Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tebrik ederim hazır motivasyonu yakalamışken 64e doğru yol al
68 e düştüğünu de hatırlıyorum. Bu kilolardan uzaklaştırmamiz lazım seni
Bencede kuzumm akşam yemekleri cok cok hafif yiyoruzz ama sabaha çok fena acıktımm çokkötü oldumm kocamda kahvaltıda herşey serpme oluyo akşam yemeğinde yok ama bugün bulgurla salata yapicam yanina yarina kadar pırasa biter hedefim simdilik 60

Allah’a şukur cumartesi düğünde gıyecegım elbısenın ıcıne gırebıldım
Bir de göbegım olmayıp belim ince olsaydı tadından yenmezdı
Oo maşallah sana canım. Fıstık gibisin
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah yine öyle çıkacaktır
Daha nice şekersiz 2 günlere

Ben de 10 günluk yumurta detoksuna başladım

Çeşit çeşit var .bu kızınki

Ay pek cazip bir fikir ama yumurtadan nefret ettirmesin sonra. Elimizde bi o var
Ya biz aynıydık, sen aşağı ben yukarı hiç olmadı böyle Tebrik ederim canım. Süpersin
Selamlar bugun ilk tarti benden gelsin.

En son buraya yazdigim 71.9
Bugun sabah 73.00 ucunu almasam daha da gidecek sanirim.

Nefret ediyorum bu durumdan. Hep bi kisir döngü 65 olmak bu kadar mi zor ya.
Olsun canım. Şimdi buradasın ve artık başladın. 65’ten çok uzak değilsin
Oyy maşallah canım
Yaaa 15 dk leslie var onu ben 3 kere yapiyorum oluyo 45 dk bayağıda suyum çıkıyo

Canım Leslie ya. Ne günlerde yoldaşlık etti bize Pandemide bizim evde yaşıyordu kendisi :) Çok kilo verdim onunla.

Yaaa pandemii ozaman ben hamileydim maskelerle gidiyodum dra ameliyatlara

Bu tartida da mi fotograf alioduk ben sadece cumartesi die aklimda kalmis ya

Olumlu düşünmene bayıldım. Rabbim en güzelini versin
Tebrikler canım
Selamlar bugun ilk tarti benden gelsin.

En son buraya yazdigim 71.9
Bugun sabah 73.00 ucunu almasam daha da gidecek sanirim.

Nefret ediyorum bu durumdan. Hep bi kisir döngü 65 olmak bu kadar mi zor ya.
Kendine haksızlık etme lütfen. Zor değil kolay sadece sen istersen kolay
Eki Görüntüle 3583919

Cumartesi: 83,90
Salı: 83,75
Fark: -150 gr

Günaydın herkese
Tebrikler canım

Benimki temmuzun sonunda 13 olacak canım. Seninkiler yaş itibariyle küçük gibi düşünme şimdiden başla sınırlarını koymaya. Biz çok daha küçükken başladığımız için bu kurallar onun için normal (arada delmeye çalışsa da). Hiçbir şeyi tamamen yasaklamadık ama süre sınırı koyduk. Yakın zamana kadar da çok iyi sonuçlar aldık, bir süredir biz onu ihmal ettik, sınırlarını nerdeyse ortadan kaldırdık (farkında olmadan yaptık). İnsan doğası gereği sınırlar olmayınca o da bunu yanlış şekilde kullandı biz şimdi eski düzenimize dönmeye çalışıyoruz ve hemen sonucunu da gördük. Dün yine sınav oldular ve tekrar yükselişe geçti. tek sınavda bunu anlamak zor olabilir ama normaldeki potansiyelini biliyoruz ve sınavlarda çok baştan savma yapmaya başlamıştı bazı şeyleri. Dikkatini tekrar toparlamasını sağlıyoruz. Senin kızında da dikkat dağınıklığı varsa dikkatini dağıtacak uyaranlar konusunda müdahaleler gerekir. Bence öğretmenlerinden destek istemen de çok faydalı olur, iki tarafta da uygun davranışlarla güzel sonuçlar alırsınız.
Yazdıkların moral oldu sağol canım tamam zaten bugün tartılmadım yarınkı tartıyı ve cumartesıyı baz alıcam artık.
İşe yarayıp moralini yükselttiyse ne mutlu canım, bazen modumuz düşüyor maalesef ama sen normalde çok iyi gidiyorsun zaten. İradene hayranım şahsen, güzel sonuçlar gelecek senden eminim.

Etiket yapmayı unutmuşum
Ellssa Boncuk2307 Cicekbocekkaktus

Ya ne zor günlerdi. Hamileler için daha da zordu geçti gitti çok şükür

Evet Cumartesi fotolu. Salı sadece kaptanlar özelden boncuk a foto atıyorlar.
Evet canım benimm aşı bile mecburiydi yaaa neseki hamile kalmadı 2 kez olmustumda kurtarmıştım kendimi bilmiyorum yanii aşı oldum 2ci aşı korona oay hamile kaldım denk mi geldi nasıl oldu hala şaşkınım

Dünkü menüm yazayım 28 nisan uorgunluktan uyuya kalmışım
Sabah 9 gibi
Çeyrek tereyağlı bazlama
3Ceviz, 8kayısı çekirdeği

Öğlen 13

Bir dilim ekmek,iki haşlanmış yumurta ,tatlı kaşığı dan fazlaca çemen, 8 zeytin, bol yeşillik ,bir yk tahinp3kmez
Ikındı sade kahve

Akşam veli toplantısı vardi eve geç geldim
7 buçuk
Bir kase etli nohutlu yemek, 2yk bulgur pilavi,
Akşam yürüyüşü 17 bin adım geç yediğim icn çıkmak istedim 6 bin adımı gündüz okula markete girmekle oldu tempolu degildi _Zeze
Ellssa Boncuk2307

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…