- 9 Ekim 2024
- 600
- 3.091
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptanim tesekkur ederim ne guzel motive ettin oyle bulguruda cok seviyorum baska seylere aklimin gitmemesini sagliyorSabit candır
Ooo müthişsin tebrikler canooo
Tebrikler canım
Bugün foto şartı yok kontrol tartısı sadece
Bırakma bence canım. Bulgur kasları besler. Her zaman çok gidecek diye kural yok. Sen çok güzel devam ediyosun aynen devam.
Tebrikler canım
Cumartesiye eritirsin sen merak etme canım
Canım senin menüler çok doluydu. Hatta dedim bu kız akşama kadar yemek işi ile uğraşıyor resmen.
Önce sakin ol 300 gr bişey değil gider çabucak.
Sen araları çıkarsan yeter veya 3 öğün yapmayıp 2 öğün yap tek bir tane ara olsun yeter sana. Bak o zaman tıkır tıkır gidecek kilolar.
Cumartesiye gider hiç merak etme
Tebrikler canım
Ayy canımcım bak şimdi bir mod yükselmesi, bir pozitiflik yüklendi bünyeyemuhteşem bi pozitiflik örneği, tam olması gerektiği gibi, tam bi fıstığa yakışacağı gibi, tebrik ederimmm
hahahahahhaha kilodaşım tekrar 69.0 da buluşalım cumartesi hadi el sıkışalım
Atmadım atar miyim hiç bu saatte
Sağol canım benım çok teşekkürleray sadece bi sürü nazar boncuğu atabilirim bu fotoya elbise de göbek falan belli etmiyo gayet iyiiii
ilk tartı olma şansını 1 dk ile kaçırmışsın önce ben atmışımucunu almak için burdayız, birbirimizi destekleyerek kiloları eritiyoruzzzz
güzel bir başlangıç olmuş haftaya, tebriklerr
teşekkür ederimmm
regl 2. gününe rağmen sabit olması çok iyi bir haber bence.
wowowowoww spor canavarı kiloları eritiyor tebrikler canımmm
çok iyi bi düşüş tebrik ederim
ay yavaşladı demeyelim de 2 günde 200 gr yani bi paket margarin vermişizzz ben de -200
teşekkür ederimmm
regl öncesi +2 kg falan görmüşlüğüm var, kadın fizyolojisi böyle bişi iştee, alıcaz vericez yapcak bişi yok, ctesi toparlarsın <3
canum benimmm iyi düşün iyi olsun yavaş gitsin kalıcı gitsin önemli olan kalıcı gitmesiiii
10 dk sonra tartılsan +200 de görmezmişsin benceee
regle az kalıp eksi görmek gayet iyiiii, tebrikler
tebrik ederim gayet iyi
teşekkür ederim
2 günde tartıda eksi görmemek çok normal bence, cumartesi bakalımmm asıl
muhteşem bi pozitiflik örneği, tam olması gerektiği gibi, tam bi fıstığa yakışacağı gibi, tebrik ederimmm
wowwwww diyorum kaptanım tebrik ediyorum çok iyi valla
şekerim cumartesiye kadar hallolacak bi eksi yaaa, nolcak sankii
hahahahahhaha kilodaşım tekrar 69.0 da buluşalım cumartesi hadi el sıkışalım
tebrik ederimmm
teşekkür ederim
ay 2 gün için sabit olmak gayet normalllll moral bozmalık bişi yokkk
benim düşükle sonuçlanan 2. hamileliğim döneminde o ölü gibi yattığım ilk 3 aylık süreçte çocukla asla ilgilenemiyordum, o dönem istemeden bağımlı yaptım çocuğu. tek başımayım çünkü. şimdi onu toparlama sürecindeyim, benden istemiyor telefon pek mesela, verdiğim zaman da süre limitli veriyorum. senin "farkında olmadan yaptık" dediğin şey benim için sağlık sorunları dolayısıyla olmuş oldu anlayacağın. daha çok küçük, telefonu eline fazla aldığı günler ve almadığı günler arasındaki farkı çok net görebiliyor, anlayabiliyorum. o yüzden elimden geldiğince telefonla değil, televizyondan, daha çok hareket edeceği oyunlarla oyalamaya çalışıyorum, beraber oynayacağımız falan. (floor is lava, dance and freeze tarzı şeyler.) ama gerçekten sınırları belirlemek çok kıymetli böyle konularda, benim de ipleri elimde tutmam gereken bir konu, yüzüme çarptırdın tekrar bu konunun önemini, teşekkür ediyoreeemmm
Evet kaptanım bır 65e düşebılseydım en azından tartı hedefımı tuttururdumOlsun canım demekki cumartesiye eksi görüceğiz![]()
çok haklısın başakcım cumartesileri 10 da 11 de tartılırken salıları 7 de daha uyku ödemnini atmamışken tartılıyorum hahah10 dk sonra tartılsan +200 de görmezmişsin benceee
canım mesajını kaybettim yukarda regl dönemi yapılan spor daha çok yağ yaktırıyor diye duymuştum bence hemen başla leslie ye :)Kaptanim tesekkur ederim ne guzel motive ettin oyle bulguruda cok seviyorum baska seylere aklimin gitmemesini sagliyoraz once annemle Malatya yoresinin patlicanli koftesini yaptik ( bulgur koftesi et yok icinde ) bulgurdan vazgecemiyoruz
