- 18 Nisan 2021
- 1.735
- En iyi cevaplar
- 1
- 2.081
- 83
- 29
Yaparsın yaparsınTarçınlı kahve bunu deneyeyim çok sağolun arkadaşlar yaa başaracak gibiyim bakalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaparsın yaparsınTarçınlı kahve bunu deneyeyim çok sağolun arkadaşlar yaa başaracak gibiyim bakalım
Videoyu tamamladığında süre görünecek şekilde ekran görüntüsü almayı unutma canım20 dk egzersiz varım buna
Dikecegim öyle karar verdikAy ne anlarlar hoşafmandan sen alıp vereydin eline miniko![]()
Sağolasın.Geçmiş olsun delficim
Şampiyon olduğun için bunu ödülüne sayabiliriz eğer istersen. Keşke istemesen tabi yürüyüş yapmak çok güzel olur
Tesekkurler canim hemen yaziyim unutmadanPazar günü menüsünü de bekliyorum lilacım afiyet olsun. Adım çok iyi
Videoyu tamamladığında süre görünecek şekilde ekran görüntüsü almayı unutma canım
Bende tatlı isteğimi hurmayla söndürüyorum
Yulaf sütle buluşunca da çözüyor beni. Tadı sanki bisküvili süt gibi gibi
Bence ben 6 bin adım olan cezayı alayım 20 dk egzersizi nasıl kanıtlıyayim düşündüm yapamadım bu arada telefonuma ilke defa adım sayar indiriyorum katkısı olan herkese teşekkür eder hedefledikleri kiloya ulaşmalarını canı gönülden diliyorum
Canım selam adım 7.7 KBugün egzersiz beklerim payandacım
Günahlar için egzersiz bekliyorum canım 🏋♂
Ceza egzersizi geldi ve gitti
Çok güzel kilo veriyorsun son zamanlarda aman dikkat. Ama halledersin sen. Bugün adım veya egzersiz beklerim
diyet dışı egzersizi 6.000 adım veya 20 dk kanıtlı egzersizdir.
Diyet dışı yedikten sonraki gün akşamına kadar süresi olur
Allah aşkına 10 000adimi nasıl atıyorsunuz bir günde 4 litre suTesekkurler canim hemen yaziyim unutmadan
Pazar menum
Sabah
Yarim simit peynir zeytin cery domates 2b cay
Aksam
2k tavuk sote 3k pilav salata
2lt su
Bugunki menum
Sabah
2h yumurta 3k patates salata 1b kahve
Aksam
3k bezelye yemegi 3k pilav cacik
2lt su
Bugunki adimim
Yok yahu haftaiçi musait olduğun ilk fırsattaKızlar soru ben 6000adimi bu gecemi atayım
Böyle iradeli bayanlar görünce hayran kalmamak elde değil bende başaracamEki Görüntüle 3576715
Helloo kızlar
Kahvaltı yok direkt kütüphaneye kaçtım
Öğle yemeği
Tavuk sote
3 kasık pilav
Ara öğün
1 mini kek
Latte
Akşam yemeği Hatay döner küçük boy
Ayran
Chocolita
Kız yok ne iradesi bir sürü diyet dışı varBöyle iradeli bayanlar görünce hayran kalmamak elde değil bende başaracam
düşe kalka olacak bir şekilde başka kurutuluş yokKız yok ne iradesi bir sürü diyet dışı var
Bir sürü dediğin ney arada tek bir şey gördüm. Oda adımını atmışsın kalmamış. Şu an iyi gidiyorsunKız yok ne iradesi bir sürü diyet dışı var
Yok canım neden sıkılalım istediğin kadar yaz. Cumartesi günü tartı günümüzSanırım yeni başlayan biri olarak çok yazıyorum sıkılmadiniz inşallah bu günü son soru olarak kapatıyorum haftada kaç kez tartılıyoruz