- 8 Şubat 2024
- 3.475
- 18.711
- 128
Yakında sen de burda olursun canım, yeter ki vazgeçmeyelimharikasın canım. olmak istediğim lig![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakında sen de burda olursun canım, yeter ki vazgeçmeyelimharikasın canım. olmak istediğim lig![]()
Kuyumcu karısı demek ki630 g fazlayi nasıl tespit etti acabakuyumcu tartisinda tartılıyor galiba
![]()
Vavv bu takımda olmak vardıKırmızı takımım bu günden itibaren açlık savaşlarına başlıyoruzdermişim yok yok günlük yedıklerınıze dikkat ederek ve eğer kaçırdıysak diğer gün dengeleyerek lütfen bu kupayı kazanalım hası bakalım ıyı haftalar dılerım
Purple58
@bluegreeneyes
Ellssa
Dil-i bitab
@sibel_84
gezegenfeza
@Cicekbocekkaktus
@FitFiliz
@zeyneppk
yosunlupapatya
@Tutku44
@Ilyusa
HoşbuldumHosgeldin canım benim de ikizlerim var 1 yaş tam hunilik dönemdeyiz yani![]()
Ooo buda mavi takım kaptanimi vayy çok çekişmeliÇok düşünmem lazımm don işi daha olmaz![]()
Hazırlıkta ne oluyor canım tam anlayamadım benBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
Masterfit 155.Etap
KIRMIZI TAKIM Beth18 Kırmızı Takım Kaptanı
Purple58
@bluegreeneyes gezegenfeza
Ellssa
@Cicekbocekkaktus @FitFiliz @zeyneppk yosunlupapatya
Dil-i bitab
@Tutku44 @Ilyusa @sibel_84 MAVİ TAKIM Jou Mavi Takım Kaptanı
@94bassuk arke
@_Zeze @belmayne Boncuk2307
@Candysisters @Ceeeeeeeeeeee @Deltavealfa @gibibiseydi @Gurbettt42 @Sem2024 HAZIRLIK B bebeqimyoldamrc @60kiloyum @Azmet5255 @Nazlimuuu
Yenılme kaptanım sonunda sen kazanacaksın
Ayyy canım inşallah hepbirlıkte kilo vercegız bu hafta![]()
Kilo vermek
Mesaj alındı kaptanlarımPaylaşım ne kadar çok olursa o kadar kilo gidiyor![]()
Yani bana da büyüyünce biraz daha kolaylaşacak gibi geliyor en azından ellerinden tutup dışarı cikabilecegim ve dediği gibi gece uyanmayacaklar .Bu arada hazırlıkta olunca şimdilik 1 hafta takımda olmuyorsun ama yine menülerini yazıyorsunHoşbuldummaşallah saglıkla büyüsünler inşaallah. Sen zor kısımdasın bana göre bana büyükce bakması kolaylasşyor gibi geliyor ama kırmızı büyüdükçe zor diyor. Ama şöyle bir şey var en azından gece kalkmaları yok denecek kadar az
Eline sağlık boncuğumBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
Masterfit 155.Etap
KIRMIZI TAKIM Beth18 Kırmızı Takım Kaptanı
Purple58
@bluegreeneyes gezegenfeza
Ellssa
@Cicekbocekkaktus @FitFiliz @zeyneppk yosunlupapatya
Dil-i bitab
@Tutku44 @Ilyusa @sibel_84 MAVİ TAKIM Jou Mavi Takım Kaptanı
@94bassuk arke
@_Zeze @belmayne Boncuk2307
@Candysisters @Ceeeeeeeeeeee @Deltavealfa @gibibiseydi @Gurbettt42 @Sem2024 HAZIRLIK B bebeqimyoldamrc @60kiloyum @Azmet5255 @Nazlimuuu
Canım takımlar var ya sen 1 hafta o takımlarda yer almayacaksın sadece adapte sürecigibi düşünebilirsinHazırlıkta ne oluyor canım tam anlayamadım ben
Benim en az beş gün dikkat etmem gerek kaptanım bugün tatlı kuyusuna düştüm desem az kalır salı da muhtemelen artı verir ama cumartesiye elimden geleni yapicamKırmızı takımım bu günden itibaren açlık savaşlarına başlıyoruzdermişim yok yok günlük yedıklerınıze dikkat ederek ve eğer kaçırdıysak diğer gün dengeleyerek lütfen bu kupayı kazanalım hası bakalım ıyı haftalar dılerım
Purple58
@bluegreeneyes
Ellssa
Dil-i bitab
@sibel_84
gezegenfeza
@Cicekbocekkaktus
@FitFiliz
@zeyneppk
yosunlupapatya
@Tutku44
@Ilyusa
Afıyet olsun ama abla göfretler fazla. Genel olarak az yemışsın gün içinde o nedenle 10 üzerinden 9 veriyorum19 Nisan
12:30
1 lavaş, küflü çeçil peyniri
Sürme peynir, bal
15:00
2 küçük gofret
18:00
Tavuklu, patlıcanlı unsuz lazanya (patlıcan fırınlanmış)
Bikaç toffifee
1 Lt üzeri su
2 kupa kahve
4 kupa çay
Ellssa
Boncuk2307
Beth18
Minnoşum sen neden takımlarda degılsın ? Bu arada geçmiş doğum günün kutlu olsunVavv bu takımda olmak vardı
Bide boğazımı tutmak![]()
Mesaj alındı kaptanlarım![]()
Sonki kuruyemişler bıraz fazla olmuş canısı afıyet olsun :)Kahvaltı
12.00
2 dilim Çavdar ekmeğine
1 yumurta (az yağda) bi iki parça sucuk az salçalı bol maydanozlu tost
5 zeytin
1 tk peynir
Akşam yemeği
16.00
Kuru fasulye 1/2 tabak
Bulgur pilavı 1/2 tabak
Domates biber soğan
Bikaç kaşık yoğurt
18 30
Sütlü Türk kahvesi
Chia puding (1 bardak süt 1 muz kakao chia 1 kaşık Granola)
21.00
kabak çekirdeği 1 avuç
Çeyrek avuç beyaz leblebi
Su 1.5 litre
Spor
(maalesef)
2500 adım atabilmişim
Ellssa
Boncuk2307
Beth18
Ahahah kaptanimm sanada tebrik ederim bu hafta çok iyi ilgilendin hepimizleKız 45 ne ay ondan sonra ortada sen varmısın yokmusun belli olmayacaksaaçmalamaa eeenngiiin diyorum sana
![]()
İyi hadı öyle kabul edelim bızım yerımıze de yeseydınKaptanlarim bugün davletliydim biraz cozuttum bugünün menüsünü hiç yazmayim yarın kaldığım yerden devam inşallah siz menü yazdı kabul edinbol cisli
Ellssa
Boncuk2307
Beth18
Hadı bakalım ben de tatlı kuyusuna düşsem ve hiç çıkmasam keşke ve tabı güç kılo almasamBenim en az beş gün dikkat etmem gerek kaptanım bugün tatlı kuyusuna düştüm desem az kalır salı da muhtemelen artı verir ama cumartesiye elimden geleni yapicam![]()
İnanamıyorum 16.30a kadar bi şey yemedım mı