Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kocama yürüyüş başlayalim dedim .nerde nasıl yuruyecegimjze karar verdik. Ama bilin bakalım ne oldu. Kocamın yürüyüş haşortmani yokmus. Biraz dolaştık fiyat sorduk sorusturduk sonra kendimizi kumaşci da bulduk

Kocamın bahaneleri benim bahaneleri dövüyor kısacası. :D
Hasortman hazır olunca bu iş tamamdır :D
Ay bence erkekler alısverise götürülmemeli özellikle böyle pijama esofman don atlet konusunda. Asla karar veremeyip luzumsuz alısveris olarak gordukleri için herseye burun kıvırıyor benimki.
Kendin al. sana bunu aldım bak de giysin çıksın. Sanki defileye gidecekler 🥲😄

Merhaba,
14 Nisan,Pazartesi günü,
Bugün öğlene kadar hastanedeydim. Doktor randevum vardı. Tahlil vs. derken öğleni buldum.
Öğleden sonra da Annemle Babamı iki farklı işitme merkezine odyolog görüşmesine götürdüm. Annemin iki kulağında da yaşa bağlı işitme kaybı saptanmıştı. Hastaneden iki kulak için işitme cihazı raporu verdiler, onu alacağız inşallah.
Adımlarım şu ana kadar 3761 adım.
Chocolita Chocolita
Bugün yediğim iki şeyin biri diyetdışı oldu maalesef.
Hastane çıkışı oradaki cafede çayla 2 poğaça yedim.Şekerli Türk kahvesi içtim.Yanında 1 küçük tatlı kurabiye vardı.
Akşam dışarıda yedik. Adananın köftesini ve küçük tırnak pidesini yedim.Sonrasında sütlü tatlı kaçamağım oldu.
Yaz cezamı kaptanım Chocolita Chocolita :KK20: :kk77::dondurma:Bugün olanlar oldu.:skandal:
Canım hep diyetdışı hamurişi ve tatlı çekti ve kendimi frenleyemedim.🤭
Yarın bu durumu telafi edeceğim inşallah.
Eki Görüntüle 3576579
Geçmiş olsun delficim
Şampiyon olduğun için bunu ödülüne sayabiliriz eğer istersen. Keşke istemesen tabi yürüyüş yapmak çok güzel olur

Kocama yürüyüş başlayalim dedim .nerde nasıl yuruyecegimjze karar verdik. Ama bilin bakalım ne oldu. Kocamın yürüyüş haşortmani yokmus. Biraz dolaştık fiyat sorduk sorusturduk sonra kendimizi kumaşci da bulduk

Kocamın bahaneleri benim bahaneleri dövüyor kısacası. :D
Hasortman hazır olunca bu iş tamamdır :D
Ay ne anlarlar hoşafmandan sen alıp vereydin eline miniko 😂

Eklentiler

• 1000156013.webp
    1000156013.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 3
  • 1000156014.webp
    1000156014.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 5
12 de kahvaltı yaptım bir dilim börek şekersiz çay ekmek hiç kullanmadım ama incir reçelinden ödün vermedim çatala yedim
16 00 da 6 kaşık makarna bir tabak yoğurt
Şimdi çay içtim ceviz kayısı ama iyi yedim yalan yok
Şimdi iyi yedim derken bugün Diyeti yedin mi yemedin mi humis

Yeminle yok kisamiyorum gitlagimdan gün içi yemesem akşam acikiyorum direk tatlı istiyorum bunuda çözeceğiz umarım ama 2 litre su içtim limonlu iyi haber bu

Yeminle yok kisamiyorum gitlagimdan gün içi yemesem akşam acikiyorum direk tatlı istiyorum bunuda çözeceğiz umarım ama 2 litre su içtim limonlu iyi haber bu
Aksamları tatlı isteğini bastırmak için tarçınlı kahve içebilirsin. Veya keçiboynuzu falan kemirebilirsin. Keçiboynuzu şeker isteğini bastırıyor baya

Merhaba kızlar
Anca vakit bulabildim yazabilmek için
Sabah diyetisyene gittim geldim iyi geldi bana
2 hafta hiç tartilmami istemedi kortizon kullanımı yüzünden 2 hafta da sadece hafta sonları ekmek yiyebilecegim
Evden çıkmadan tartilmadigim için farkı bilemedim diyetisyen tartisyla
Kiyafetlerimle 85.8 çıktım malesef ☹️
Çok fazla ödem var belli oldu 🫣

Back
X