bugun kahvalti yapmamayi dusunuyorum cok istekli yemiyorum zaten bugun bi tek ogun deniycem bakalim
ben de öyle işe gitmeden hızlıca tartılıyorum wc öncesi oluyor falan, salıya çok takılmamak lazımmmmm bize hatırlatma tartısı buçok haklısın başakcım cumartesileri 10 da 11 de tartılırken salıları 7 de daha uyku ödemnini atmamışken tartılıyorum hahah
ay canım bunun için burdayızzz birbirimizi tam gaz gazlicaz hepimiz bella hadid olcazzzzAyy canımcım bak şimdi bir mod yükselmesi, bir pozitiflik yüklendi bünyeyeŞirinler gibi el ele, tam gaz cumartesiye
![]()
evettt ama senden de leslie bekliyorummmben de öyle işe gitmeden hızlıca tartılıyorum wc öncesi oluyor falan, salıya çok takılmamak lazımmmmm bize hatırlatma tartısı bu
Teşekkür ederim ablaRabbim hep iyilik, sağlık versin canım, pozitif düşünmen çok güzel![]()
Her gün aynı olmuyor canm sağlık olsun yeter kiOlsun oda bi hareket napalımm benimkilerde bugun enerjileri yüksekti vallaha oglum 10 da kizim 11bucukta uyudu![]()
Teşekkür ederimÇok saolasin kaptanimm
Sen cokk istikrarlı ilerliyorsun menülerinde güzel bir eksi gelecek cumartesi günü göreceksin canım
Saolasin feza ablacimm bugün daha iyiyim şükür
Ohh miss olmuşsun
Cokk geçmiş olsun canım inşallah şifa bulursun tez vakitte iyilesirsin
Dün sadece çorba ictim![]()
İnşallah canmOo maşallah sana canım. Fıstık gibisin
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah yine öyle çıkacaktır
Ay pek cazip bir fikir ama yumurtadan nefret ettirmesin sonra. Elimizde bi o var
Ya biz aynıydık, sen aşağı ben yukarı hiç olmadı böyleTebrik ederim canım. Süpersin
Olsun canım. Şimdi buradasın ve artık başladın. 65’ten çok uzak değilsin
Oyy maşallah canım
Canım Leslie ya. Ne günlerde yoldaşlık etti bizePandemide bizim evde yaşıyordu kendisi :) Çok kilo verdim onunla.
Teşekkür ederim kaptanım hepimiz için de Rabbim en güzellerini versin inşallahOlumlu düşünmene bayıldım. Rabbim en güzelini versin
Tebrikler canım
Kendine haksızlık etme lütfen. Zor değil kolay sadece sen istersen kolay
Tebrikler canım![]()
Kaptanım benim metabolizma için öyle menüler aslinda diyetisyen menüsü sen uzak kaldığın icin kaçırmışsın sanırımSabit candır
Ooo müthişsin tebrikler canooo
Tebrikler canım
Bugün foto şartı yok kontrol tartısı sadece
Bırakma bence canım. Bulgur kasları besler. Her zaman çok gidecek diye kural yok. Sen çok güzel devam ediyosun aynen devam.
Tebrikler canım
Cumartesiye eritirsin sen merak etme canım
Canım senin menüler çok doluydu. Hatta dedim bu kız akşama kadar yemek işi ile uğraşıyor resmen.
Önce sakin ol 300 gr bişey değil gider çabucak.
Sen araları çıkarsan yeter veya 3 öğün yapmayıp 2 öğün yap tek bir tane ara olsun yeter sana. Bak o zaman tıkır tıkır gidecek kilolar.
Cumartesiye gider hiç merak etme
Tebrikler canım
Bizim elektirikler kesildi bi kac saatözellikle yurtdışında yaşayan kızlar cevap yazarsanız sevinirim.
youtube da bir gazetecinin videosunu izledim az önce. Avrupa ülkelerine Portekiz, İspanya, Fransa, Andora ya siber saldırı olduğu ve ülkelerin karanlığa gömüldüğü, olaylar çıktığı, bankalar, internet vs nin durduğu, insanların metroda kaldığı, kimsenin para çekemediği ve bir sürü karışıklık olduğunu söylüyor. ülkeler özellikle Andora'nın tamamen karanlığa gömüldüğü haberleri geliyor diyor.
yaşadığınız ülkelerde sorun var mı?
gezegenfeza
_Zeze @Tutku44 @suspushanimcim @FitFiliz aklıma gelenler
Olsun cumartsiye artı eksiye çevrilir dikkat edelim hep beraberCumartesi 70.6
Sali 70.8
+200
Spor yapamadim hic
Cocuklarin okulu tatil haftaya aciliyor
Firsat bulup yapmaya caliscam insalalh
Ellssa
Boncuk2307
_Zeze
Evet yürüyüş edemediğim için böyle leslie yapıyorumMükemmel bir sonuç7’lere ne kalmış
Ben de başlayım bi regl dönemim geçsin bir iki güne başlarım. Leslie benim için de çok faydalı sabit yürüyüş olmadığı için doktorlar diyetisyenler öneriyor hep
Harika bir sonuççBöyle sınır kilolar beni hep çok heyecanlandırıyor. 81,71,61.. motivasyon gelir insana
![]()