Videolar için teşekkürler link atman güzel olmuş canım. Ne güzel spor yapmişsin. Ben bir türlü beceremedim videoyla evde spor yapmayı. Disiplinli mi degilim neHayırlı akşamlar arkadaşlar hemen iki günümü yazayım
Pazar
Saba 9da: iki dilim tam buğday ekmeği
Az patates kızartması airfreyerda biraz saralle iki yeşil zeytin iki veya üç çatal krem peynir boll Cay şekersiz
İkindi 15.00 akşam 17.00 arası piknikte yedim
4 minik kanat
5 yuvarlak tavuk köftesi miniklerdi
2 yarım sucuk
Bir avuç çekirdek
İki dilim tatlı
Bir avuç çekirdek
Spor 5000 adım ekran görüntü almayı unuttum fazlası da vardır tel yanımda değildi aslında şu 3lt yakındı
Pazartesi menüm
Öğle 12
Üç yemek kaşığı pirinç pilavı üstüne az bezelye yemeği
Domates salatası
Ara bir avuç fındık 3 kare çikolata
Akşam 20.00
Bir kepçe kuru fasulye
Bir tabak patates graten
Çay yani 3 kare çikolata
Bir avuç fındık
Su 3lt
Gelelim sporlaraa
Son videoyu az önce yaptım
Ellssa Boncuk2307 Beth18
Ahu filizim filizim yediklerimi bir nevi vicdan muhasebesi niyetine yaptım sporları yoksa bukadar fazla bende hergun yapamıyorum aslındaVideolar için teşekkürler link atman güzel olmuş canım. Ne güzel spor yapmişsin. Ben bir türlü beceremedim videoyla evde spor yapmayı. Disiplinli mi degilim ne
BendeEvetJou cum bugünkü yediklerimi yazayım
Aaaa
Hiçbir şey yazmamışım farkettin mi? Aa neden acaba????
Çünkü bir şey yemedim açım
Ellssa Boncuk2307
Hafı yat bakalım benım bır sürü işim vardı çok şükür hallettım :)De get ulaaa uyumağa gidiyoree
Canım aslında çok yemiyorsun ama yedıklerın çok kalorilı. Yaptığın sporlar çok ıyı onlarla toparlıyorsun sanırım degıl mı? Ben spor yapamadığım için bu kadar kalorılı yıyemıyorumHayırlı akşamlar arkadaşlar hemen iki günümü yazayım
Pazar
Saba 9da: iki dilim tam buğday ekmeği
Az patates kızartması airfreyerda biraz saralle iki yeşil zeytin iki veya üç çatal krem peynir boll Cay şekersiz
İkindi 15.00 akşam 17.00 arası piknikte yedim
4 minik kanat
5 yuvarlak tavuk köftesi miniklerdi
2 yarım sucuk
Bir avuç çekirdek
İki dilim tatlı
Bir avuç çekirdek
Spor 5000 adım ekran görüntü almayı unuttum fazlası da vardır tel yanımda değildi aslında şu 3lt yakındı
Pazartesi menüm
Öğle 12
Üç yemek kaşığı pirinç pilavı üstüne az bezelye yemeği
Domates salatası
Ara bir avuç fındık 3 kare çikolata
Akşam 20.00
Bir kepçe kuru fasulye
Bir tabak patates graten
Çay yani 3 kare çikolata
Bir avuç fındık
Su 3lt
Gelelim sporlaraa
Son videoyu az önce yaptım
Ellssa Boncuk2307 Beth18
Afiyet olsun canım sporun da iyiEllssa Boncuk2307 Beth18
Sabah 11:00 haşlanmış yumurta, biraz beyaz peynir (tulum gibi birşey) zeytin ezmesi ve ekşi mayalı ekmek
13:00 iki tatlı kaşığı pudding, iki kare bitter ve hindiba kahvesi
Akşam (ay bir an akşam ne yedigimi unuttum) saat 15:30 hasır tavuk döner yanında iki kaşık pilav biraz domates sos
16:00 bir muz
Spor fazladan yapayım diye saat 6da bir saat bisiklet sürdüm çıkıp, baya terletti
2 tantuni derken ekmeğıyle bırlıkte mıPazartesi menüm
14:30
1 porsiyon mercimekli köfte
Bol salata
15:30
3 sıkma
1 hurma
Çay
20:00
2 Tantuni
Spor
1 saat yürüyüş
Kitap
Hızır Dokunsun Dualarına
Beth18 Boncuk2307
Afıyet olsun canımHamdolsun bu saate kadar bişey yemedim ama su da içemedim
1 Lt ye yakın su
1 kupa kahve
1 kupa latte ( yemek sayılabilir de sayılamaz da)
2 kupa çay
Eki Görüntüle 3580658
1.731 adım
Ellssa Boncuk2307 Beth18
OLsun canim cumartesiye eksi olurKilo bildirimini yapayim
Cumartesi 75.95
Bugün 76.10
Fark +150 gram
Ödemim var. Üç gündür atamadım ne kadar ugrastiysam da. Kusura bakma kaptanım. Yolculuuk sisirdi. Suyuda içtim ama çözülmedi ödemim.
