Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaptis cumartesi menüsü gibi olmuş ödül o gün yapmamıştın sanırım dün yapmışsın afiyet olsun
Evet yapmamıştım canısı kafama göre takılıyorum ödül günü açlık orucu yaparım falan değişik benım hallerım :) neyse bugün telafı edecegım merak etme ;)
Dün evet biraz kaçırılmış öğlen yemeyip akşam yeseydin daha iyi olurdu bugüne dahada dikkat edelim.kaptanımm yarına yarış var 😁😁
Ay sorma fena kacırdım bugün dengeleyecgım bakalım sen ye bak çekinme şöyle bır sofra kur kendıne yarına kadar ye yani :)
Cumartesi menü
Kahvaltı
2 çatal mıhlama
1 dilim peynir
5 adet zeytin
Domates salatalık
2 dilim ekmek
2 bardak çay
Akşam
2 küçük dilim pizza🫣
3 parça tavuk şiş
1 adet gürcü mantısı
Adım sayım 19 bin oldu
Suyu tamamladık
Pazar
Kahvaltı
2 çatal yağda yumurta
Peynir zeytin domates salatalık
2 dilim ekmek
Akşam
Mantarlı tavuk sote azıcık bulgur pilavı
Adım sayımı olcmemis ama 10000 vardır suyum tamam
Ama ödemin çok fazla kızlar. Sabah ayakkabı olmadı ayağıma.
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Beth18 Beth18
Afıyet oksun canım
Teşekkür ederim kaptanım😘🌼

Dün az oldu ama bu gün adım spor yüksek tutmaya çalışacam kaptanım😘🌼
Tamam beklıyorum canım ;)

Evet yapmamıştım canısı kafama göre takılıyorum ödül günü açlık orucu yaparım falan değişik benım hallerım :) neyse bugün telafı edecegım merak etme ;)

Ay sorma fena kacırdım bugün dengeleyecgım bakalım sen ye bak çekinme şöyle bır sofra kur kendıne yarına kadar ye yani :)

Afıyet oksun canım

Tamam beklıyorum canım ;)
Pıışşşıııı

Son düzenleme:
Ellssa Ellssa Ellssa Ellssa
Purple58 Purple58 Purple58 Purple58
bluegreeneyes bluegreeneyes bluegreeneyes bluegreeneyes
Tutku44 Tutku44 Tutku44 Tutku44
gezegenfeza gezegenfeza gezegenfeza gezegenfeza
sibel_84 sibel_84 sibel_84 sibel_84
I Ilyusa
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
FitFiliz FitFiliz FitFiliz FitFiliz
zeyneppk zeyneppk zeyneppk zeyneppk
yosunlupapatya yosunlupapatya yosunlupapatya yosunlupapatya
Güzel zayıf ve fit hanımlar
Benım dünkü menümü görmezden gelin bugün akşamkını baz alın yani yazacağım akşama. Yazı düşünün ince üstleri efil efil esen rüzgarı ve herkese söyleyecegınız sözlerı ‘hiç dıyet yapmadım cicim metabolizmam hızlı’ :)
:p :p :p :p

Bunedu gıızz sade üst termalmı
Termal değil spor yaparken taytın üstüne giymek için heves ettim aldım🫣 tayt takımları biraz pahalıydı hele şu yarım şeyleri bı deneyeyim dedim belki giyemem 😅 hakkatten küçük atlet giymiş gibi bir his içindeyim 😆 benlik değil:olamaz:
Ama spor için başka ciciler alabilirim🥰

Termal değil spor yaparken taytın üstüne giymek için heves ettim aldım🫣 tayt takımları biraz pahalıydı hele şu yarım şeyleri bı deneyeyim dedim belki giyemem 😅 hakkatten küçük atlet giymiş gibi bir his içindeyim 😆 benlik değil:olamaz:
Ama spor için başka ciciler alabilirim🥰
Ben seviyorumm evde göbek açık olsun amaa belimi üşütüyorumm 🤣🤣🤣 diyorum millet nasılldışarda rahat ediyor

Ben de aldım bır tane kaybettım sonra nerde bılmıyorum :) anne göbeği olunca hiç gıyemıyorum öyle göbek açık şeyler yaw aslında evde gıymek için almak lazım :)
Evett crop tarzı 2 tane aldımm evde giymek için kızımda bana özensin evde giysin dışarda giymesin türkiye eskisi kadar iyi değil 😔 anne göbegi bendede var 🤣🤣🤣🤣öylede sexilik amaaannn 🤪🤪🤪

💐selam kızlar☺️🪻💐
haftasonu menulerimi yazamamıstım onları yazayım once sonra gecmise gidecegım insa

🌺🌷🪻☘️Cumartesi☘️🪻🌷🌺
9.00
1000077264.webp
Kefirli chialı keten tohumlu kayisili karısim
13.00
1000077328.webp
Akşam1000077319.webp
kıymalı taze fasulye ,mantarlı corba 1 bardak ayran salata

🌺🌷🪻☘️Pazar ☘️🪻🌷🌺
9.00
1000077381.webp
13.001000077428.webp
18.001000077462.webp

Beth18 Beth18
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa

sppr olarak cumartesi pazar iki hun 15 dk leslie yaptım 🌺💐

Merhabalar,

20 Nisan

12:00 Menemen, 1 kaşık tahin pekmez,6 zeytin, 3-4 dilim peynir, 1 kase yoğurtlu semizotu salatası
16:00 1 avuç tuzsuz çekirdek
20:00 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak patatesli mantı, 1 bardak ayran, 2 adet kuru dolma
Hareket : Evde temizlik :temizlik:
Su : 1.5 litre

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou
Dünü akşamı vuracağuummmmmm seniiii

Back
X