- 14 Şubat 2021
- 2.089
- 12.489
- 158
Biz de nerede ne yenir diye bakıp da geziyoruzYemeye çok fırsatımız olmadı aslında. Her zaman yeriz ama her zaman buraya gelemeyiz dedik
Teşekkür ederim canımVayy, baya üst düzey bir düşünce olmuş. :)) Sefanız olsun.
Çok geçmiş olsun. Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabır versin.
Neler vardı canım yemedim, açlığı kafaya koydum, mide kendini kilitlediAçlık yerine normal diyetine devam et bence vücut ters tepki vermesin
Ya özel lezzetlerinin tadına baktık. Ama işte ne bileyim pidesi lahmacunu vardı. Bildiğimiz lezzetler. Gürcü mantısını denedik. Ama sevemedim. Bir taneyi bile zor yedim. Yurt dışı olunca kafada da soru işaretleri oluyor . Karışım var mı diye? O yüzden tavuk etine yöneldim.Biz de nerede ne yenir diye bakıp da geziyoruzlezzet türü bizikisi
O zzzaaman süpersinNeler vardı canım yemedim, açlığı kafaya koydum, mide kendini kilitledi
Neler vardı canım yemedim, açlığı kafaya koydum, mide kendini kilitledi
Bir ömür boyu mutluluklar canimay kızlar bugün evlilik yıldönümümüz, ikimiz de unutmuşuzözel bi kutlama yok o yüzden kutlama yemeği de yok gram kaçırmadan diyete devamm reglime de 1 gün kaldı, inşallah yarın tartıda görmem bunu artı olarak
En güzel unutmaay kızlar bugün evlilik yıldönümümüz, ikimiz de unutmuşuzözel bi kutlama yok o yüzden kutlama yemeği de yok gram kaçırmadan diyete devamm reglime de 1 gün kaldı, inşallah yarın tartıda görmem bunu artı olarak
Nasıl unutursunuzzzay kızlar bugün evlilik yıldönümümüz, ikimiz de unutmuşuzözel bi kutlama yok o yüzden kutlama yemeği de yok gram kaçırmadan diyete devamm reglime de 1 gün kaldı, inşallah yarın tartıda görmem bunu artı olarak
Dolma manti püre ekmek bunlardan birini tercih edebilirdin bana fazla karbonhidrat almissin gibi geldiİyi akşamlar
21 Nisan
13:00 5 kuru dolma(bulgurlu), 1/2 bardak kefir, 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık mantı, 2 kaşık patates püresi
18:00 3 kuru dolma(bulgurlu), 3-4 kaşık patlıcanlı et yemeği, yoğurtlu semizotu salatası, 1 dilim ev yapımı tam buğday ekmeği, 1 bardak ayran
Su:2 litre
Akşam yürüyüşü:5600 adım
Ellssa Boncuk2307 Jou
Super bir menu tebrik ederim canimBugünkü menum
Sabah 9 00
1.5 haşlanmış yumurta
1 küçük tb lavaş
5 zeytin
1 dilim peynir
Domates salatalık yeşillik
Ogle 13 00
1 tabak kıymalı patlıcan kavurma üstüne sarımsaklı yoğurt
Salata
Ara 15 00
3 fıstık ezmesi hurma
Sade Türk kahvesi
Akşam 18 00
Firinda tavuk 2 parça
2 3 parça yağsız patates
Cacık ve salata
Ara 21 00
Yogurt kuru
Su 3 lt
30 dk tempolu yürüyüş
Ellssa Boncuk2307 Beth18
94bassuk sana da söz verdim ama yapamadım video yu canım çok yorulmuşum yürüyüş temizlik yemek derken en azından yürüyüş yaptım çok şükür
Iyi gidiyorum demiSuper bir menu tebrik ederim canim
Muhtesem gidiyorsun canim onumuzde uzun bir yol var yarin eksi gormesekte bir yerde kirilacak sabretmemiz lazimIyi gidiyorum demibakalım yarın kaç cikcaz henüz bir ümidim yok vermek gibi ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?