- 27 Kasım 2014
- 3.672
- 3.994
- 333
Yani bana da büyüyünce biraz daha kolaylaşacak gibi geliyor en azından ellerinden tutup dışarı cikabilecegim ve dediği gibi gece uyanmayacaklar .Bu arada hazırlıkta olunca şimdilik 1 hafta takımda olmuyorsun ama yine menülerini yazıyorsunEllssa Boncuk2307 kaptanlarimi etiketliyorsun bu kadar
Canım takımlar var ya sen 1 hafta o takımlarda yer almayacaksın sadece adapte sürecigibi düşünebilirsinMenü spor ve tartı bildirimi yapıyorsun ama unutma sakın, salı cumartesi tartı günü her gün akşam da menü ve spor bildirimi bugün görünce sayfayı alışırsın zzaten
Kesinlikle öyleAfıyet olsun ama abla göfretler fazla. Genel olarak az yemışsın gün içinde o nedenle 10 üzerinden 9 veriyorum
Minnoşum sen neden takımlarda degılsın ? Bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun
Sonki kuruyemişler bıraz fazla olmuş canısı afıyet olsun :)
Sinirleri bozmak yok yarın ve pazartesi toparlanma günü önemli olan telafi etmek ve dengelemekKesinlikle öyle
açlıktan değil aç gözlülükten sinirlerim bozuldı biraz
Bu menüleri görünce yazmaya utandım yaa ama bugünluk affedin kaptanicelerimm
Sabah
3 dilim tam buğday ekmeği
Az patates kızartması airfreyerda
Bir kaç çatal sürme krem peynir
Az sürülen çikolata
iki tatlı kaşığı da Antep fıstık ezmesi
İki yeşil zeytin
Ara pikniğe gittik
Biraz cipsi
İki avuç çekirdek
Bir adet ekler
Bir adet çiğ köfte
4 dilim kedili pasta
Spor saatlerce yürüdüm ama saatim takılı değildi
Su 2 lt
Beth18 Ellssa Boncuk2307
Hala sözü dinleyelim lütfenGerçektende öyle kuzum yaa halamda öyle diyor ilerleyen yaşta zor veriyosun vereceksen şiniden iyice ver diyo
Teşekkür ederim canmAhahah kaptanimm sanada tebrik ederim bu hafta çok iyi ilgilendin hepimizlebenim bir ileri iki geri gibi ama tatlı zaafını durdurmadikca bı alır bı veririm gibi
Menüme ek19 Nisan
12:30
1 lavaş, küflü çeçil peyniri
Sürme peynir, bal
15:00
2 küçük gofret
18:00
Tavuklu, patlıcanlı unsuz lazanya (patlıcan fırınlanmış)
Bikaç toffifee
1 Lt üzeri su
2 kupa kahve
4 kupa çay
Ellssa Boncuk2307 Beth18
Ne güzel olurduVavv bu takımda olmak vardı
Bide boğazımı tutmak
Evet canım, çok moralim bozuldu bugünAfıyet olsun ama abla göfretler fazla. Genel olarak az yemışsın gün içinde o nedenle 10 üzerinden 9 veriyorum
Minnoşum sen neden takımlarda degılsın ? Bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun
Sonki kuruyemişler bıraz fazla olmuş canısı afıyet olsun :)
İyi olur canım, hem direnci kırar hem kilo verirsinİyi akşamlar kızlarr
Dün kan tahlili yaptırdım insülin direncim yüksek çıktı, un ve şekeri diyetimden bir süre çıkaracağım sonucu görmek için.
Super yaparsin canimİyi akşamlar kızlarr
Dün kan tahlili yaptırdım insülin direncim yüksek çıktı, un ve şekeri diyetimden bir süre çıkaracağım sonucu görmek için.
Bilgisayarla uğraşırken yemek canım istemedi ama elim ayağım titremeye başlayınca çağla çilek geçiştirdim.İyi hadı öyle kabul edelim bızım yerımıze de yeseydın
Hadı bakalım ben de tatlı kuyusuna düşsem ve hiç çıkmasam keşke ve tabı güç kılo almasam
İnanamıyorum 16.30a kadar bi şey yemedım mıafıyet olsun gıtsın kılolar
Tabi ki canım her şeyi yapabilirsin sana kalmış adım sayısı ya da yürüyüş dakikası yazarsın. Grubumuzda her türlü spor mevcutTamam çok saolartık bende bir düzen olustıracagım kendime. Spor olarak yürü bandındaki yürüyüş oluyor mu
Moral bozmak yok diyete devamEvet canım, çok moralim bozuldu bugün
O zaman hep bilgısayarla uğraş emi canımBilgisayarla uğraşırken yemek canım istemedi ama elim ayağım titremeye başlayınca çağla çilek geçiştirdim.
Tabi ki canım her şeyi yapabilirsin sana kalmış adım sayısı ya da yürüyüş dakikası yazarsın. Grubumuzda her türlü spor mevcut
Afiyet oksun baya iyiMenum
Sabah 12.00
Lorlu yumurta
Domates salatalik
5 badem
3 zeytin
Aksam 19.00
1 tabak Malatya yoresine kiraz yapragi kofte (yogurtlu bir yemek)
3 yk pazi kavurmasi
Su 1.5 lt
Spor 35 dk yuruyus
Ellssa Boncuk2307 Beth18
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?