Sabit candır
Ooo müthişsin tebrikler canooo
Tebrikler canım
Bırakma bence canım. Bulgur kasları besler. Her zaman çok gidecek diye kural yok. Sen çok güzel devam ediyosun aynen devam.Cumartesi 77.8
Bugun 77.6
Fark-200
Kilo verimim yavasladi yillardir 77 yi gormuyordum oyuzden buralarda zorlanacak sanirim bende ozaman degisiklige gidiyim bulgur pilavi yemiycem belki haftada bir olabilir Apaformu da gunde iki kere iciyim bakalim cumartesiye nekadar etki edecek
Ellssa Boncuk2307 _Zeze
Cumartesiye eritirsin sen merak etme canımgünaydın kızlar
bildirimim çok fena
cuma: 66,35
bugün: 67,35
fark: +1 kg
çok ama çok uykusuzum reglim de yakın ama bu kadar mı fark eder bilmiyorum tabii
cumartesiye kadar gönderirim inşallah
Cicekbocekkaktus Ellssa Boncuk2307
Canım senin menüler çok doluydu. Hatta dedim bu kız akşama kadar yemek işi ile uğraşıyor resmen.Günaydın kızlar
Cumartesi 101.5
Bugun 101.8
+300
Bir ileri iki geri Allah sonumu hayr etsin bana doktor yolu görünecek bu gidişle
Ellssa Boncuk2307 _Zeze
Cumartesiye gider hiç merak etme
Tebrikler canımCumartesi 65,65
Bugün 65,50
-150 gr
çok değil ama regl az kaldı ona bağlıyorum kaptanım
_Zeze Boncuk2307 Ellssa
Sagolll ellssamm vallaha korlarak baktım tartıya yaSabit candır
Ooo müthişsin tebrikler canooo
Tebrikler canım
Bugün foto şartı yok kontrol tartısı sadece
Bırakma bence canım. Bulgur kasları besler. Her zaman çok gidecek diye kural yok. Sen çok güzel devam ediyosun aynen devam.
Tebrikler canım
Cumartesiye eritirsin sen merak etme canım
Canım senin menüler çok doluydu. Hatta dedim bu kız akşama kadar yemek işi ile uğraşıyor resmen.
Önce sakin ol 300 gr bişey değil gider çabucak.
Sen araları çıkarsan yeter veya 3 öğün yapmayıp 2 öğün yap tek bir tane ara olsun yeter sana. Bak o zaman tıkır tıkır gidecek kilolar.
Cumartesiye gider hiç merak etme
Tebrikler canım
Harikasınnnnn
inşallah canım teşekkürlerHerkesi tebrik ederim kızlar
Artı gelenler üzülmesin moralinizi bozupta diyeti bozmayın sakın. cumartesiye eksi görürüz inşaAllah
çok tebrik ediyorum kaptanım şahane bir sonuçSelamün aleyküm günaydın canlarım
Musmutlu bir gün olsun hepimize
Cumartesi 73,3
Bugün 71,6
Fark 1,7
Çıldırıyorum mutluluktaninanamayıp tekrar tekrar tartıldığım doğrudur
Beth18 Boncuk2307
inşallah kaptanımCumartesiye eritirsin sen merak etme canım
Çok teşekkür ederim canın benımÇok saolasin kaptanimm
Sen cokk istikrarlı ilerliyorsun menülerinde güzel bir eksi gelecek cumartesi günü göreceksin canım
Saolasin feza ablacimm bugün daha iyiyim şükür
Ohh miss olmuşsun
Cokk geçmiş olsun canım inşallah şifa bulursun tez vakitte iyilesirsin
Dün sadece çorba ictim
MaşaAllah fiziğin çok güzelmiş
Kızlar sağolun ya moralım cok yukseldıOo maşallah sana canım. Fıstık gibisin
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah yine öyle çıkacaktır
Ay pek cazip bir fikir ama yumurtadan nefret ettirmesin sonra. Elimizde bi o var
Ya biz aynıydık, sen aşağı ben yukarı hiç olmadı böyleTebrik ederim canım. Süpersin
Olsun canım. Şimdi buradasın ve artık başladın. 65’ten çok uzak değilsin
Oyy maşallah canım
Canım Leslie ya. Ne günlerde yoldaşlık etti bizePandemide bizim evde yaşıyordu kendisi :) Çok kilo verdim onunla.
