Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kendini dinlemiş ve oyalamışsın, eğer benim oyalanacak bişeyim yoksa dinlemek için vakit ayırmayıp eyleme geçiyorum
Allah gönlüne ferahlık versin
Evet şükür ki öyle oldu. bazen iş güç angarya olarak gördüğümüz şeyler bizi bu tarz düşüncelerden kurtarıyor. Ama bazen o görevleri bile erteleyip işsizlikten yemek yediğim olur. Çok ertelerim Katlanmayi bekleyen bir sepet çamaşır şurada dururken hangimiz can sıkıntısı çekmedi ki Bence sen bütün işleri bitirip evde iş birakmiyon sonra yeme atağında oyalanacak iş kalmıyor Olsa olsa sana bunu yakistiririm. Bir tavsiye böyle durumlar için kendine sevdiğin bir iş ayır

Sizede çok geçmiş olsun canım Rabbım şifa versin tüm hastalara. İnsan çocuğu hasta olunca hayatın anlamı kalmıyor . Valla yaz gelsin sahile gidip güneşin altında malak gibi yatmayı hayal ediyorum. Okadar bıktım bu kıştan

herkese merhaba
yeni eski bir sürü arkadaş var herkese ufak bir kendimi tanitarak selam vermek isterim

Ben Tutku 35 yasındayım
1.5 yasında bir oglum ve 10 yasında bir kızım var. Çok eskiden cuma zayiflama yarişmlarındaydım sonradan burayı açtık bir süre buradaydım insa sonra yogunluktan ayrıldım yine sizinle devam etmek istiyorum

Zipzip-
Elhan
Cordelia
kaptanlarıda cok özledim
Ellssa
Boncuk2307 sizlerede kocaman öpücükler

Teşekkür ederim olsun yorumlar motive ediyor yap yine de

İş yapmayı çok severim(ütü hariç)
İnan hiç halim olmuyor, dün torun ağladı, sizde yatmak istiyorum diye, getirin diyemedim bacakların ağrısı bir yandan yangısı bir yandan, 3 saat yatağın içinde yattım. Eskisi kadar kuvvetim de yok, mesela kahvaltıya kızımlar gelecekti, koltuk ve sandalyedeki tüyleri ıslak mendille temizledim, kahve içerken dinlenmeye geçtim, birazdan wc temizler tekrar dinlenir kahvaltıyı öyle hazırlarım
Bir yolunu buldum, yavaş yavaş kendimi sıkmadan, yormadan işlerimi halletmeye çalışıyorum

Bak durumun vahametini şöyle de açıklayabilirim
Ramazanın son haftası camide iftar davetimiz vardı, yemekleri aşçı yapıyor, tatlılar bize ait.
Güya bazı kişilere yıkılmadım, ayaktayım demek için 3 tepsi şöbiyet, 4 kg sütte sütlaç, 1 çikolu pasta ve tarçınlı kek yaptım, sabaha kadar.
Sabah yattım, kalktığımda bacaklarımın bazı yerlerinde kızarıklık ve morarma vardı, daha hala hafif de olsa izleri duruyor.
Başkaları 2 , 3 aile bir oluyor, haliyle tatlıları paylaşıyorlar, biz tek verince hepsi bize kaldı, sağolsun 2 çeşit kızım, 1 çeşit dünürüm de yaptılar
Oysa eşim hazır alalım demişti, yok ben illa kendimi gösterecem
Al gördün işte dedim

Yoo niye az olsun 2 paket margarine yakin yag gitti vucudunda tebrik ederim canim
Oo böyle deyince çok geldı :)
Gecen hafta : 83.2
Bugun : 80.6
Fark: -2.600 gr
Waoooww
Evet canım aynen öyle canım
Tamam canım benım Nisan sonu hedefim 65

Hosgeldinn canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…