Bende de henüz bir hareketlenme yok gibi, yarın göreceğiz ne olacağını.Sorma. Bu hafta yavasladi sanki kilom bakalim
Ben tavuk sote kepekli ekmek ve ayran yapacağımAksama ne yemek yapayim fikir verirmisiniz öğlene salata yedim sadece
Benimde menü de firinda tavuk var canımAksama ne yemek yapayim fikir verirmisiniz öğlene salata yedim sadece
Ay evet bana da sexi geliyor da göbekli de hiç olmaz ya kendım için söylüyorum azıcık vereyim de barı s ya da m beden alayımEvett crop tarzı 2 tane aldımm evde giymek için kızımda bana özensin evde giysin dışarda giymesin türkiye eskisi kadar iyi değilanne göbegi bendede var öylede sexilik amaaannn
Afıyet olsun canısı mantar çorbasını nasıl yapıyorsun sanırım terbıyelı degılselam kızlar
haftasonu menulerimi yazamamıstım onları yazayım once sonra gecmise gidecegım insa
Cumartesi
9.00
Eki Görüntüle 3580199
Kefirli chialı keten tohumlu kayisili karısim
13.00
Eki Görüntüle 3580200
AkşamEki Görüntüle 3580201
kıymalı taze fasulye ,mantarlı corba 1 bardak ayran salata
Pazar
9.00
Eki Görüntüle 3580202
13.00Eki Görüntüle 3580203
18.00Eki Görüntüle 3580204
Beth18
Boncuk2307
Ellssa
sppr olarak cumartesi pazar iki hun 15 dk leslie yaptım
Evet hafif kızabılırdım ama hastalık dedın baş sağlığı dedın o nedenle kızmayacağım abla ama yemeklerını düzenlersen gerısi de gelir. Geçmiş olsun. Başın sağolsun ben bılmıyorum yakınındı sanırım vefat eden özür dilerim hıc bilmiyorum.Kızlar son 1 haftadır hiç iyi değilim, ağrı çok, yürüyüşüm bozuk, haliyle moralde sıfır
Dün başsağlığı için misafirim geldi, evi toparlayıp temizledim, çay yanına kek yaptım, kurabiyelerim vardı, onlardan hazırladım, çay servisine oğlum ve dünürüm baktı
Sonrası aceleyle yemek yap, ye, yat
20 nisan
12:00
3 hurma, badem
16:00
1 dilim kek
19:00
Tavuklu, mantarlı makarna
Bol roka, domates salatası
Havuç tarator
1 dilim kek, bikaç kaşık dondurma
Beth18 kaptanım kızma bugünde halim yok ama açlık yapacağım, belki ödemleri azaltabilirim
1 Lt üzeri su
2 kupa çay
2 kupa kahve
Eki Görüntüle 3580274
3.519 adım
Ellssa Boncuk2307 Beth18
HuhuvvvvAy evet bana da sexi geliyor da göbekli de hiç olmaz ya kendım için söylüyorum azıcık vereyim de barı s ya da m beden alayım
Afıyet olsun canısı mantar çorbasını nasıl yapıyorsun sanırım terbıyelı degıl
Evet hafif kızabılırdım ama hastalık dedın baş sağlığı dedın o nedenle kızmayacağım abla ama yemeklerını düzenlersen gerısi de gelir. Geçmiş olsun. Başın sağolsun ben bılmıyorum yakınındı sanırım vefat eden özür dilerim hıc bilmiyorum.
sagol kaptanımmAy evet bana da sexi geliyor da göbekli de hiç olmaz ya kendım için söylüyorum azıcık vereyim de barı s ya da m beden alayım
Afıyet olsun canısı mantar çorbasını nasıl yapıyorsun sanırım terbıyelı degıl
Evet hafif kızabılırdım ama hastalık dedın baş sağlığı dedın o nedenle kızmayacağım abla ama yemeklerını düzenlersen gerısi de gelir. Geçmiş olsun. Başın sağolsun ben bılmıyorum yakınındı sanırım vefat eden özür dilerim hıc bilmiyorum.
Huhuvvvv
Ayy çok güzel mantar alayım hemen deneyecegım canım eline sağlıksagol kaptanımmTarifim asamalı biraz herkes farklı yapıyor ben bunu yapınca 2 gunluk yapıyorum ama ev halkı 1 günde bitiriyor
•Tavukları onceden haşlıyorum
•Mantarın siyah suyu cok fazla corbaya gecmesini istemedigim icin dograyıp ayri yerde haşlıyorum süzüyorum 1 bardak su ayirıyorum
•Tencereye un koyup kavurup uzerine tavuk suyunu dokuyorum. Su iyice koyulasana kadar çırpıcı ile karıştırıyorum
•Yoğunlaşan kaynayan suya sehriye koyup biraz sismesini bekliyorum
•Didiklenmiş tavuğu , kücük boy tarafıyla rendelenmiş havuç ve mantarları içine koyuyorum.
•Özdeşleşen çorbaya krema ve kücük kücük dereotu koyup bir taşım kaynatıp kapatıyorum
•Tereyağına pul biber ve karabiber koyup sos olarak üstüne döküyorum.
tarif sayfasında gibi oldum
Yapanlara yiyenlere afiyet olsun
Geçen hafta ne yazikki bende öyleydimmSelam kızlar ben çok fenayım ya . Kendimi durdurmakta çok zorlanıyorum sürekli birseyler ağzıma atmak istiyorum.
Menumu yazıyım
Sabah sirkeli su
Kahvaltı 09.30 2 wasa üzerine 2 tane az yağlı yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin
Ara 1 eti lifalif 1 kahve
Ara 14.00 5 zeytin 1/2 kepek ekmeği
Ara 15.00 1/2 havuç
Akşam 18.00 gibi 2 kepçe mercimek çorbası 1 kase yoğurt bol salata ile günü kapatırım
3litre su
Jou Boncuk2307 Ellssa
Bende deBenimde menü de firinda tavuk var canım
güzel oluyr sifa olsun insa
Ayy çok güzel mantar alayım hemen deneyecegım canım eline sağlık
Canımm ya bidaha öyle deme allah beni islah etsin diye ağzımızdan çıkanları bile dikkat etmek gerekir allah korusun
Allah beni ıslah etsin kütük gibi olmuşum
13.dk ben su icinde kaldım
Yaparsın yaparsın. Taktik vereyim hareketleri yapamzsan ilk zaman yarım yap. O bacağını tam kaldiriyorsa sen yarim kaldır. Ben dün kollarda zorlandım. Uzun süre kolları T gibi açtığı bir video var baktım yapamıyorum tavuk kanadı gibi açtım ben de kollarımıKurban oldugum Allahım şunu hergün yapabilsem nolur yardım et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?