Ba yıl dımmm çok tatlışşş günaydın canım
600 gr . Tebrikler canım
Sabit candır
Etiketi unutmuşsun canım.Selam kızlar.
Gelsin benden de bir bildirim :)
Cumartesi: 68.8
Salı: 70.3
Fark +500 gr.
Reglin 2. günü. Cumartesi hariç kaçağım göçeğim yok.Haftayı böyle bitireceğim inşallah. O yüzden moralimi bozmadan, fizyolojimi şefkatle kucaklayarak yola devam ediyorum
Canım merak etme Cumartesiye daha çok var gider mutlakaKilo bildirimi
Cumartesi 78.8
Bugün 79.8
Fark +1 kg
Bugün valizini toplayan ben olayım bariValiz bulamadım, daha önce gidenler bana ödünç versin.
Ellssa Boncuk2307 _Zeze
Bugün rehberlik öğretmeniyle gorustumBenimki temmuzun sonunda 13 olacak canım. Seninkiler yaş itibariyle küçük gibi düşünme şimdiden başla sınırlarını koymaya. Biz çok daha küçükken başladığımız için bu kurallar onun için normal (arada delmeye çalışsa da). Hiçbir şeyi tamamen yasaklamadık ama süre sınırı koyduk. Yakın zamana kadar da çok iyi sonuçlar aldık, bir süredir biz onu ihmal ettik, sınırlarını nerdeyse ortadan kaldırdık (farkında olmadan yaptık). İnsan doğası gereği sınırlar olmayınca o da bunu yanlış şekilde kullandı biz şimdi eski düzenimize dönmeye çalışıyoruz ve hemen sonucunu da gördük. Dün yine sınav oldular ve tekrar yükselişe geçti. tek sınavda bunu anlamak zor olabilir ama normaldeki potansiyelini biliyoruz ve sınavlarda çok baştan savma yapmaya başlamıştı bazı şeyleri. Dikkatini tekrar toparlamasını sağlıyoruz. Senin kızında da dikkat dağınıklığı varsa dikkatini dağıtacak uyaranlar konusunda müdahaleler gerekir. Bence öğretmenlerinden destek istemen de çok faydalı olur, iki tarafta da uygun davranışlarla güzel sonuçlar alırsınız.
İşe yarayıp moralini yükselttiyse ne mutlu canım, bazen modumuz düşüyor maalesef ama sen normalde çok iyi gidiyorsun zaten. İradene hayranım şahsen, güzel sonuçlar gelecek senden eminim.
Tebrikler
Sabit candır
ay sadece bi sürü nazar boncuğu atabilirim bu fotoya elbise de göbek falan belli etmiyo gayet iyiiiiAllah’a şukur cumartesi düğünde gıyecegım elbısenın ıcıne gırebıldım
Bir de göbegım olmayıp belim ince olsaydı tadından yenmezdı
ilk tartı olma şansını 1 dk ile kaçırmışsın önce ben atmışımSelamlar bugun ilk tarti benden gelsin.
En son buraya yazdigim 71.9
Bugun sabah 73.00ucunu almasam daha da gidecek sanirim.
