Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

zeyneppk kaptanlık yapmak ister misin ablam bu hafta en çok kilo veren sensin kaptan olurum dersen mavi takım kaptanını seçmelisin.
Ben sana kısaca anlatayım, menüleri yorumlayacaksın sadece. Salı günü tartı fotoğrafını özelden bana atacaksın. Bir de takımındakileri motive edeceksin bu kadar. Takım oluştururken de diğer takım kaptanıyla karşılıklı yarışmacı listesinden hazırlıktakiler dışında isimleri yazıppaylaşacaksın. Olmam dersen de başkasını seçelim.

P Purple58 canım tebrikler
zeyneppk canım harika bir kilo gitmiş

zeyneppk çok güzel kilo verdin harikasın canım
Herkese cok tesekkur ederim grubumuzun motivasyonu sayesinde daha nice guzel kilolar verecegiz
Boncuk2307 Cok tesekkur ederim kaptan olmak istemiyorum yetisemeyebilirim bide ben hirs yapiyorum kötü etkileniyorum o sebeple affiniza siginarak kaptan olmak istemiyorum

Bende öyleyim galiba ve her sene üste ekleniyor
Bundan 20 sene önce 62 ( galiba) kilolardayım diye diyet yapmıştım
Şimdiyse 80 üzeri

Müsait bir zamanda izlersiniz
Ben bunu izledim. Kendi şişmanlığına bahane bulmak için çekmiş gibi kilo verenlerin %95 i mi ne 10 yılda kilolarını geri almışlar dedi ya orada bitti benim için. Çok saçma bir karşılaştırma.1- Sonuçta insanlarin yaşla birlikte kilolarindaki artış da normal karşılanıyor.2- kilo vermeyenler 10 yıl içinde +kilo almamislar mi ???kafasina iki tane vurasim geldi ve bu videodan sonra evrim ağacının canının istediği bilimsel verileri seçerek kendi fikirlerini dayattığını düşünmeye başladım

İzlemeyenler izlesin ama bu şişman oyunlara gelmesin

Bende öyleyim galiba ve her sene üste ekleniyor
Bundan 20 sene önce 62 ( galiba) kilolardayım diye diyet yapmıştım
Şimdiyse 80 üzeri
gün içinde yaşadığım gerilim, sinir, mutsuzluk hemen karbonhidrata itiyor beni. ya tatlı ya hamurişi, makarna, pilav.... bu hep böyle oldu yıllardır. yemekle mutlu oluyorum

gün içinde yaşadığım gerilim, sinir, mutsuzluk hemen karbonhidrata itiyor beni. ya tatlı ya hamurişi, makarna, pilav.... bu hep böyle oldu yıllardır. yemekle mutlu oluyorum
Yemek hep duygusal temelli zaten bunun icin destek almakmi lazim acaba

Günaydın hanımla r hepimizin eksileri güzel gelir İnsallah

10 NİSAN 63.0
12 NİSAN 62.6
Tebrik ederim canım
Canım ben bu hafta takımlara girmeyeyim
Kendime güvenemiyorum
Ben sana güveniyorum onu naapcaz
Yazılı olmayan bir kural vardır. Bu hafta artı geldiysen haftaya daha çok eksi geleceksin demektir

Yemeğin tuzu fazla olmaz, iyi çiğnenirse beklemek zor deyil. 2,5 3 saat beklemek sindirimi zor yemeklerde tavsiye ediliyor, mesela et yemeğinde. Çorba veya sebze olursa 1,5 saat yeterli
Denemek lazım canım, az önce yemeğimi yedim. su içmedim yemek yerken. 1.5 saat dayanmaya çalışalım bakalım, sebze yedim. Apa tarzı beslenmede mi var bu.

Kizlarcim cumartesi menüm .

Sabah 1 fincan fındık sütü ile hindiba kahve
Ara 1 elma 1 fit kurabiye
Öğle 1 çay 1dilim glutensiz ekmek üstüne 1 dilim peynir 4 çeri domates 1 salatalık
Akşam 17.30 2 haşlama yumurta 1 dilim süzme peynir ile salata ev limonatasi
Saat 20.00 gibi maden suyu içerim

Su 2litre
Ellssa Boncuk2307

Persembe gunu obezite merkezine gittim universite hastanesinde oyle guzel ilgilendilerki 10 sayfalik form verdi yemek zamanlarimi ataklarimi zaaflarimi hangi durumlarda hangi vakitlerde yeme atagi yasadigimi ogrenmek istiyorlar
Kan idrar tahlili verdm kanda ilk defa gordum a dan z ye herseye bakmislar kemik hormon vitaminler ekg cektiler kemik taramasi ve ultrason cektirecegim bobrek karacigere bakacaklarmis
Vucutta kilo vermeye engel birsey varmi diye arastirip diyet veriyorlar psikologta ilgileniyor tavsiye ederim

Yemeyi sadece yemek olarak göremediğimiz için böyle oluyor zaten kilolu insanların genel sorunu bu aslında

Kurtulamadım şu altın lig den agliycam valla
60kiloyum P Purple58
Kaptanlarim tebrik ederim guzel bir haftaydi emeginize tesekkurler
Biz teşekkür ederiz efenim

Küçük kızım 5 yaşında. O bile canı sıkıldıkça bişeyler yemek istiyor 29 kg oldu... Ablası en sevdiği şeyi bile doyunca bırakır bakmaz sonra
Çocukluktan itibaren yeme düzeni olusturmamiz lazım. Oğlum hiç ekmek düşkünü değil mesela çok seviniyorum. Ben ekmek arası ekmek yiyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…