Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hosgeldin canım benim de ikizlerim var 1 yaş tam hunilik dönemdeyiz yani 🤣
Hoşbuldum 🥰 maşallah saglıkla büyüsünler inşaallah. Sen zor kısımdasın bana göre bana büyükce bakması kolaylasşyor gibi geliyor ama kırmızı büyüdükçe zor diyor. Ama şöyle bir şey var en azından gece kalkmaları yok denecek kadar az

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler) :KK200:

Masterfit 155.Etap

Hazırlıkta ne oluyor canım tam anlayamadım ben

Kahvaltı
12.00
2 dilim Çavdar ekmeğine
1 yumurta (az yağda) bi iki parça sucuk az salçalı bol maydanozlu tost
5 zeytin
1 tk peynir

Akşam yemeği
16.00
Kuru fasulye 1/2 tabak
Bulgur pilavı 1/2 tabak
Domates biber soğan
Bikaç kaşık yoğurt

18 30
Sütlü Türk kahvesi
Chia puding (1 bardak süt 1 muz kakao chia 1 kaşık Granola)

21.00
kabak çekirdeği 1 avuç
Çeyrek avuç beyaz leblebi

Su 1.5 litre

Spor
(maalesef)
2500 adım atabilmişim
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Beth18 Beth18

Hoşbuldum 🥰 maşallah saglıkla büyüsünler inşaallah. Sen zor kısımdasın bana göre bana büyükce bakması kolaylasşyor gibi geliyor ama kırmızı büyüdükçe zor diyor. Ama şöyle bir şey var en azından gece kalkmaları yok denecek kadar az
Yani bana da büyüyünce biraz daha kolaylaşacak gibi geliyor en azından ellerinden tutup dışarı cikabilecegim ve dediği gibi gece uyanmayacaklar .Bu arada hazırlıkta olunca şimdilik 1 hafta takımda olmuyorsun ama yine menülerini yazıyorsun Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 kaptanlarimi etiketliyorsun bu kadar

Buyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler) :KK200:

Masterfit 155.Etap

Eline sağlık boncuğum 😘

Hazırlıkta ne oluyor canım tam anlayamadım ben
Canım takımlar var ya sen 1 hafta o takımlarda yer almayacaksın sadece adapte sürecigibi düşünebilirsin :KK200: Menü spor ve tartı bildirimi yapıyorsun ama unutma sakın, salı cumartesi tartı günü her gün akşam da menü ve spor bildirimi bugün görünce sayfayı alışırsın zzaten

Kırmızı takımım bu günden itibaren açlık savaşlarına başlıyoruz ;) dermişim yok yok günlük yedıklerınıze dikkat ederek ve eğer kaçırdıysak diğer gün dengeleyerek lütfen bu kupayı kazanalım hası bakalım ıyı haftalar dılerım:KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:
Purple58 Purple58
@bluegreeneyes
Ellssa Ellssa
Dil-i bitab Dil-i bitab
@sibel_84
gezegenfeza gezegenfeza
@Cicekbocekkaktus
@FitFiliz
@zeyneppk
yosunlupapatya yosunlupapatya
@Tutku44
@Ilyusa
Benim en az beş gün dikkat etmem gerek kaptanım bugün tatlı kuyusuna düştüm desem az kalır salı da muhtemelen artı verir ama cumartesiye elimden geleni yapicam 💪💪💪

Ben de yazayım menümü
Saat 16.30
7-8 adet çilek, 1 kase çağla
Akşam Yemeği 19.00
1 tabak ıspanak yemeği, 4çatal spagetti domatesli , börülce salatası
Ellssa Ellssa Jou Jou Beth18 Beth18
2ltyi geçik su, 1 lt dukan kiraz saplı
Şimdi 1 adet çiko yiyorum haberiniz ola

19 Nisan

12:30

1 lavaş, küflü çeçil peyniri
Sürme peynir, bal

15:00
2 küçük gofret

18:00

Tavuklu, patlıcanlı unsuz lazanya (patlıcan fırınlanmış)
Bikaç toffifee

1 Lt üzeri su
2 kupa kahve
4 kupa çay

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Beth18 Beth18
Afıyet olsun ama abla göfretler fazla. Genel olarak az yemışsın gün içinde o nedenle 10 üzerinden 9 veriyorum ;)
Vavv bu takımda olmak vardı 😍
Bide boğazımı tutmak 🫣😭
Minnoşum sen neden takımlarda degılsın ? Bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsun ;)
Mesaj alındı kaptanlarım:KK52::KK68:
:KK36:
Kahvaltı
12.00
2 dilim Çavdar ekmeğine
1 yumurta (az yağda) bi iki parça sucuk az salçalı bol maydanozlu tost
5 zeytin
1 tk peynir

Akşam yemeği
16.00
Kuru fasulye 1/2 tabak
Bulgur pilavı 1/2 tabak
Domates biber soğan
Bikaç kaşık yoğurt

18 30
Sütlü Türk kahvesi
Chia puding (1 bardak süt 1 muz kakao chia 1 kaşık Granola)

21.00
kabak çekirdeği 1 avuç
Çeyrek avuç beyaz leblebi

Su 1.5 litre

Spor
(maalesef)
2500 adım atabilmişim
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307
Beth18 Beth18
Sonki kuruyemişler bıraz fazla olmuş canısı afıyet olsun :)

Kız 45 ne ay ondan sonra ortada sen varmısın yokmusun belli olmayacak 🤣🤣 saaçmalamaa eeenngiiin diyorum sana 🤣🤣🤣🤣
Ahahah kaptanimm sanada tebrik ederim bu hafta çok iyi ilgilendin hepimizle 😘 benim bir ileri iki geri gibi ama tatlı zaafını durdurmadikca bı alır bı veririm gibi 😅

Kaptanlarim bugün davletliydim biraz cozuttum bugünün menüsünü hiç yazmayim yarın kaldığım yerden devam inşallah siz menü yazdı kabul edin 🤣 bol cisli
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Beth18 Beth18
İyi hadı öyle kabul edelim bızım yerımıze de yeseydın ;)
Benim en az beş gün dikkat etmem gerek kaptanım bugün tatlı kuyusuna düştüm desem az kalır salı da muhtemelen artı verir ama cumartesiye elimden geleni yapicam 💪💪💪
Hadı bakalım ben de tatlı kuyusuna düşsem ve hiç çıkmasam keşke ve tabı güç kılo almasam :D
Ben de yazayım menümü
Saat 16.30
7-8 adet çilek, 1 kase çağla
Akşam Yemeği 19.00
1 tabak ıspanak yemeği, 4çatal spagetti domatesli , börülce salatası
Ellssa Ellssa Jou Jou Beth18 Beth18
2ltyi geçik su, 1 lt dukan kiraz saplı
Şimdi 1 adet çiko yiyorum haberiniz ola
İnanamıyorum 16.30a kadar bi şey yemedım mı:KK57::KK57::KK57: afıyet olsun gıtsın kılolar ;)

Back
X