Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Selamlar huzurlu haftalar ❤️

Yeniden kaldığım yerden devam ediyorum etmek zorundayım.
GEçen haftaki misafirlik yeni kurmaya çalıştığım düzeni çok bozdu ertesi gün devam etmem gerekirken edemedim.

Misafirin m sine tahammülüm yok ama kalabalık yakın çevrede oturuyorum mümkün olmuyor

Dans edelim kızlar 💃🏻
Hem fiziksel hem ruhsal faydası büyük

1. Stres ve Anksiyete Azaltma

Araştırmalar: Dans, kortizol (stres hormonu) seviyelerini düşürerek rahatlama sağlar.

Destekleyen çalışma: Koch et al. (2014) tarafından yapılan bir meta-analiz, dans terapilerinin depresyon ve anksiyete düzeylerini azalttığını göstermiştir.

2. Depresyonla Mücadele

Dans, endorfin ve dopamin salgılanmasını artırarak mutluluk hissini yükseltir.

3. Kendilik Algısı ve Beden İmajı

Dans etmek, bireyin bedenini daha olumlu algılamasına yardımcı olur. Özellikle ergenlerde ve kadınlarda özgüveni artırır

4. Zihinsel Odaklanma ve Anda Kalma

Dans, farkındalık (mindfulness) pratiği gibi çalışır; bedenle meşgul olmak zihni "şimdi ve burada"ya getirir.

Yaptığımız egzersizleri dansla harmanlayalım. Kıvrımlarımızı fark edelim. Kaç kilo olursak olalım dişil enerjimizi hatırlamamız gerekiyor. İyi hissetmek her şeyin başında gelir. Kendimizi severek başlarsak yaptığımız diyeti de egzersizi de severek yapmış olucaz. Bütün bu yatırımlar aynada gördüğümüz kadın için ❤️ en iyisini hak ediyor

Selamlar huzurlu haftalar ❤️

Yeniden kaldığım yerden devam ediyorum etmek zorundayım.
GEçen haftaki misafirlik yeni kurmaya çalıştığım düzeni çok bozdu ertesi gün devam etmem gerekirken edemedim.

Misafirin m sine tahammülüm yok ama kalabalık yakın çevrede oturuyorum mümkün olmuyor
Tamam canım. Oluyor, dün dünde kaldı. dediğin gibi önümüze bakıcaz. Yarın benimde yurt dışından misafirlerim geliyor. Elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıcam

Yol arkadaşlarım(: boyunumu incitmeyecek bir kaç teknik lazım (omurga kayması trafik kazası nedenli)
Birkaç şey yapıyorum ama yanma olmuyor hiç
Çok geçmiş olsun. En güzel egzersiz yürüyüş ve yüzme. Yüzme özellikle çok kalori yakıyor, hem kaslar için de çok iyi. Yürüyebiliyorsunuz dimi yoksa oturduğunuz yerden mi egzersiz yapmak istiyorsunuz? Bacak kasları için bu eklediğim egzersiz oturduğunuz yerden yapılıyor.

Çok geçmiş olsun. En güzel egzersiz yürüyüş ve yüzme. Yüzme özellikle çok kalori yakıyor, hem kaslar için de çok iyi. Yürüyebiliyorsunuz dimi yoksa oturduğunuz yerden mi egzersiz yapmak istiyorsunuz? Bacak kasları için bu eklediğim egzersiz oturduğunuz yerden yapılıyor.

Çok teşekkür ediyorum yüzme denedim bir iki ay ama boynumda olan kırıklar vardı aktiflesmesinden korkuyorum ama yürüme yapıyorum

Bugün egzersiz beklerim payandacım

Günahlar için egzersiz bekliyorum canım 🏋‍♂

Ceza egzersizi geldi ve gitti 🔥

Çok güzel kilo veriyorsun son zamanlarda aman dikkat. Ama halledersin sen. Bugün adım veya egzersiz beklerim

📌diyet dışı egzersizi 6.000 adım veya 20 dk kanıtlı egzersizdir.
Diyet dışı yedikten sonraki gün akşamına kadar süresi olur
Kaptanım gunahlarimin cezasını
Salı gününden itibaren cumaya kadar dört gün çekeceğim 🙋🫡

Birazdan yürüyüşe cıkacağım 💪🏻
Az oldu yürüyüş ama kayınvalidem hastaymış ona gittim bu kadarına vakit bulabildim.
Ama sabahtan beri filtre kahve ile duruyorum. Bişey yemedim bugun tek öğün geçecek.

