Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Eh bende tartımi paylaşayım bariii
Bayramda gelen hala gidemedi ama neyse gider elbet
Gecen hafta 102.7
Bugun 101.7
Fark -1 kg
Ellssa Boncuk2307 60kiloyum
Tebrik ederim canim 4 paket margarin gitmis vucudundan

Seni artik 9 lu sayilarda gormek istiyorum biliyorum sende istiyorsun biraz daha sıkı saril olurmu

Ama ne güzel yazmişsın canım yaa içim açıldı sabah sabah Terapistimin soylediklerinin aynısı bunlar, hayata oturtmak,bunları içinden gelerek söylemek çok uzun zaman alıyor. Kendini cezalandırıyor insan gerçekten farketmeden. Özellikle mağdur olma kısmı ilk duyduğumda beni çok etkilemişti. Dramdan beslenmek değil bu. Ama zihinler ben degersizim algısını kabul edip bunu mağduriyet olarak görüyor ve bildiğim cehennem bilmediğim güzelliklerden iyidir diyerek bu algıyı korumaya çalışıyor malesef. Herkesin geçmişinde malesef bu tarz algıları kabul ettirecek yaşanmışlıklar var. Güzel olan bunun farkında olmamız ve çabalamamiz
Çok geçmiş olsun canım, çocuklar hasta olunca uyku falan kalmıyor. Benim oğlum da geçen hafta yine hastanede yattı malesef. Ne uyku ne moral kalmıyor. Yaz gelse de çocuklar bir toparlasa.

Senin çok iyi gitmiş ben kaç gündür dikkat etmeme rağmen gram oynamıyor tartı. Karnım da çok şiş. Regl de olmycam. Pazartesi detoksa başlamayı düşünüyorum.

Hoş geldin başakcığım
Canım çok geçmiş olsun yine de iyi eksi bence
Gecen hafta : 83.2
Bugun : 80.6
Fark: -2.600 gr
Tebrik ederim maşallah sana
Selam kızlar, önce paylaşımımı yapayım sonra geçmişi bir okuyayım

Kilo Bildirimi
Geçen Cumartesi: 72.3
Bu Cumartesi: 71.5
Fark: -800 gr
Yüzde: 1,106

Ellssa Boncuk2307 P Purple58
Güzel eksi tebrik ederim
Eh bende tartımi paylaşayım bariii
Bayramda gelen hala gidemedi ama neyse gider elbet
Gecen hafta 102.7
Bugun 101.7
Fark -1 kg
Ellssa Boncuk2307 60kiloyum
Harikasın kaptanım çok güzel eksi

Kilo bildirimim:
En son: 83.8
Bugün:85.3
Fark: + 1.5 kgEki Görüntüle 3575209 @Boncuk2307 Ellssa

Kaptanlarım bu hafta takımlara girmek istiyorum
Hosgeldin canim takimda olmak daha iyi geliyor
Ay ne kadar haklısın akşam çay da gitmiyor demi yaa insan aç olunca
Ayy evet eşim kiziyor beraber cay icemiyoruz diyor bende bitki cayi iciyorum napiyim ben bu kilolari hep cay yanindan aldim zaten bana yemek ekmek kilo yapmadi tatli cikolata yapti
Günaydınlar,

Güncel kilo : 90,50

Geçen hafta 92,05 ya da 92,10 idi galiba, tam hatırlayamadım.

Bayram kiloları geri gidiyor inşallah

Ellssa Boncuk2307
Tebrik ederim cok guzel gitmis daim olsun insallah

Bende öyle abur cubur tatlı şeyler çayın yanında gerçi hangimiz sevmeyiz ki çayın yanında bunları daha yemiyoruz amaaa

Bende öyle abur cubur tatlı şeyler çayın yanında gerçi hangimiz sevmeyiz ki çayın yanında bunları daha yemiyoruz amaaa
Yok yemiyoruz canim bigun simit yedim sadece 1 adet. artik sekerde canim istemiyor ama regl gununden korkuyorum ama onuda beynimde bitirmeliyim

kendini bu kadar iyi tanıman, sağlıklı beslenmeyi, sporu hayatına bu kadar adapte etmen, kararlılığın, kaçamakların(ki barbunya asla kaçamak değil de) gayet normal olduğunu, insan olduğunu kabul etmen, başından sonuna her şeyinle muhteşemsin, gururla izliyorum ya idolümsüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…