- 18 Mart 2018
- 30.959
- 123.482
- 598
- 35
Aklımda yemek var da yapacak adam yok, bu hafta nerdeyse 5 gün dışardan yediler, bugün de yapmayacağım, komşumda tencere toplantısı var, oraya gideceğim. Eltimin abisi vefat etmişti, eşimin kuzeni oluyor, herkes deyil, düşünüp gelenler var, sağolsunlarAy evet bana da sexi geliyor da göbekli de hiç olmaz ya kendım için söylüyorum azıcık vereyim de barı s ya da m beden alayım
Afıyet olsun canısı mantar çorbasını nasıl yapıyorsun sanırım terbıyelı degıl
Evet hafif kızabılırdım ama hastalık dedın baş sağlığı dedın o nedenle kızmayacağım abla ama yemeklerını düzenlersen gerısi de gelir. Geçmiş olsun. Başın sağolsun ben bılmıyorum yakınındı sanırım vefat eden özür dilerim hıc bilmiyorum.
A harfi büyükCanımm ya bidaha öyle deme allah beni islah etsin diye ağzımızdan çıkanları bile dikkat etmek gerekir allah korusun
Terlemen çok iyi zaten ilkbaşta öyle olur sonra sonra uzar
ya bi sure yapiyorum bir sure birakıyorum istikrarli bir sekilde spor hayatımın icinde nasıl olur bunu cok istoyorum mesela 4 ay eliptik yaptım sonucum bu diyebilmekCanımm ya bidaha öyle deme allah beni islah etsin diye ağzımızdan çıkanları bile dikkat etmek gerekir allah korusun
Terlemen çok iyi zaten ilkbaşta öyle olur sonra sonra uzar
evet canım insa bende tam dogru yapamadim zaten harketlerimi iyilesecek zamanlaYaparsın yaparsın. Taktik vereyim hareketleri yapamzsan ilk zaman yarım yap. O bacağını tam kaldiriyorsa sen yarim kaldır. Ben dün kollarda zorlandım. Uzun süre kolları T gibi açtığı bir video var baktım yapamıyorum tavuk kanadı gibi açtım ben de kollarımıböyle böyle güclenecegiz
13 dk yine iyi ben ilk başladığımda 5 dk da bırakıyordum
Allah beni ıslah etsin kütük gibi olmuşum
13.dk ben su icinde kaldım
Bence bu ufak ufak challengelar ile olacak.ya bi sure yapiyorum bir sure birakıyorum istikrarli bir sekilde spor hayatımın icinde nasıl olur bunu cok istoyorum mesela 4 ay eliptik yaptım sonucum bu diyebilmek
ve inaniyorum nasil toparlanicak bacaklarım
Vayy, baya üst düzey bir düşünce olmuş. :)) Sefanız olsun.Yemeye çok fırsatımız olmadı aslında. Her zaman yeriz ama her zaman buraya gelemeyiz dedik
Çok geçmiş olsun. Allah rahmet eylesin. Kalanlara sabır versin.Kızlar son 1 haftadır hiç iyi değilim, ağrı çok, yürüyüşüm bozuk, haliyle moralde sıfır
Dün başsağlığı için misafirim geldi, evi toparlayıp temizledim, çay yanına kek yaptım, kurabiyelerim vardı, onlardan hazırladım, çay servisine oğlum ve dünürüm baktı
Sonrası aceleyle yemek yap, ye, yat
20 nisan
12:00
3 hurma, badem
16:00
1 dilim kek
19:00
Tavuklu, mantarlı makarna
Bol roka, domates salatası
Havuç tarator
1 dilim kek, bikaç kaşık dondurma
Beth18 kaptanım kızma bugünde halim yok ama açlık yapacağım, belki ödemleri azaltabilirim
1 Lt üzeri su
2 kupa çay
2 kupa kahve
Eki Görüntüle 3580274
3.519 adım
Ellssa Boncuk2307 Beth18
Afiyet olsunIyi aksamlar
20.nisan pazar
13.00
2dll ekmek
Yesillik
2yk domatrs sosu
Ara
2 kucuk makaron
Aksam 19.00
1dlm ekmek
1 avuc leblebi
2yk patatrs greten
Su 2ltt
50 dk eliptik bisikket
Ellssa Boncuk2307 Beth18
Eki Görüntüle 3579929 Eki Görüntüle 3579930
Kaptanım bu menü ne böyle seni örnek alsak takımcak battıkDünkü menüm
Sabah
