Kaptis cumartesi menüsü gibi olmuş ödül o gün yapmamıştın sanırım dün yapmışsın afiyet olsunDünkü menüm
Sabah
Börek yapmıştım hazır yufkadan en küçük parçayı aldım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 yumurta ve 3 sucuk ile tavada yumurta
2 lokma börek
2 yeşil zeytin
Yarım ekşi mayalı ekmek
Ara
1 fındık krokan
2 hurma
3 badem 6 kuru üzüm
Öğlen
1 tabak kabak kavurması
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Akşam
Biraz kaçırdım
1 küçük börek
1 dilim kakaolu kek
1 tabak ton balıklı salata
Ellssa
Jou
Boncuk2307
Dün evet biraz kaçırılmış öğlen yemeyip akşam yeseydin daha iyi olurdu bugüne dahada dikkat edelim.kaptanımm yarına yarış varDünkü menüm
Sabah
Börek yapmıştım hazır yufkadan en küçük parçayı aldım
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 yumurta ve 3 sucuk ile tavada yumurta
2 lokma börek
2 yeşil zeytin
Yarım ekşi mayalı ekmek
Ara
1 fındık krokan
2 hurma
3 badem 6 kuru üzüm
Öğlen
1 tabak kabak kavurması
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Akşam
Biraz kaçırdım
1 küçük börek
1 dilim kakaolu kek
1 tabak ton balıklı salata
Ellssa
Jou
Boncuk2307
Canim tatillere daha varBenim de güya tatile gitmeden 8 lere inmek gibi bir hedefim vardı temmuz gibi ama mümkün görünmüyor
İnşallah ya daha 9 lari göremedim sanki çok uzak gibi geliyorCanim tatillere daha var
8 lerde olamasanda yaklasirsin
Teşekkür ederim canımNe güzel yapmışsın canım. Süpersin. Benim de bugün çok yürüyesim vardı ama yarım saat sonra eşim eve sürüklediNeyse kâr kârdır
Bir güzel menü de burada. Afiyet olsun canım
Allah kabul etsin diyeyim ben deBEn de bir zorlandım keto+ oruc düzeni susuzluk derken kilo verdim. Şimdi bayramdi seyrandu derken yenilen karb ile su geri geldi. Hızlıca kilo vermek için tekrar karbonhidrati azaltabilmem lazım ona da hazır değilim ama biraz azalticam. Lif hariç 20 g karb tüketiyordum da bu sefer lif dahil 50 g karb. İle sınırlı kalmaya niyet ediyorum. Dur hatta şimdi sesli niyet edeyimettim
Tamam Nazlıcım, dönüşünü bekliyorum, çok ayrı kalmazsın inşallahCanım Arkecim teşekkür ederim düşünüp cevap yazdığın içinhayatımı tekrar düzene oturttugumda devam etmek istiyorum, birkaç ay önce olduğu gibi. Tekrar görüşmek üzere
Nazlıcim aslında hepimiz zorlanıyoruz ama bir yandan da düzene girmiş de oluyoruz aslında. O yüzden çok da uzaklaşma canım. Özlerim ben seni hemKızlar ben motive olmakta çok zorlanıyorum, ve o kadar yoğunuz ki bu ara. Hem Türkiye'den hem buradan misafirlerimiz var. Kardeşim gelmişti onu da az önce yolculadim daha. Buraya menulerimi yazmadikca kendimi çok suçlu hissediyorum. Ben takımlara girmek istemiyorum artıkBoncuk2307 ara ara gelip sizi ziyaret edeyim. Tekrar motive olabilirsem yeniden kilo bildirimi yapıp devam ederim. Diyete de devam edicem mutlaka birakmiycam
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım yorumun için
Farklı takımdayiz ya ondan
Aslında çok yakın canım. Bak düzenli burdasın cabaliyorsun elbet karşılığı gelicekİnşallah ya daha 9 lari göremedim sanki çok uzak gibi geliyor
Ben senden 400 gr fazlayım canım ama benzer gidiyoruz genelde. Bakalım bu hafta kim öne geçecekBende 77 dedim hatta 75 de demis olabilirimgaliba kilolarimiz ayni
Teşekkür ederim kaptanımAdımlar güzel menü güzel afıyet olsun:)
Aferin sana bravo
Dün az oldu ama bu gün adım spor yüksek tutmaya çalışacam kaptanımMenülerde denge
Adımlarda zirve
bekliyorum kırmızı takımcım öpüyore
Ellssa
Purple58
bluegreeneyes
@Tutku44
@gezegenfeza
sibel_84
I Ilyusa
Cicekbocekkaktus
FitFiliz
zeyneppk
@yosunlupapatya
Unuttuğum varsa mazur görün
Sorma. Bu hafta yavasladi sanki kilom bakalimBen senden 400 gr fazlayım canım ama benzer gidiyoruz genelde. Bakalım bu hafta kim öne geçecek75 dediysen büyük risk
Hoş geldin canım :) Gezi de olmana rağmen fazla kaçırmamışsın. Maşallah Ben cozuturdum herhalde :))Cumartesi menü
Kahvaltı
2 çatal mıhlama
1 dilim peynir
5 adet zeytin
Domates salatalık
2 dilim ekmek
2 bardak çay
Akşam
2 küçük dilim pizza
3 parça tavuk şiş
1 adet gürcü mantısı
Adım sayım 19 bin oldu
Suyu tamamladık
Pazar
Kahvaltı
2 çatal yağda yumurta
Peynir zeytin domates salatalık
2 dilim ekmek
Akşam
Mantarlı tavuk sote azıcık bulgur pilavı
Adım sayımı olcmemis ama 10000 vardır suyum tamam
Ama ödemin çok fazla kızlar. Sabah ayakkabı olmadı ayağıma.
Ellssa Boncuk2307 Beth18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?