Nefret ediyorum bu durumdan. Hep bi kisir döngü 65 olmak bu kadar mi zor ya.
güzel bir başlangıç olmuş haftaya, tebriklerr
teşekkür ederimmmTebrikler
regl 2. gününe rağmen sabit olması çok iyi bir haber bence.
wowowowoww spor canavarı kiloları eritiyor tebrikler canımmm
çok iyi bi düşüş tebrik ederim
ay yavaşladı demeyelim de 2 günde 200 gr yani bi paket margarin vermişizzz ben de -200Cumartesi 77.8
Bugun 77.6
Fark-200
Kilo verimim yavasladi yillardir 77 yi gormuyordum oyuzden buralarda zorlanacak sanirim bende ozaman degisiklige gidiyim bulgur pilavi yemiycem belki haftada bir olabilir Apaformu da gunde iki kere iciyim bakalim cumartesiye nekadar etki edecek
Ellssa Boncuk2307 _Zeze
Ekside olman cok guzel cumartesiye daha cok eksi gelir
regl öncesi +2 kg falan görmüşlüğüm var, kadın fizyolojisi böyle bişi iştee, alıcaz vericez yapcak bişi yok, ctesi toparlarsın <3günaydın kızlar
bildirimim çok fena
cuma: 66,35
bugün: 67,35
fark: +1 kg
çok ama çok uykusuzum reglim de yakın ama bu kadar mı fark eder bilmiyorum tabii
cumartesiye kadar gönderirim inşallah
Cicekbocekkaktus Ellssa Boncuk2307
Wuhuuu iki günde çok iyi
canum benimmm iyi düşün iyi olsun yavaş gitsin kalıcı gitsin önemli olan kalıcı gitmesiiiiGünaydın kızlar
Cumartesi 101.5
Bugun 101.8
+300
Bir ileri iki geri Allah sonumu hayr etsin bana doktor yolu görünecek bu gidişle
Ellssa Boncuk2307 _Zeze
10 dk sonra tartılsan +200 de görmezmişsin benceee
regle az kalıp eksi görmek gayet iyiiii, tebriklerCumartesi 65,65
Bugün 65,50
-150 gr
çok değil ama regl az kaldı ona bağlıyorum kaptanım
_Zeze Boncuk2307 Ellssa
tebrik ederim gayet iyi
teşekkür ederimTebrik ederim
2 günde tartıda eksi görmemek çok normal bence, cumartesi bakalımmm asıl
muhteşem bi pozitiflik örneği, tam olması gerektiği gibi, tam bi fıstığa yakışacağı gibi, tebrik ederimmmSelam kızlar.
Gelsin benden de bir bildirim :)
Cumartesi: 68.8
Salı: 70.3
Fark +500 gr.
Reglin 2. günü. Cumartesi hariç kaçağım göçeğim yok.Haftayı böyle bitireceğim inşallah. O yüzden moralimi bozmadan, fizyolojimi şefkatle kucaklayarak yola devam ediyorum
wowwwww diyorum kaptanım tebrik ediyorum çok iyi vallaSelamün aleyküm günaydın canlarım
Cumartesi 73,3
Bugün 71,6
Fark 1,7
Beth18 Boncuk2307
şekerim cumartesiye kadar hallolacak bi eksi yaaa, nolcak sankiibulamadım, daha önce gidenler bana ödünç versin.
