- 30 Mart 2017
- 11.798
- 16.404
- 298
Kesinlikle ben ilk başta çok sıkı tutma taraftarı değilim benim menülerimde mükemmel değil zamanla alıştıra alıştıra sıkılaştırmak istiyorum hem vücut için hem de nefsimi tutamam çok sıkarsam saldırıya geçebilirimEvet güzel olur sagol yorumlarin icin.Aslında yerken fazla oldugunun farkinda oluyoruzda iste duramiyoruz yaBide keki arkadas yapmisti onu kirmamak icin yedim
Bizde birseyler yapiyoruzahaaa buldummm bu neeee
Iyi bir yarismaciydin hosgeldinherkese merhaba
yeni eski bir sürü arkadaş var herkese ufak bir kendimi tanitarak selam vermek isterim
Ben Tutku 35 yasındayım
1.5 yasında bir oglum ve 10 yasında bir kızım var. Çok eskiden cuma zayiflama yarişmlarındaydım sonradan burayı açtık bir süre buradaydım insa sonra yogunluktan ayrıldım yine sizinle devam etmek istiyorum
@Zipzip-
@Elhan
@Cordelia
kaptanlarıda cok özledim
Ellssa
Boncuk2307 sizlerede kocaman öpücükler
Tebrik ederim ablacim supersinHayırlı sabahlar
Geçen hafta 82,400
Bugün. 81.000
Fark -1,400
Eki Görüntüle 3575250
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Vay vay vay harikasın ablacımHayırlı sabahlar
Geçen hafta 82,400
Bugün. 81.000
Fark -1,400
Eki Görüntüle 3575250
Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Sabit te iyidir kuzum almaktan olsun
Wuhuuu yaklaşıyor mezuniyetKilo bildirimi
Geçen hafta 63.95
Bir hafta 62.45
Fark -1.5
Ellssa Boncuk2307 60kiloyum
Eki Görüntüle 3575262
canım benim çok şükür sevindimHamdolsun kuzum iyiyim elbet, arada mızmızlandığıma bakmayın, herkese iyiyim deyince halden anlamıyorlar, beni eskisi gibi zannediyorlar
Sen nasılsın?
Hosgeldinn canım
masallahh yaaBizde birseyler yapiyoruztesekkur ederim canim
Iyi bir yarismaciydin hosgeldin
Tebrik ederim ablacim supersin
Saolasin kaptanimmVay vay vay harikasın ablacım
Sabit te iyidir kuzum almaktan olsun
Wuhuuu yaklaşıyor mezuniyet
tebrikler canım
Hoşgeldin tutkucumm
Valla onlar açıkça bir bağırsak söylemediler ama kalın galiba canım. Çok şükür bugün daha iyi, evdeyiz şimdilik.Hangi bağırsak canım, çok çok geçmiş olsun
Yavru kuşa çok geçmiş olsun canım, havalar da birden geri soğudu. Allah beterinden saklasın hemen iyileşir inşallahAç karna ; - filtre kahve tarçınlı - Yesil detox(salatalik limon kök zencefil semizotu yesilelma su)
Kahvaltı 11.00
Tereyağında 2 yumurta
3zeytin
1dilim bugday
Çeyrek kaşarlı tost çok minikti midem çokkötü kazıdı 23.00 da
23.30
Yoğurt kürü(pulbiber zerdecal limon)
16.30 dan beri hastanedeydim oglum bianda ateslendi gozleri agzi ates icindeydi de dr gittik busaate kadar serum yedik mahvoldukbiz hicbiirmiz hasta degildik ama meğersem üşüttü oğluşum emekliyo hep üşütmeside normal tabi neseki atlattı 5 güne ilaç verilcek biticek
60kiloyum Ellssa Boncuk2307
Sagol boncuğum, çok şükür sıkıntı olmadı evimize döndük, tartıyı paylaştım görmüşsündür büyük ihtimalle.Bu profildeki bıraktığım kilom canım şimdi 70 leri geçmişimdir 3 aydır alan hiçbir şekilde dikkat etmiyorum
1 haftada gidecek gibi değil be kuşum, geçmiş olsun bu arada size de
Dönmüş bile olabilirim ama irade gösterirsem yapacağım inşallah ablam
Biz seni dahil ederiz sen ertesi gün de atabilirsin ne zaman atarsan sıkıntı olmaz
Cevap verilmiş ama ben yine de yazayım Ellssa kaptanımı ve beni etiketlersiniz. 1 hafta sonra takımlara katılınca takım kaptanınızı da etiketliyorsunuz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?