Ellssa Boncuk2307 Beth18
bana gelince mi açıyosun sadece çirkef modunu acepRica ederim canım
Bu hafta çirkef modum kapalı demek ki
spor sütyeni gibi bişe mi kız bu ben tipinden tam çıkaramadım yoksa crop atlet gibi bişey mi?Termal değil spor yaparken taytın üstüne giymek için heves ettim aldımtayt takımları biraz pahalıydı hele şu yarım şeyleri bı deneyeyim dedim belki giyemem hakkatten küçük atlet giymiş gibi bir his içindeyim benlik değil
Ama spor için başka ciciler alabilirim
anne göbeği de gidiyooooo düzenli sporlaaaaa evde giymek için al sonra evde spor yap onla misBen de aldım bır tane kaybettım sonra nerde bılmıyorum :) anne göbeği olunca hiç gıyemıyorum öyle göbek açık şeyler yaw aslında evde gıymek için almak lazım :)
bu menü benim içimi açtı resmen lif dolu vücut dostu kabızlık düşmanı çok güzel menü olmuş.selam kızlar
haftasonu menulerimi yazamamıstım onları yazayım once sonra gecmise gidecegım insa
Cumartesi
9.00
Eki Görüntüle 3580199
Kefirli chialı keten tohumlu kayisili karısim
13.00
Eki Görüntüle 3580200
AkşamEki Görüntüle 3580201
kıymalı taze fasulye ,mantarlı corba 1 bardak ayran salata
Pazar
9.00
Eki Görüntüle 3580202
13.00Eki Görüntüle 3580203
18.00Eki Görüntüle 3580204
Beth18
Boncuk2307
Ellssa
sppr olarak cumartesi pazar iki hun 15 dk leslie yaptım
teşekkür ederimmm <3 sizin de çok kutlu olsun canımBir ömür boyu mutluluklar canim
Bizimde 6 nisandi diyetten dolayi kutlamadik istemedim bende
hahahhahaha ben de dün eşime sabah farkedince aa takvime bak dedim sen de şimdi farkettin de mi diyo kfjlsdf biz de her sene böyleyiz.En güzel unutmaBiz de hep unutuyoruz ya. İkimiz de unuttuğumuz için kimse de trip atamıyor
gshdfdsf ya biz normalde de kutlamıyoruz, ilk zamandan beri. ben sadece doğum günlerini fazla önemserim bi de yılbaşını. diğer günler çok takılmamNasıl unutursunuzzzneyse iyi olmuş en azından diyet için hemde masraf yapmamış oldunuz ahah yıl dönümünüz kutlu olsun canım nice nice senelere inşallah
bak ben sana yapalım dedim diye akşam kalça bacak antrenmanı yaptım 10 dk sen nasıl beni satarsın beni beniiii94bassuk sana da söz verdim ama yapamadım video yu canım çok yorulmuşum yürüyüş temizlik yemek derken en azından yürüyüş yaptım çok şükür
teşekkür ederimEşinle birlikte mutlu huzurlu uzun ömürler dilerim canım
filizcim evde spor düzeni oturtmak için biraz zaman ayırmak boşluk yaratmak lazım tempolu bir hayatta çok zor oluyor. ben bu rahatlığı sağladığı için hep salonu tercih ediyordum ama baktım salona gidemeyeceğim sabah 30dk daha erken uyanıp sporumu yapmaya başladım bir 10-15 gündür. tavsiye ederimVideolar için teşekkürler link atman güzel olmuş canım. Ne güzel spor yapmişsin. Ben bir türlü beceremedim videoyla evde spor yapmayı. Disiplinli mi degilim ne
Süpersiiinnn
Ohh iyi ettinHafı yat bakalım benım bır sürü işim vardı çok şükür hallettım :)
Canım aslında çok yemiyorsun ama yedıklerın çok kalorilı. Yaptığın sporlar çok ıyı onlarla toparlıyorsun sanırım degıl mı? Ben spor yapamadığım için bu kadar kalorılı yıyemıyorum
Afiyet olsun canım sporun da iyi
2 tantuni derken ekmeğıyle bırlıkte mı
Afıyet olsun canımbir şey yok ama olsun
Öyle oluyor canım asıl gündüz aç gezmeyeceksin akşam öyle edeceksin olsunn çok burşey yememissinİyi geceler
Pazartesi menum
Kahvaltı
Yumurta haslma
Cay
1dilim ekmek
Kuşburnu
Arada cay
Öglen salata
Hurma
Cay
Aksam
Yesil fasulye 3 kasik
3 kasik bulgur
Yogurt
Cay
1 dilim biskuvli psta
1 tne kurabiye
Gunduz ac ac gexdimde aksam arkadasa gdince hazrlamis kirmayim die yedim
Su 2lt
Boncuk2307 Ellssa Jou
Işte bu21.04.2025
11:30 kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin
Domates salatalık
Ara 15:00
1 fincan kahve
1 avuç leblebi
Akşam 18:30
1 tabak kapuska
1 tabak salata
2,5 litre su
Adım 9474
Jou Boncuk2307 Ellssa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?