hahahahahhaha kilodaşım tekrar 69.0 da buluşalım cumartesi hadi el sıkışalımYa biz aynıydık, sen aşağı ben yukarı hiç olmadı böyleTebrik ederim canım. Süpersin
tebrik ederimmm
teşekkür ederimTebrikler canım
ay 2 gün için sabit olmak gayet normalllll moral bozmalık bişi yokkk
benim düşükle sonuçlanan 2. hamileliğim döneminde o ölü gibi yattığım ilk 3 aylık süreçte çocukla asla ilgilenemiyordum, o dönem istemeden bağımlı yaptım çocuğu. tek başımayım çünkü. şimdi onu toparlama sürecindeyim, benden istemiyor telefon pek mesela, verdiğim zaman da süre limitli veriyorum. senin "farkında olmadan yaptık" dediğin şey benim için sağlık sorunları dolayısıyla olmuş oldu anlayacağın. daha çok küçük, telefonu eline fazla aldığı günler ve almadığı günler arasındaki farkı çok net görebiliyor, anlayabiliyorum. o yüzden elimden geldiğince telefonla değil, televizyondan, daha çok hareket edeceği oyunlarla oyalamaya çalışıyorum, beraber oynayacağımız falan. (floor is lava, dance and freeze tarzı şeyler.) ama gerçekten sınırları belirlemek çok kıymetli böyle konularda, benim de ipleri elimde tutmam gereken bir konu, yüzüme çarptırdın tekrar bu konunun önemini, teşekkür ediyoreeemmmBenimki temmuzun sonunda 13 olacak canım. Seninkiler yaş itibariyle küçük gibi düşünme şimdiden başla sınırlarını koymaya. Biz çok daha küçükken başladığımız için bu kurallar onun için normal (arada delmeye çalışsa da). Hiçbir şeyi tamamen yasaklamadık ama süre sınırı koyduk. Yakın zamana kadar da çok iyi sonuçlar aldık, bir süredir biz onu ihmal ettik, sınırlarını nerdeyse ortadan kaldırdık (farkında olmadan yaptık). İnsan doğası gereği sınırlar olmayınca o da bunu yanlış şekilde kullandı biz şimdi eski düzenimize dönmeye çalışıyoruz ve hemen sonucunu da gördük. Dün yine sınav oldular ve tekrar yükselişe geçti. tek sınavda bunu anlamak zor olabilir ama normaldeki potansiyelini biliyoruz ve sınavlarda çok baştan savma yapmaya başlamıştı bazı şeyleri. Dikkatini tekrar toparlamasını sağlıyoruz. Senin kızında da dikkat dağınıklığı varsa dikkatini dağıtacak uyaranlar konusunda müdahaleler gerekir. Bence öğretmenlerinden destek istemen de çok faydalı olur, iki tarafta da uygun davranışlarla güzel sonuçlar alırsınız.
Mükemmel bir sonuç
Ben de başlayım bi regl dönemim geçsin bir iki güne başlarım. Leslie benim için de çok faydalı sabit yürüyüş olmadığı için doktorlar diyetisyenler öneriyor hepYaaa 15 dk leslie var onu ben 3 kere yapiyorum oluyo 45 dkbayağıda suyum çıkıyo
Harika bir sonuççSelamün aleyküm günaydın canlarım
Cumartesi 73,3
Bugün 71,6
Fark 1,7
Beth18 Boncuk2307
Korkma sen başarırsınSagolll ellssamm vallaha korlarak baktım tartıya ya
Çok teşekkür ederim canıminşallah canım teşekkürler
çok tebrik ediyorum kaptanım şahane bir sonuç
inşallah kaptanım
Dinlen sen. Zaten çok yapmışsın 15 dk yeterdi ilk başlamayaKızlar bugün leslie yapmayacam biraz ağrım var 3 gün iyi yaptımm yarın yaparım bugün dinleneyeyim
Ne güzel. Sabit candır
inşallah canımmregl öncesi +2 kg falan görmüşlüğüm var, kadın fizyolojisi böyle bişi iştee, alıcaz vericez yapcak bişi yok, ctesi toparlarsın <3
Çok teşekkür ederim canımay sadece bi sürü nazar boncuğu atabilirim bu fotoya elbise de göbek falan belli etmiyo gayet iyiiii
ilk tartı olma şansını 1 dk ile kaçırmışsın önce ben atmışımucunu almak için burdayız, birbirimizi destekleyerek kiloları eritiyoruzzzz
güzel bir başlangıç olmuş haftaya, tebriklerr
teşekkür ederimmm
regl 2. gününe rağmen sabit olması çok iyi bir haber bence.
