Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaptis cumartesi menüsü gibi olmuş ödül o gün yapmamıştın sanırım dün yapmışsın afiyet olsun
Evet yapmamıştım canısı kafama göre takılıyorum ödül günü açlık orucu yaparım falan değişik benım hallerım :) neyse bugün telafı edecegım merak etme
Dün evet biraz kaçırılmış öğlen yemeyip akşam yeseydin daha iyi olurdu bugüne dahada dikkat edelim.kaptanımm yarına yarış var
Ay sorma fena kacırdım bugün dengeleyecgım bakalım sen ye bak çekinme şöyle bır sofra kur kendıne yarına kadar ye yani :)
Afıyet oksun canım
Teşekkür ederim kaptanım

Dün az oldu ama bu gün adım spor yüksek tutmaya çalışacam kaptanım
Tamam beklıyorum canım

Pıışşşıııı

Son düzenleme:

Bunedu gıızz sade üst termalmı
Termal değil spor yaparken taytın üstüne giymek için heves ettim aldım tayt takımları biraz pahalıydı hele şu yarım şeyleri bı deneyeyim dedim belki giyemem hakkatten küçük atlet giymiş gibi bir his içindeyim benlik değil
Ama spor için başka ciciler alabilirim

Ben seviyorumm evde göbek açık olsun amaa belimi üşütüyorumm diyorum millet nasılldışarda rahat ediyor

Ben de aldım bır tane kaybettım sonra nerde bılmıyorum :) anne göbeği olunca hiç gıyemıyorum öyle göbek açık şeyler yaw aslında evde gıymek için almak lazım :)
Evett crop tarzı 2 tane aldımm evde giymek için kızımda bana özensin evde giysin dışarda giymesin türkiye eskisi kadar iyi değil anne göbegi bendede var öylede sexilik amaaannn

selam kızlar
haftasonu menulerimi yazamamıstım onları yazayım once sonra gecmise gidecegım insa

Cumartesi
9.00

Kefirli chialı keten tohumlu kayisili karısim
13.00

Akşam
kıymalı taze fasulye ,mantarlı corba 1 bardak ayran salata

Pazar
9.00

13.00
18.00

Beth18
Boncuk2307
Ellssa

sppr olarak cumartesi pazar iki hun 15 dk leslie yaptım

Dünü akşamı vuracağuummmmmm seniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…