Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

evettt ama senden de leslie bekliyorummm
akşam kızı banyoya attım, 10 dk dursun da sporumu yapıyım dedim, ip atlıyodum banyodan çıktı geldi yeter ip atladığın gel artık!! diye sdhfjdslf salmıyo beni spor yapmam için ben de öğle arasında bi tur yürüyüş yapıyorum şartlar el verdikçe hallediyorum

H
Ahahahahah bak hele şu dilleee

bence menüleri gayet güzel, bir hafta daha böyle devam et derim sonra bir tık azaltalım
ama içine sinmiyorsa şuan da bir tık azaltabilirsin tabii, bir parça yağdan kısarak ama tabii, proteinini azaltma

Yanlis hareket yapmış olabilirim arkadaşım öyle diyo nefes alıp vermem yanlış yaptıysan bulantı olurmuş
Pert olduysa işe yaramıştır demektir
Ebru döve döve nefes aldırıyor. Sevme sebeplerinden biri de o. Dikkat etmedin demek ki. Çok tok veya çok sıvı almış olma, belki acele ettin. Bir de ( yosunlupapatya için de soyliyim) videoda bazı plsnsizliklar olmuş. Ben de laflara yetişemiyorum diye ilk zaman durdurup yapıyordum ama gerek yokmuş çünkü zaten lafa dalıyor fazla yaptırıyor şu ayakla minik minik daireler çiziyoruz derken o ne öyle 20 tamam da sola geçince 30 falan yapacak kadar zaman oluyor o da çok yakıyor. Özellikle o harekette ilk zaman 15-20 saymak lazım

Evett işte benim okadara zamanim olmuyo leslieye bile zor yetişiyorumm yanii oglum beni pek bırakmıyo 2 sene sonra anca egzersiz zamana ihtiyacım olması lazim evett acele ettim o anda olsun bitsin çabuk çabuk diye bide daha yeni kahvalti etmistim oda zorladı beni sanırımm

Bence de menülerin güzel . Ne kadar oldu diyetisyene başlayalı? Tahlillerine bakıldı mi ?
Bizim gözümüze 1-2 dilim ekmek fazla geliyor ama metabolizman daha hızlı . Yani şimdi kalorinin biraz yüksek olması lazım.insulin ditencin falan varsa ilk ay o kırılır sonradan hızlanirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…