wowowowoww spor canavarı kiloları eritiyor tebrikler canımmm
çok iyi bi düşüş tebrik ederim
ay yavaşladı demeyelim de 2 günde 200 gr yani bi paket margarin vermişizzz ben de -200
teşekkür ederimmm
regl öncesi +2 kg falan görmüşlüğüm var, kadın fizyolojisi böyle bişi iştee, alıcaz vericez yapcak bişi yok, ctesi toparlarsın <3
canum benimmm iyi düşün iyi olsun yavaş gitsin kalıcı gitsin önemli olan kalıcı gitmesiiii
10 dk sonra tartılsan +200 de görmezmişsin benceee
regle az kalıp eksi görmek gayet iyiiii, tebrikler
tebrik ederim gayet iyi
teşekkür ederim
2 günde tartıda eksi görmemek çok normal bence, cumartesi bakalımmm asıl
muhteşem bi pozitiflik örneği, tam olması gerektiği gibi, tam bi fıstığa yakışacağı gibi, tebrik ederimmm
wowwwww diyorum kaptanım tebrik ediyorum çok iyi valla
şekerim cumartesiye kadar hallolacak bi eksi yaaa, nolcak sankii
hahahahahhaha kilodaşım tekrar 69.0 da buluşalım cumartesi hadi el sıkışalım
tebrik ederimmm
teşekkür ederim
ay 2 gün için sabit olmak gayet normalllll moral bozmalık bişi yokkk
benim düşükle sonuçlanan 2. hamileliğim döneminde o ölü gibi yattığım ilk 3 aylık süreçte çocukla asla ilgilenemiyordum, o dönem istemeden bağımlı yaptım çocuğu. tek başımayım çünkü. şimdi onu toparlama sürecindeyim, benden istemiyor telefon pek mesela, verdiğim zaman da süre limitli veriyorum. senin "farkında olmadan yaptık" dediğin şey benim için sağlık sorunları dolayısıyla olmuş oldu anlayacağın. daha çok küçük, telefonu eline fazla aldığı günler ve almadığı günler arasındaki farkı çok net görebiliyor, anlayabiliyorum. o yüzden elimden geldiğince telefonla değil, televizyondan, daha çok hareket edeceği oyunlarla oyalamaya çalışıyorum, beraber oynayacağımız falan. (floor is lava, dance and freeze tarzı şeyler.) ama gerçekten sınırları belirlemek çok kıymetli böyle konularda, benim de ipleri elimde tutmam gereken bir konu, yüzüme çarptırdın tekrar bu konunun önemini, teşekkür ediyoreeemmm
Bir de 70 i devirebilsem. Bu sefer olacak ama inanıyorumMükemmel bir sonuç7’lere ne kalmış
Ben de başlayım bi regl dönemim geçsin bir iki güne başlarım. Leslie benim için de çok faydalı sabit yürüyüş olmadığı için doktorlar diyetisyenler öneriyor hep
Harika bir sonuççBöyle sınır kilolar beni hep çok heyecanlandırıyor. 81,71,61.. motivasyon gelir insana
Olsun canım demekki cumartesiye eksi görüceğiz
Valla canım dişler fena vurdu beni. 3-4 gün sonra da regl geliyor. Sıkıya almam lazım yoksa beni sarsacakÇok artıda değilsin canım o yüzden ben de sevindim.
Sıvılar da vücutta birikme yapabiliyor canım, dengen şaşmış o yüzdendir.
Sen çok tatlısın yaaa :)
Tebrik ederim canım güzel eksi.
sabit olmak da iyidir canım.
Çok fazla artıda değilsin neyse ki tutkucum. yanlış hatırlamıyorsam pek gelemedin galiba foruma.
Tebrik ederim canım çok güzel eksi, 6lar kapıda artık.
Eksin için tebrik ederim canım. Kv için çok geçmiş olsun umarım hafif bir durumdur.
Tebrik ederim canım, 6lar hoş gelmiş.
Tebrik ederim fezacım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?