldu hala şaşkınımYa ne zor günlerdi. Hamileler için daha da zordugeçti gitti çok şükür
Evet Cumartesi fotolu. Salı sadece kaptanlar özelden boncuk a foto atıyorlar.
O kaptanlar için diyore bebişimBu tartida da mi fotograf alioduk ben sadece cumartesi die aklimda kalmis ya
Günaydın
Afiyet olsun canımDünkü menüm yazayım 28 nisan uorgunluktan uyuya kalmışım
Sabah 9 gibi
Çeyrek tereyağlı bazlama
3Ceviz, 8kayısı çekirdeği
Öğlen 13
Bir dilim ekmek,iki haşlanmış yumurta ,tatlı kaşığı dan fazlaca çemen, 8 zeytin, bol yeşillik ,bir yk tahinp3kmez
Ikındı sade kahve
Akşam veli toplantısı vardi eve geç geldim
7 buçuk
Bir kase etli nohutlu yemek, 2yk bulgur pilavi,
Akşam yürüyüşü 17 bin adım geç yediğim icn çıkmak istedim 6 bin adımı gündüz okula markete girmekle oldu tempolu degildi_Zeze
Ellssa Boncuk2307
Eki Görüntüle 3583966
T3sekkur ederim kaptanicemGünaydın
Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?