Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Boncuk2307 Ellssa

sabah 12.00
sucuklu biberli omlet (sucuk ev yapımı)
35 gr keçi ezine peyniri
7 zeytin
2 tk petek bal ve 2 tk süt kaymağı
domates, salatalık
2 dilim karakılçık ekmeği

öğlen 15.00
4 yk peynirli makarna
1/2 salatalık
1/2 çb kefir

akşam 19.10
6-7 yk kıymalı kuru fasulye
6-7 yk basmati pilavı
çoban salata
2 yk ev yoğurdu

şimdi oolong çayı içiyorum.

1,5 lt su

Anaaa seni görünce ben neden hep makarna hatırlıyorum
1 tabak kadar dünkü makarnadan kalmıştı, bugün yemeyi düşünüyordum, unuttum

Evet kaptanım harika kilolar verilmiş bu hafta artı yok denecek kadar az maşallah maşallah kalabalıklaştık bir de çok hoşuma gidiyor bu durum
Boncuğum senin kilonu da tabloda gördüm. Takımlara giriyorsun dimi.
Evet ben de öyle hatırladım baktım öyleymiş o zaman mavi kaptan seçelim.
İnşallah gelip hemen kendi seçer.
Asortik kahve makinesi mi aldınız Ramazandan bu yana ictigin havalı kahveler dikkatimden kaçmadı
Maşallah hafızana
ben de ramazanda 80.9 u gördüm sonra geri gitti. pandemi yılı 2020 de düz 80'e inip geri yukarı çıkmıştım
Bu sefer inip geri çıkmayalım inşallah. Ben de pandemiden önce 60 kiloya düşmüştüm. Pandemide ekmekler falan yaptık herkes gibi bir de kortizon tedavisi gördüm hepsini geri aldım. Bu sefer öyle olmayacak.

kahve çeşitleri çok güzel ama ben de %99 sade filtre kahve içiyorum dur yarın latte ya da cappicino yapayım
Cappuccino bu makinada hiç denemedim, hazırlarını içerdim önceden, şekerli diye aklıma bile gelmedi yapmak
Makinanın içinde şeker olmadığına göre demekki sonradan ekleniyor, eklememek elimde, demekki yarın bende deneyebilirim

Giriyorum giriyorum ablam böyle devam etmez acil zayıflamam gerekiyor

ben de şeker koymuyorum. mocha da yapılabilir dur hatta mocha yapayım

güzel eksiler insanı çok mutlu ediyor değil mi?

Bebigo mu o hesap. Hedef65 mi ?
Bu dediklerim de verip aldılar ama biri çok almadi 65 verip 10-15 aldi. Diğeri de neredeyse alıp tekrardan gayet güzel kilo veriyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…