- 10 Kasım 2010
- 4.920
- 4.408
- 333
Tam kardıyo vıdeoseri yaptım cumartesiye kadar bu tarz video yapacagım
Bugün yapacağım ama aynı videoyu inat ettim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam kardıyo vıdeoseri yaptım cumartesiye kadar bu tarz video yapacagım
Tamam canım. Oluyor, dün dünde kaldı. dediğin gibi önümüze bakıcaz. Yarın benimde yurt dışından misafirlerim geliyor. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıcamSelamlar huzurlu haftalar
Yeniden kaldığım yerden devam ediyorum etmek zorundayım.
GEçen haftaki misafirlik yeni kurmaya çalıştığım düzeni çok bozdu ertesi gün devam etmem gerekirken edemedim.
Misafirin m sine tahammülüm yok ama kalabalık yakın çevrede oturuyorum mümkün olmuyor
Çok geçmiş olsun. En güzel egzersiz yürüyüş ve yüzme. Yüzme özellikle çok kalori yakıyor, hem kaslar için de çok iyi. Yürüyebiliyorsunuz dimi yoksa oturduğunuz yerden mi egzersiz yapmak istiyorsunuz? Bacak kasları için bu eklediğim egzersiz oturduğunuz yerden yapılıyor.Yol arkadaşlarımboyunumu incitmeyecek bir kaç teknik lazım (omurga kayması trafik kazası nedenli)
Birkaç şey yapıyorum ama yanma olmuyor hiç
Çok geçmiş olsun. En güzel egzersiz yürüyüş ve yüzme. Yüzme özellikle çok kalori yakıyor, hem kaslar için de çok iyi. Yürüyebiliyorsunuz dimi yoksa oturduğunuz yerden mi egzersiz yapmak istiyorsunuz? Bacak kasları için bu eklediğim egzersiz oturduğunuz yerden yapılıyor.
Kaptanım gunahlarimin cezasınıBugün egzersiz beklerim payandacım
Günahlar için egzersiz bekliyorum canım 🏋♂
Ceza egzersizi geldi ve gitti
Çok güzel kilo veriyorsun son zamanlarda aman dikkat. Ama halledersin sen. Bugün adım veya egzersiz beklerim
diyet dışı egzersizi 6.000 adım veya 20 dk kanıtlı egzersizdir.
Diyet dışı yedikten sonraki gün akşamına kadar süresi olur
Temmuzda canımDoğrudur canım. Sınav ne zaman bu arada?
Allah zihin açıklığı versin canımTemmuzda canım
Az oldu yürüyüş ama kayınvalidem hastaymış ona gittim bu kadarına vakit bulabildim.Birazdan yürüyüşe cıkacağım![]()
Sağ ol dostumAllah zihin açıklığı versin canım
animAz oldu yürüyüş ama kayınvalidem hastaymış ona gittim bu kadarına vakit bulabildim.
Ama sabahtan beri filtre kahve ile duruyorum. Bişey yemedim bugun tek öğün geçecek.
Gerçekten hem ruh sağlığını hem de beden sağlığına o kadar iyi geliyor kiDans edelim kızlar
Hem fiziksel hem ruhsal faydası büyük
1. Stres ve Anksiyete Azaltma
Araştırmalar: Dans, kortizol (stres hormonu) seviyelerini düşürerek rahatlama sağlar.
Destekleyen çalışma: Koch et al. (2014) tarafından yapılan bir meta-analiz, dans terapilerinin depresyon ve anksiyete düzeylerini azalttığını göstermiştir.
2. Depresyonla Mücadele
Dans, endorfin ve dopamin salgılanmasını artırarak mutluluk hissini yükseltir.
3. Kendilik Algısı ve Beden İmajı
Dans etmek, bireyin bedenini daha olumlu algılamasına yardımcı olur. Özellikle ergenlerde ve kadınlarda özgüveni artırır
4. Zihinsel Odaklanma ve Anda Kalma
Dans, farkındalık (mindfulness) pratiği gibi çalışır; bedenle meşgul olmak zihni "şimdi ve burada"ya getirir.
Yaptığımız egzersizleri dansla harmanlayalım. Kıvrımlarımızı fark edelim. Kaç kilo olursak olalım dişil enerjimizi hatırlamamız gerekiyor. İyi hissetmek her şeyin başında gelir. Kendimizi severek başlarsak yaptığımız diyeti de egzersizi de severek yapmış olucaz. Bütün bu yatırımlar aynada gördüğümüz kadın içinen iyisini hak ediyor
Artıyor tabii ki ama normal günlük evin içinde gezinme vs egzersiz sayılmadığı için ben dikkate almıyorum. Egzersiz olması için nabzın 120 ve üzeri olması gerekiyorCanim saatini çıkarma geceye kadar artar o
anim
gelmeden inanma gardeşim
Kocama yürüyüş başlayalim dedim .nerde nasıl yuruyecegimjze karar verdik. Ama bilin bakalım ne oldu. Kocamın yürüyüş haşortmani yokmus. Biraz dolaştık fiyat sorduk sorusturduk sonra kendimizi kumaşci da bulduk