Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ellerine sağlık balım bu ne güzel tablo bakanın içi açılıyor. Maşallah hepinize ayrı ayrı tebrik ediyorum hepinizi
Ben de yarın atıcam tartı resmini bakalım kaçım çok merak ediyorum.
Bu sabah erken şehir dışına çıktım aceleden tartılmak nasip olmadı malesef. Bu tabloyu görünce çok heyecanlandım çok güzel

Evet kaptanım harika kilolar verilmiş bu hafta artı yok denecek kadar az maşallah maşallah kalabalıklaştık bir de çok hoşuma gidiyor bu durum

Asortik kahve makinesi mi aldınız Ramazandan bu yana ictigin havalı kahveler dikkatimden kaçmadı

Ayy sensiz olmazz sen yarışmayı eğlenceli hale getirensin. Olur öyle inişler çıkışlar. Hemen pes etmek yok canım bırakmayız seni.

Ben de birkaç haftadır aynı durumdayım. 80.1 bile gördüm ama sonra tekrar 81e yükseldim. İnşallah bu hafta 7leri görelim artık
ben de ramazanda 80.9 u gördüm sonra geri gitti. pandemi yılı 2020 de düz 80'e inip geri yukarı çıkmıştım

Bayram falan araya girince düzen iyice bozuluyor canım ister istemez ama toparlanacagiz tabiki. Bu hafta hepimiz iyice modumuzu yakalarız.

Eşim zaman zaman çok kötü hissediyor ama geçen günlere göre daha iyiydi gibi bugün.

Ellerine sağlk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…