Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar son 1 haftadır hiç iyi değilim, ağrı çok, yürüyüşüm bozuk, haliyle moralde sıfır
Dün başsağlığı için misafirim geldi, evi toparlayıp temizledim, çay yanına kek yaptım, kurabiyelerim vardı, onlardan hazırladım, çay servisine oğlum ve dünürüm baktı
Sonrası aceleyle yemek yap, ye, yat

20 nisan

12:00

3 hurma, badem

16:00
1 dilim kek

19:00
Tavuklu, mantarlı makarna
Bol roka, domates salatası
Havuç tarator
1 dilim kek, bikaç kaşık dondurma

Beth18 kaptanım kızma bugünde halim yok ama açlık yapacağım, belki ödemleri azaltabilirim

1 Lt üzeri su
2 kupa çay
2 kupa kahve

3.519 adım

Ellssa Boncuk2307 Beth18

Evett crop tarzı 2 tane aldımm evde giymek için kızımda bana özensin evde giysin dışarda giymesin türkiye eskisi kadar iyi değil anne göbegi bendede var öylede sexilik amaaannn
Ay evet bana da sexi geliyor da göbekli de hiç olmaz ya kendım için söylüyorum azıcık vereyim de barı s ya da m beden alayım
Afıyet olsun canısı mantar çorbasını nasıl yapıyorsun sanırım terbıyelı degıl
Evet hafif kızabılırdım ama hastalık dedın baş sağlığı dedın o nedenle kızmayacağım abla ama yemeklerını düzenlersen gerısi de gelir. Geçmiş olsun. Başın sağolsun ben bılmıyorum yakınındı sanırım vefat eden özür dilerim hıc bilmiyorum.

Huhuvvvv

sagol kaptanımm Tarifim asamalı biraz herkes farklı yapıyor ben bunu yapınca 2 gunluk yapıyorum ama ev halkı 1 günde bitiriyor

•Tavukları onceden haşlıyorum
•Mantarın siyah suyu cok fazla corbaya gecmesini istemedigim icin dograyıp ayri yerde haşlıyorum süzüyorum 1 bardak su ayirıyorum
•Tencereye un koyup kavurup uzerine tavuk suyunu dokuyorum. Su iyice koyulasana kadar çırpıcı ile karıştırıyorum
•Yoğunlaşan kaynayan suya sehriye koyup biraz sismesini bekliyorum
•Didiklenmiş tavuğu , kücük boy tarafıyla rendelenmiş havuç ve mantarları içine koyuyorum.
•Özdeşleşen çorbaya krema ve kücük kücük dereotu koyup bir taşım kaynatıp kapatıyorum
•Tereyağına pul biber ve karabiber koyup sos olarak üstüne döküyorum.

tarif sayfasında gibi oldum

Yapanlara yiyenlere afiyet olsun

Selam kızlar ben çok fenayım ya . Kendimi durdurmakta çok zorlanıyorum sürekli birseyler ağzıma atmak istiyorum.
Menumu yazıyım

Sabah sirkeli su
Kahvaltı 09.30 2 wasa üzerine 2 tane az yağlı yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin

Ara 1 eti lifalif 1 kahve
Ara 14.00 5 zeytin 1/2 kepek ekmeği
Ara 15.00 1/2 havuç

Akşam 18.00 gibi 2 kepçe mercimek çorbası 1 kase yoğurt bol salata ile günü kapatırım
3litre su
Jou Boncuk2307 Ellssa

Ayy çok güzel mantar alayım hemen deneyecegım canım eline sağlık

Geçen hafta ne yazikki bende öyleydimm

Kurban oldugum Allahım şunu hergün yapabilsem nolur yardım et
Yaparsın yaparsın. Taktik vereyim hareketleri yapamzsan ilk zaman yarım yap. O bacağını tam kaldiriyorsa sen yarim kaldır. Ben dün kollarda zorlandım. Uzun süre kolları T gibi açtığı bir video var baktım yapamıyorum tavuk kanadı gibi açtım ben de kollarımı böyle böyle güclenecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…