Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

1 yemek kaşığına bulaşan tahin pekmez ölçüne bayıldım

İyi geceler hanimlar gruplarimiz hayirli olsun bugun aksam bende davetteydim benimde cissli bi gundu ama yarin toparlayacagim
.
Sabah 10.30
1 yumurta
Peynir
Salatalik domates biber
4 5 patates kzartmasi
2 dilim ekmek

Sutte misir gevregi
2 dilim armut

Kahve cikolata kurabiye

Akşam 6
Yayla corba
Kuru fasulye
Pirinc pilavi tavuk haslama
Tulumba tatli

1.5 lt su
Temizlik yaptim full ayaktaydim aslinda ama telefon bende degildi adim sayim az oyuzden

Ellssa
Boncuk2307
Jou

Eklentiler

• Screenshot_2025-04-20-00-20-42-525_stepcounter.pedometer.stepstracker.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 8
Bende halama çekmişimdirr armut şekliyimdirr göğsüm bi varla yok arası farketmeden en cok bi tarafını emzirmişim hepte sağdan süt doluyor basen bel incesi hepten halam boyum halam annem diyo halanı çok severim aynı halan gibisin diyo yemek yemesi mutfak temizliği kadar

Adım işi halletmişsinnn
Yürüyüş der susarımmmm
Bugünlük ödül olsun bebeğimm yarından itibareennn mokokooo
iyi geceler

19 nisan
15.30
4 şiş kebap, 1 soslu lavaş, bol salata

su: 2.5 lt
spor i: 5 dk yoga, 8 dk üst vücut antrenman, 7200 adım

Jou Ellssa Boncuk2307
Şahanee
Gayet güzelll yalnız karpuz su olsada şekeri fazla 3 dilimi aşmayalımmm looo

Yasak olan şeyleri kararında bırakman güzel afıyet olsun canısı
Sabahı görünce kalp krızı gecirecektım ama az da olsa(kurabiye var ) akşam dengelemişsin canısı afiyet olsun

1 yemek kaşığına bulaşan tahin pekmez ölçüne bayıldım
keto yaparken ağzıma hiç tatlı sokmadigim için vijdan yaptım hatta hem pekmez hem tahin bitti ikisinin de dibine bulasanlari parmaklayip yiyecektim dur dedim o temizliği de başka zaman yaparsin

İyi geceler tatlı rüyalar zayıf hanımlar
Yarın çocuklar ev derken az ugrarım buraya ama akşamına bakarım arada da bakarım ben yokken kırmızı takım lütfen hıc bir şey yıyıp içmeyın agzınıza acı biber sürerim bak

Mavi takım serbest her seyı yıyebılırsınız

Neyse analarımız halalarımızı seviyor yoksa iş kötü düşünsene sevmeseler aynısından bi tane de kendi üretimi

19 nisan menü
09.30 2 yumurta ile dereotlu omlet, 2 dilim peynir, 10 zeytin, domates salatalık, 1 küçük patates kadar patates kızartması
14.30 4-5 kaşık tavuklu keşkek, 6 tane acı biber turşusu
18.00 6 kaşık sebzeli ciğer kavurma, salata
Gün içinde 2 fincan ikisi bir arada kahve, 1 fincan Türk kahvesi, 2 fincan bitki çayı
3 litre su 10.300 adım
Ellssa Boncuk2307 Beth18

Valla maşallah 60 dk ne demek ya ayakta alkışlıyorum seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…