Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aklımda yemek var da yapacak adam yok, bu hafta nerdeyse 5 gün dışardan yediler, bugün de yapmayacağım, komşumda tencere toplantısı var, oraya gideceğim. Eltimin abisi vefat etmişti, eşimin kuzeni oluyor, herkes deyil, düşünüp gelenler var, sağolsunlar

Canımm ya bidaha öyle deme allah beni islah etsin diye ağzımızdan çıkanları bile dikkat etmek gerekir allah korusun

Terlemen çok iyi zaten ilkbaşta öyle olur sonra sonra uzar
ya bi sure yapiyorum bir sure birakıyorum istikrarli bir sekilde spor hayatımın icinde nasıl olur bunu cok istoyorum mesela 4 ay eliptik yaptım sonucum bu diyebilmek
ve inaniyorum nasil toparlanicak bacaklarım

evet canım insa bende tam dogru yapamadim zaten harketlerimi iyilesecek zamanla

ya bi sure yapiyorum bir sure birakıyorum istikrarli bir sekilde spor hayatımın icinde nasıl olur bunu cok istoyorum mesela 4 ay eliptik yaptım sonucum bu diyebilmek
Bence bu ufak ufak challengelar ile olacak.
Su video çok mantıklı geldi

Yemeye çok fırsatımız olmadı aslında. Her zaman yeriz ama her zaman buraya gelemeyiz dedik
Vayy, baya üst düzey bir düşünce olmuş. :)) Sefanız olsun.
Çok geçmiş olsun. Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabır versin.

Kaptanım bu menü ne böyle seni örnek alsak takımcak battık
3 sorum var
Yarım ekmek derken ne kadar yani yarım:))
Krokan ballı mı şekerli mi?
Su ve spor bildirimi nereye kayboldu

Açlık yerine normal diyetine devam et bence vücut ters tepki vermesin

21 Nisan Pazartesi
11.30: 1 dilim lor peyniri, az kaşar, 2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, havuç, mor lahana, 1 kuru kayısı, 5 fındık, 1 ceviz
16.30-17.00: 3 kepçe nohut yemeği, 1 yk pilav, bir orta kase ev yapımı yoğurt, 1 ceviz

su: 2 lt olur
Spor: 60 dk dışarıda yürüyüş (toplamda 9.529 adım)

Ellssa Boncuk2307 Jou

Sen onu bana sor bi yapıyorum bi bırakıyorumm olucak kuzumm iradeli gidersen herşeyin üstünden geçersin bırakma bırakınca ne fayda oluyorki bize dimii yaptıkça insan mutlu oluyo birinsana 15dksı bile yetiyorr bide su gibi oldum dediysen o hayli hayli işe yaradı bile çoktan güzel soğuk bi duş bütün ödemini atmış oluyorsun

ahh o efil efil elbiseler o his muthis birseyy allahimmm nasip et

13 dk yine iyi ben ilk başladığımda 5 dk da bırakıyordum
5 dk mola verdim 1 dk
haklısin canım inan bu sefer yolum aydınlık hissediyorum

Bugün menüm

Kahvaltı
1 omlet
2 yaprak galeta
Yeşillik
1 kare çikolata

Öğle
Kabak sote 1 bardak ayran 1 dilim kepek ekmek

Ara
Elma
1/2 bardak süt

Akşam 18:00
160 gr tavuk sote
1 kaşık patlıcan közlenmiş
2 dilim tbe
1 bardak ayran

Ara 20:00 gibi yerim
1 karabuğday patlağı üstüne 1 çay kaşığı tahin pekmez

15 dk bisiklet
40 dk yürüyüş yapcam umarım

Su 2 litre

Ellssa Jou Boncuk2307

Bugünkü menümü de yazayım. Uykum var ekrenden yatacağım. Yarın okul yok. Bir eğitimde gorevlendirilmisim. Oraya geçeceğim. Çarşamba da 23 Nisan .
Kahvaltı
1 dilim TB ekmeği
2 dilim peynir
9 adet zeytin
Azıcık bal ve tereyağı
Ara öğün
1 fincan Türk kahvesi
Akşam
Soğanlı mantar kavurmasi
1 dilim ekmek
Adım sayım 7300
Suyu bilmiyorum tamamladım mi?
Okuldan geldikten sonra 1 litre içtim. Okulda da yarım litre. Sabahda yarım.litre 2 litre olmuş.
Ellssa Boncuk2307 Beth18

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…