- 8 Şubat 2024
- 3.356
- 17.803
- 128
Çok az kaldı ne olur sabret.Kurtulamadım şu altın lig denagliycam valla
Biz teşekkür ederiz efenim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok az kaldı ne olur sabret.Kurtulamadım şu altın lig denagliycam valla
Kurtulamadım şu altın lig denagliycam valla
ben de kaç aydır 80 lerin başında bekliyorum. bir türlü 70 lere geçemedim. ben de çok sinir oluyorumKurtulamadım şu altın lig denagliycam valla
Evet, aslında hep öyle olması gerekiyormuşDenemek lazım canım, az önce yemeğimi yedim. su içmedim yemek yerken. 1.5 saat dayanmaya çalışalım bakalım, sebze yedim. Apa tarzı beslenmede mi var bu.
O kadar uykusuzsunki resim atmayı unutmuşsun. Umarım yemeden aklına gelmiştir. Güzel vermişsin çünkü tebriklerGünaydın kızlar mutlu sabahlar . Zor bir geceydi 5 gibi sabaha karsi uyudum.2 saat sonra uyandım. Zombi gibiyim. Erkenden tartı bildirimi yapiyim belki biraz uyurum .
Gece 1 -3 arası 2 kupa kahve 1 büyük bardak su,1 maden suyu içtim 3 film izledim uyumamak icin. oyüzden tartıda 500gr falan farketti diye düsünüyorum
Geçen cumartesi 88.40 ile bayramdan geldim.
Bugün 87.10kg toplamda 1 haftada 1.30kg gitti . Daha iyi olabilirdi
Bu hafta sporda yapicam inşallah.
60kiloyum
Boncuk2307
Ellssa
Çook çok az kaldı sabret kuşumKurtulamadım şu altın lig denagliycam valla
Ben de birkaç haftadır aynı durumdayım. 80.1 bile gördüm ama sonra tekrar 81e yükseldim. İnşallah bu hafta 7leri görelim artıkben de kaç aydır 80 lerin başında bekliyorum. bir türlü 70 lere geçemedim. ben de çok sinir oluyorumoysaki birkaç kilo var....
![]()
Dün dedim kendime böyle güzel eksilme olacak diye menünü görünce çok tebrikler canmGecen hafta : 83.2
Bugun : 80.6
Fark: -2.600 gr![]()
Sizi dinledim 2.5 saat dayandım bakalım. Hakkaten yaa çay çok zor, ben ikisini de çok ararım ama denemeye çalışacağım.Evet, aslında hep öyle olması gerekiyormuş
Su pek aramam da kahvaltıda çay iyi gidiyor![]()
Bir hafta dene, inan faydasını görürsünSizi dinledim 2.5 saat dayandım bakalım. Hakkaten yaa çay çok zor, ben ikisini de çok ararım ama denemeye çalışacağım.
Galiba belmayne talip olmuştu
Elimden geleni yapacağım canım. Bu hafta 7leri görmek için tüm tuşlara basacağım bakalımBir hafta dene, inan faydasını görürsün
En çok kilo verenler olmak istemezse gönüllü olanlara geçebiliriz bence biraz daha bekleyelim de.Galiba belmayne talip olmuştu
Cok tesekkur ederim kaptanimDün dedim kendime böyle güzel eksilme olacak diye menünü görünce çok tebrikler canm![]()
Takımlar kurulsa da muhteşem menümü yazsamEn çok kilo verenler olmak istemezse gönüllü olanlara geçebiliriz bence biraz daha bekleyelim de.![]()
Zor tabi ya. Zor yanj işimizyeme bozukluğu için birşeyler yapayım dedim ama diyetisyenim yapma demişti. onunla çalışırken bana bırak demişti. bazen bu konuya odaklanma da arttırıyormuş. ama şu an onunla çalışmıyorum. çünkü kilo veremeyince boşuna ödeme yapıyorum ve veremiyorum diye daha çok strese giriyorum.
instagramda kaç yıldır takip ettiğim bir hesap var. kız çok kiloluymuş, 100 kiloymuş. ben onu takip ederken kilo veriyordu. spor + sağlıklı beslenme. sanırım diyetisyende de destek alıyordu. bilmem kaç zamanda 50 kilo verip, 50 kiloya düştü. bir süre korudu, sonra ara verdi ve 75-78 kilolarda geri döndü. birşey yapmaya başladı yeniden, detokslar, onlar bunlar... o arada evlendi. az daha kilo aldı. yine çabalarken psikolojik destek aldı. sonuçta yeme bozukluğu olduğunu öğreniyor. ne kadar kilo verirse versin geri dönüyor ve nedeni bu. bunu aşmak için çalışıyor ve şu anda videolar yayınlıyor.
eskiden özel günler öncesi deli gibi detoks, şok diyetler ve spor yapardım, özel gün de gelince deli gibi patlayıncaya kadar yerdim diyor. ama şimdi normal besleniyorum ve özel günlerde de istediğimden azar azar normal yiyorum diyor. hala yenmeye çalışıyor.
İnşallah ama ne bileyim ya bu sıra istememe rağmen bir toparlanamadim arke'cim. Sen nasılsın canım, eşin nasıl oldu?Tebrik ederim canım
Ben sana güveniyorum onu naapcaz
Yazılı olmayan bir kural vardır. Bu hafta artı geldiysen haftaya daha çok eksi geleceksin demektir![]()
Sabır sebat devam canım. Elbet bitecek kilolu donemlerimizKurtulamadım şu altın lig denagliycam valla
Tünelin sonundaki ışık gözüküyor gibi en azından di miben de kaç aydır 80 lerin başında bekliyorum. bir türlü 70 lere geçemedim. ben de çok sinir oluyorumoysaki birkaç kilo var....
![]()
Kurtulamadım şu altın lig denagliycam valla
Üzülme canim sınıra gelmişsin. Bende aylardır 80 li ligde en son sınırda bekliyorum . 1 ayağım 90 da.
ben de kaç aydır 80 lerin başında bekliyorum. bir türlü 70 lere geçemedim. ben de çok sinir oluyorumoysaki birkaç kilo var....
![]()