Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Denemek lazım canım, az önce yemeğimi yedim. su içmedim yemek yerken. 1.5 saat dayanmaya çalışalım bakalım, sebze yedim. Apa tarzı beslenmede mi var bu.
Evet, aslında hep öyle olması gerekiyormuş
Su pek aramam da kahvaltıda çay iyi gidiyor

O kadar uykusuzsunki resim atmayı unutmuşsun. Umarım yemeden aklına gelmiştir. Güzel vermişsin çünkü tebrikler

ben de kaç aydır 80 lerin başında bekliyorum. bir türlü 70 lere geçemedim. ben de çok sinir oluyorum oysaki birkaç kilo var....
Ben de birkaç haftadır aynı durumdayım. 80.1 bile gördüm ama sonra tekrar 81e yükseldim. İnşallah bu hafta 7leri görelim artık

Zor tabi ya. Zor yanj işimiz
Tebrik ederim canım

Ben sana güveniyorum onu naapcaz

Yazılı olmayan bir kural vardır. Bu hafta artı geldiysen haftaya daha çok eksi geleceksin demektir
İnşallah ama ne bileyim ya bu sıra istememe rağmen bir toparlanamadim arke'cim. Sen nasılsın canım, eşin nasıl oldu?
Kurtulamadım şu altın lig den agliycam valla

Biz teşekkür ederiz efenim
Sabır sebat devam canım. Elbet bitecek kilolu donemlerimiz
ben de kaç aydır 80 lerin başında bekliyorum. bir türlü 70 lere geçemedim. ben de çok sinir oluyorum oysaki birkaç kilo var....
Tünelin sonundaki ışık gözüküyor gibi en azından di mi

Kurtulamadım şu altın lig den agliycam valla

Biz teşekkür ederiz efenim

Üzülme canim sınıra gelmişsin. Bende aylardır 80 li ligde en son sınırda bekliyorum . 1 ayağım 90 da .

Kızlar ben yolu açtım inşallah Aralık ortasında 74.9 a düşüp geri 79lara çıktım haftalarca 78-79 civarında kaldim. Dayanamadım izine çıktım . Kilo aldım diye kilo bildirimi yapmadigim da oldu utandim4 ay geçmiş
Şimdi 73.8 olarak 60larin hayalini kuruyorum.
Bu arada vki 30 yani obezite sınırım benim 74 . Bugün vki 29.8 ile artık obez degilim
Arkdmdan gelin ,kilosu benden az olanlar da brkleyip durmasın önümü açsın geliyoruuum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…