Masterfit 155.Etap |
KIRMIZI TAKIM |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I Ilyusa |
|
MAVİ TAKIM |
|
|
|
|
|
|
|
|
D Deltavealfa |
|
|
|
HAZIRLIK |
B bebeqimyoldamrc |
|
|
N Nazlimuuu |
Jou
94bassuk
arke
_Zeze
belmayne
Boncuk2307
Candysisters
Ceeeeeeeeeeee
D Deltavealfa
gibibiseydi
Gurbettt42
Sem2024
Hayırlı olsun mavi takımın canım.
Ben namaza kaçar
Kaptanımız olmana çok sevindimKırmızı takımım bu günden itibaren açlık savaşlarına başlıyoruzdermişim yok yok günlük yedıklerınıze dikkat ederek ve eğer kaçırdıysak diğer gün dengeleyerek lütfen bu kupayı kazanalım hası bakalım ıyı haftalar dılerım
Purple58
bluegreeneyes
Ellssa
Dil-i bitab
sibel_84
gezegenfeza
Cicekbocekkaktus
FitFiliz
zeyneppk
yosunlupapatya
Tutku44
I Ilyusa
Eline sağlık canımBuyrunuz canımlar, listemiz bu şekildedir. Eksik kalan varsa şimdiden kusura bakmasın. Hazırlıktan takıma girmek isteyen söylesin ekleyelim ( yeni katılanlar 1 hafta hazırlık sürecimiz var, sadece normalde takımlarda olup girmek isteyenler tartı bildirimi yapıp girebilirler)
Masterfit 155.Etap
KIRMIZI TAKIM Beth18 Kırmızı Takım Kaptanı Purple58 bluegreeneyes gezegenfeza Ellssa Cicekbocekkaktus FitFiliz zeyneppk yosunlupapatya Dil-i bitab Tutku44 I Ilyusa sibel_84 MAVİ TAKIM Jou Mavi Takım Kaptanı 94bassuk arke _Zeze belmayne Boncuk2307 Candysisters Ceeeeeeeeeeee D Deltavealfa gibibiseydi Gurbettt42 Sem2024 HAZIRLIK B bebeqimyoldamrc 60kiloyum Azmet5255 N Nazlimuuu
Vayyy işte bu alkışlanırHanımlar bu arada kendi adıma sayfanın çetelesini tuttuğum için teşekkür ediyorum. Tartı bildirimi eksiksiz geldi bugün harikasınız
Yenılme kaptanım sonunda sen kazanacaksınŞu an açlık her yanımdan sarmalıyor ama yenilmemeyi umuyorum
Ayyy canım inşallah hepbirlıkte kilo vercegız bu haftaKaptanımız olmana çok sevindim
Menülerin hep göz kırpıyordu
Takım olarak fit hatun olma yolunda boool eksili bir haftamız olsun
Kilo vermek
COk bakamıyorum ev yoğunluğundan ya gene istediğm gibi seçemedim beaaTakimlar icinJou yumu bekliyoruz oda herzaman gelmiyor sanki
Paylaşım ne kadar çok olursa o kadar kilo gidiyor
Gerçektende öyle kuzum yaa halamda öyle diyor ilerleyen yaşta zor veriyosun vereceksen şiniden iyice ver diyoMillet hunharca yiyor çöp gibi biz azcık kaçırsak dombili oluyoruzmecburen dikkat edecez ilerleyen yaşlarda daha da zor olacak yoksa kilo işi
Seni yesunnnnAklımda biri varJou
Amaaannnıınnn ne güzelde bacularımm var benimm loooooJou
94bassuk
arke
_Zeze
belmayne
Boncuk2307
Candysisters
Ceeeeeeeeeeee
D Deltavealfa
gibibiseydi
Gurbettt42
Sem2024
Hayırlı olsun mavi takımın canım.
Ben namaza kaçar
Işte busunnnn
Arada bak sen deCOk bakamıyorum ev yoğunluğundan ya gene istediğm gibi seçemedim beaayanayım ona yanayımm looo pööffff kocamla balkonu temizlemekle giriştukk Ellssa Boncuk2307
Aayyyy ilk bebede ben çok bakardım hep aktiftim oğlumdan sonra ne ev duruyo ne ağızları duruyorArada bak sen de
Balkon konuşmanı bekliyoruz canımSeni yesunnnn
Amaaannnıınnn ne güzelde bacularımm var benimm looooo
Işte busunnnn
Seni yesunnnn
Çok düşünmem lazımm don işi daha olmazBalkon konuşmanı bekliyoruz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?