Börek yapmıştım hazır yufkadan en küçük parçayı aldım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 yumurta ve 3 sucuk ile tavada yumurta
2 lokma börek
2 yeşil zeytin
Yarım ekşi mayalı ekmek
Ara
1 fındık krokan
2 hurma
3 badem 6 kuru üzüm
Öğlen
1 tabak kabak kavurması
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Akşam
Biraz kaçırdım
1 küçük börek
1 dilim kakaolu kek
1 tabak ton balıklı salata
Ellssa
Jou
Boncuk2307
Ahan da beni yine unutmuşEllssa @Purple58 @bluegreeneyes Tutku44 gezegenfeza sibel_84 @Ilyusa Cicekbocekkaktus @FitFiliz zeyneppk @yosunlupapatya
Güzel zayıf ve fit hanımlar
Benım dünkü menümü görmezden gelin bugün akşamkını baz alın yani yazacağım akşama. Yazı düşünün ince üstleri efil efil esen rüzgarı ve herkese söyleyecegınız sözlerı ‘hiç dıyet yapmadım cicim metabolizmam hızlı’ :)
Açlık yerine normal diyetine devam et bence vücut ters tepki vermesinKızlar son 1 haftadır hiç iyi değilim, ağrı çok, yürüyüşüm bozuk, haliyle moralde sıfır
Dün başsağlığı için misafirim geldi, evi toparlayıp temizledim, çay yanına kek yaptım, kurabiyelerim vardı, onlardan hazırladım, çay servisine oğlum ve dünürüm baktı
Sonrası aceleyle yemek yap, ye, yat
20 nisan
12:00
3 hurma, badem
16:00
1 dilim kek
19:00
Tavuklu, mantarlı makarna
Bol roka, domates salatası
Havuç tarator
1 dilim kek, bikaç kaşık dondurma
Beth18 kaptanım kızma bugünde halim yok ama açlık yapacağım, belki ödemleri azaltabilirim
1 Lt üzeri su
2 kupa çay
2 kupa kahve
Eki Görüntüle 3580274
3.519 adım
Ellssa Boncuk2307 Beth18
Sen onu bana sor bi yapıyorum bi bırakıyorumm olucak kuzumm iradeli gidersen herşeyin üstünden geçersin bırakma bırakınca ne fayda oluyorki bize dimii yaptıkça insan mutlu oluyo birinsana 15dksı bile yetiyorr bide su gibi oldum dediysen o hayli hayli işe yaradı bile çoktan güzel soğuk bi duş bütün ödemini atmış oluyorsunya bi sure yapiyorum bir sure birakıyorum istikrarli bir sekilde spor hayatımın icinde nasıl olur bunu cok istoyorum mesela 4 ay eliptik yaptım sonucum bu diyebilmek
ve inaniyorum nasil toparlanicak bacaklarım
ahh o efil efil elbiseler o his muthis birseyy allahimmm nasip etEllssa @Purple58 @bluegreeneyes Tutku44 gezegenfeza sibel_84 @Ilyusa Cicekbocekkaktus @FitFiliz zeyneppk @yosunlupapatya
Güzel zayıf ve fit hanımlar
Benım dünkü menümü görmezden gelin bugün akşamkını baz alın yani yazacağım akşama. Yazı düşünün ince üstleri efil efil esen rüzgarı ve herkese söyleyecegınız sözlerı ‘hiç dıyet yapmadım cicim metabolizmam hızlı’ :)
5 dk mola verdim 1 dk13 dk yine iyi ben ilk başladığımda 5 dk da bırakıyordum
haklısin canım inan bu sefer yolum aydınlık hissediyorumSen onu bana sor bi yapıyorum bi bırakıyorumm olucak kuzumm iradeli gidersen herşeyin üstünden geçersin bırakma bırakınca ne fayda oluyorki bize dimii yaptıkça insan mutlu oluyo birinsana 15dksı bile yetiyorr bide su gibi oldum dediysen o hayli hayli işe yaradı bile çoktan güzel soğuk bi duş bütün ödemini atmış oluyorsun
Ben tavuk sote kepekli ekmek ve ayran yapacağım
Yesil fadulye bulgur pilavi yaptim canlar elinize saglik.Buraya bakamadan yemege koyulmak zorunda kaldim isten geldim hemen kollari sivadim.Benimde menü de firinda tavuk var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?