Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hosgeldin canım benim de ikizlerim var 1 yaş tam hunilik dönemdeyiz yani
Hoşbuldum maşallah saglıkla büyüsünler inşaallah. Sen zor kısımdasın bana göre bana büyükce bakması kolaylasşyor gibi geliyor ama kırmızı büyüdükçe zor diyor. Ama şöyle bir şey var en azından gece kalkmaları yok denecek kadar az

Hazırlıkta ne oluyor canım tam anlayamadım ben

Kahvaltı
12.00
2 dilim Çavdar ekmeğine
1 yumurta (az yağda) bi iki parça sucuk az salçalı bol maydanozlu tost
5 zeytin
1 tk peynir

Akşam yemeği
16.00
Kuru fasulye 1/2 tabak
Bulgur pilavı 1/2 tabak
Domates biber soğan
Bikaç kaşık yoğurt

18 30
Sütlü Türk kahvesi
Chia puding (1 bardak süt 1 muz kakao chia 1 kaşık Granola)

21.00
kabak çekirdeği 1 avuç
Çeyrek avuç beyaz leblebi

Su 1.5 litre

Spor
(maalesef)
2500 adım atabilmişim
Ellssa
Boncuk2307
Beth18

Yani bana da büyüyünce biraz daha kolaylaşacak gibi geliyor en azından ellerinden tutup dışarı cikabilecegim ve dediği gibi gece uyanmayacaklar .Bu arada hazırlıkta olunca şimdilik 1 hafta takımda olmuyorsun ama yine menülerini yazıyorsun Ellssa Boncuk2307 kaptanlarimi etiketliyorsun bu kadar

Eline sağlık boncuğum

Hazırlıkta ne oluyor canım tam anlayamadım ben
Canım takımlar var ya sen 1 hafta o takımlarda yer almayacaksın sadece adapte sürecigibi düşünebilirsin Menü spor ve tartı bildirimi yapıyorsun ama unutma sakın, salı cumartesi tartı günü her gün akşam da menü ve spor bildirimi bugün görünce sayfayı alışırsın zzaten

Benim en az beş gün dikkat etmem gerek kaptanım bugün tatlı kuyusuna düştüm desem az kalır salı da muhtemelen artı verir ama cumartesiye elimden geleni yapicam

Ben de yazayım menümü
Saat 16.30
7-8 adet çilek, 1 kase çağla
Akşam Yemeği 19.00
1 tabak ıspanak yemeği, 4çatal spagetti domatesli , börülce salatası
Ellssa Jou Beth18
2ltyi geçik su, 1 lt dukan kiraz saplı
Şimdi 1 adet çiko yiyorum haberiniz ola

Afıyet olsun ama abla göfretler fazla. Genel olarak az yemışsın gün içinde o nedenle 10 üzerinden 9 veriyorum
Vavv bu takımda olmak vardı
Bide boğazımı tutmak
Minnoşum sen neden takımlarda degılsın ? Bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun
Mesaj alındı kaptanlarım

Sonki kuruyemişler bıraz fazla olmuş canısı afıyet olsun :)

Kız 45 ne ay ondan sonra ortada sen varmısın yokmusun belli olmayacak saaçmalamaa eeenngiiin diyorum sana
Ahahah kaptanimm sanada tebrik ederim bu hafta çok iyi ilgilendin hepimizle benim bir ileri iki geri gibi ama tatlı zaafını durdurmadikca bı alır bı veririm gibi

Kaptanlarim bugün davletliydim biraz cozuttum bugünün menüsünü hiç yazmayim yarın kaldığım yerden devam inşallah siz menü yazdı kabul edin bol cisli
Ellssa Boncuk2307 Beth18
İyi hadı öyle kabul edelim bızım yerımıze de yeseydın
Benim en az beş gün dikkat etmem gerek kaptanım bugün tatlı kuyusuna düştüm desem az kalır salı da muhtemelen artı verir ama cumartesiye elimden geleni yapicam
Hadı bakalım ben de tatlı kuyusuna düşsem ve hiç çıkmasam keşke ve tabı güç kılo almasam
İnanamıyorum 16.30a kadar bi şey yemedım mı afıyet olsun gıtsın kılolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…