Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Videolar için teşekkürler link atman güzel olmuş canım. Ne güzel spor yapmişsin. Ben bir türlü beceremedim videoyla evde spor yapmayı. Disiplinli mi degilim ne

Videolar için teşekkürler link atman güzel olmuş canım. Ne güzel spor yapmişsin. Ben bir türlü beceremedim videoyla evde spor yapmayı. Disiplinli mi degilim ne
Ahu filizim filizim yediklerimi bir nevi vicdan muhasebesi niyetine yaptım sporları yoksa bukadar fazla bende hergun yapamıyorum aslında

İyi geceler
Pazartesi menum
Kahvaltı
Yumurta haslma
Cay
1dilim ekmek
Kuşburnu

Arada cay

Öglen salata
Hurma
Cay

Aksam
Yesil fasulye 3 kasik
3 kasik bulgur
Yogurt

Cay
1 dilim biskuvli psta
1 tne kurabiye

Gunduz ac ac gexdimde aksam arkadasa gdince hazrlamis kirmayim die yedim

Su 2lt

Boncuk2307 Ellssa Jou

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-21-23-44-15-651_stepcounter.pedometer.stepstracker.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 4
De get ulaaa uyumağa gidiyoree
Hafı yat bakalım benım bır sürü işim vardı çok şükür hallettım :)
Canım aslında çok yemiyorsun ama yedıklerın çok kalorilı. Yaptığın sporlar çok ıyı onlarla toparlıyorsun sanırım degıl mı? Ben spor yapamadığım için bu kadar kalorılı yıyemıyorum
Afiyet olsun canım sporun da iyi
Pazartesi menüm

14:30
1 porsiyon mercimekli köfte
Bol salata

15:30
3 sıkma
1 hurma
Çay

20:00
2 Tantuni

Spor
1 saat yürüyüş

Kitap
Hızır Dokunsun Dualarına

Beth18 Boncuk2307
2 tantuni derken ekmeğıyle bırlıkte mı
Afıyet olsun canım bir şey yok ama olsun

Rica ederim canım

Bu hafta çirkef modum kapalı demek ki
bana gelince mi açıyosun sadece çirkef modunu acep

spor sütyeni gibi bişe mi kız bu ben tipinden tam çıkaramadım yoksa crop atlet gibi bişey mi?
ben spora giderken spor sütyeni tayt yapıştırıp gidiodum iyi hissettiriyodu
Ben de aldım bır tane kaybettım sonra nerde bılmıyorum :) anne göbeği olunca hiç gıyemıyorum öyle göbek açık şeyler yaw aslında evde gıymek için almak lazım :)
anne göbeği de gidiyooooo düzenli sporlaaaaa evde giymek için al sonra evde spor yap onla mis
bu menü benim içimi açtı resmen lif dolu vücut dostu kabızlık düşmanı çok güzel menü olmuş.

Bir ömür boyu mutluluklar canim
Bizimde 6 nisandi diyetten dolayi kutlamadik istemedim bende
teşekkür ederimmm <3 sizin de çok kutlu olsun canım
En güzel unutma Biz de hep unutuyoruz ya. İkimiz de unuttuğumuz için kimse de trip atamıyor
hahahhahaha ben de dün eşime sabah farkedince aa takvime bak dedim sen de şimdi farkettin de mi diyo kfjlsdf biz de her sene böyleyiz.
Nasıl unutursunuzzz neyse iyi olmuş en azından diyet için hemde masraf yapmamış oldunuz ahah yıl dönümünüz kutlu olsun canım nice nice senelere inşallah
gshdfdsf ya biz normalde de kutlamıyoruz, ilk zamandan beri. ben sadece doğum günlerini fazla önemserim bi de yılbaşını. diğer günler çok takılmam
94bassuk sana da söz verdim ama yapamadım video yu canım çok yorulmuşum yürüyüş temizlik yemek derken en azından yürüyüş yaptım çok şükür
bak ben sana yapalım dedim diye akşam kalça bacak antrenmanı yaptım 10 dk sen nasıl beni satarsın beni beniiii
Eşinle birlikte mutlu huzurlu uzun ömürler dilerim canım
teşekkür ederim
filizcim evde spor düzeni oturtmak için biraz zaman ayırmak boşluk yaratmak lazım tempolu bir hayatta çok zor oluyor. ben bu rahatlığı sağladığı için hep salonu tercih ediyordum ama baktım salona gidemeyeceğim sabah 30dk daha erken uyanıp sporumu yapmaya başladım bir 10-15 gündür. tavsiye ederim

Ohh iyi ettin

Öyle oluyor canım asıl gündüz aç gezmeyeceksin akşam öyle edeceksin olsunn çok burşey yememissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…