Eklentiler

• 1000155995.webp
    1000155995.webp
    18 KB · Görüntüleme: 2
Dans edelim kızlar 💃🏻
Hem fiziksel hem ruhsal faydası büyük

1. Stres ve Anksiyete Azaltma

Araştırmalar: Dans, kortizol (stres hormonu) seviyelerini düşürerek rahatlama sağlar.

Destekleyen çalışma: Koch et al. (2014) tarafından yapılan bir meta-analiz, dans terapilerinin depresyon ve anksiyete düzeylerini azalttığını göstermiştir.

2. Depresyonla Mücadele

Dans, endorfin ve dopamin salgılanmasını artırarak mutluluk hissini yükseltir.

3. Kendilik Algısı ve Beden İmajı

Dans etmek, bireyin bedenini daha olumlu algılamasına yardımcı olur. Özellikle ergenlerde ve kadınlarda özgüveni artırır

4. Zihinsel Odaklanma ve Anda Kalma

Dans, farkındalık (mindfulness) pratiği gibi çalışır; bedenle meşgul olmak zihni "şimdi ve burada"ya getirir.

Yaptığımız egzersizleri dansla harmanlayalım. Kıvrımlarımızı fark edelim. Kaç kilo olursak olalım dişil enerjimizi hatırlamamız gerekiyor. İyi hissetmek her şeyin başında gelir. Kendimizi severek başlarsak yaptığımız diyeti de egzersizi de severek yapmış olucaz. Bütün bu yatırımlar aynada gördüğümüz kadın için ❤️ en iyisini hak ediyor
Gerçekten hem ruh sağlığını hem de beden sağlığına o kadar iyi geliyor ki

İyi akşamlar menümü paylaşayım
Sabah zeytin peynir 2 çatal patates haşlama yağda kavurdum düşkünü
Öğlen şehriyeli tavuk salatası 2 adet kurabiye yedım😦gün vardı da
Akşam şehriye çorbası bulgur pilavı yoğurt azcık tursu
Suyumu içiyorum Chocolita Chocolita

gelmeden inanma gardeşim
Kocama yürüyüş başlayalim dedim .nerde nasıl yuruyecegimjze karar verdik. Ama bilin bakalım ne oldu. Kocamın yürüyüş haşortmani yokmus. Biraz dolaştık fiyat sorduk sorusturduk sonra kendimizi kumaşci da bulduk

Kocamın bahaneleri benim bahaneleri dövüyor kısacası. :D
Hasortman hazır olunca bu iş tamamdır :D

Merhaba,
14 Nisan,Pazartesi günü,
Bugün öğlene kadar hastanedeydim. Doktor randevum vardı. Tahlil vs. derken öğleni buldum.
Öğleden sonra da Annemle Babamı iki farklı işitme merkezine odyolog görüşmesine götürdüm. Annemin iki kulağında da yaşa bağlı işitme kaybı saptanmıştı. Hastaneden iki kulak için işitme cihazı raporu verdiler, onu alacağız inşallah.
Adımlarım şu ana kadar 3761 adım.
Chocolita Chocolita
Bugün yediğim iki şeyin biri diyetdışı oldu maalesef.
Hastane çıkışı oradaki cafede çayla 2 poğaça yedim.Şekerli Türk kahvesi içtim.Yanında 1 küçük tatlı kurabiye vardı.
Akşam dışarıda yedik. Adananın köftesini ve küçük tırnak pidesini yedim.Sonrasında sütlü tatlı kaçamağım oldu.
Yaz cezamı kaptanım Chocolita Chocolita :KK20: :kk77::dondurma:Bugün olanlar oldu.:skandal:
Canım hep diyetdışı hamurişi ve tatlı çekti ve kendimi frenleyemedim.🤭
Yarın bu durumu telafi edeceğim inşallah.
1000089766.webp

Son düzenleme:
Selam kızlar

Sabah kalkınca alıç sirkesi ve su

Filtre kahve

Öğlen; sebzeli yumurta, yoğurt, 1 dilim ekmek

Atıştırma; çay ve 2 incir, az fıstık

Akşam; 5 kaşık yemek, salata

1 yeşil çay ve 1 biberiye çayı

Su 2 litre

Spor yapmadım yaparsam eklerim

Back