Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoyu unutmuşum kaplanlarımSelam kızlar, önce paylaşımımı yapayım sonra geçmişi bir okuyayım
Kilo Bildirimi
Geçen Cumartesi: 72.3
Bu Cumartesi: 71.5
Fark: -800 gr
Yüzde: 1,106
Ellssa
Boncuk2307 P Purple58
Geçmiş olsun kuzum![]()
Sağolun canlarımmmm ama bi okadarda banada işe yaramışSagolasin ablacim
Ay sorma biz baharı beklerken geri kış geldi yaa
Afiyetler olsun
Afiyetler olsun canım
Yaa çok geçmiş olsun kuzum
Katı sıvı ayrımı mi yapıyorsun o nasi acaba bana da anlatır mısın ise yarıyormu çok duyuyorum
Afiyetler olsun çiçeğim
Vaaayy harika bir eksi maşallah![]()
Teşekkür ederim tammm bir karbonhidrat insanıyıyım yiyemiyorum pilavsızAfiyet olsun menun fazla geldi bana pilav olmasaydi iyi olurdu
Canım takımlara dahil olunca beni etiketle bende dahil edeyimTabloya nasil dahil edliyoruz 1 hafta deneme surecinden sonrami
Geçmiş tartilarin yoksa bosturSağol canım, sorma ben de +2.5 civarindayim ama sorun yok dediğin gibi. Beraber veririz
Benim satırlarım neden boş acabadaha önceki paylasimlarda aylık ilerlemem oluyordu hep
EvetBu gruplardakilere mi özell
Ay sonu hedefleri canımMthn83 bu hedefler yarınkı hedefler mı? Yoksa genel hedefimiz mı?
Sende sağol canım
Tebrik ederim
Tebrik ederim canimSağolun canlarımmmm ama bi okadarda banada işe yaramış
60kiloyum
Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3575221
Vaovvv supersin tebrik ederim canim.Geçmişe çok bakamadım. Kilo bildirimimi yapıp annemlere geçmem gerekli.
Geçen hafta. 7 8.400
Bu hafta 76.55
Fark -1850 gram
Ellssa
Boncuk2307 P Purple58
Bende yazmistim ama benide ekledinmi .Bol bol eksi olan bir gün olsun
Canım takımlara dahil olunca beni etiketle bende dahil edeyim
Geçmiş tartilarin yoksa bostur
Evet
Ay sonu hedefleri canım
Sende sağol canım
Sadece aylık hedefleriniz için geliyorum o yüzden mesajlara geç dönüyorum kusura bakmayın
Hala gruplar için hazır değilim ama sizsiz olamıyorum
Sizi seviyorum![]()
Çok geçmiş olsun. Acil şifa dilerimKuşum dün geceki hastanede bağırsak tıkanıklığı dediler yatırmak istediler ama yer yoktu eve gittik. Bugün daha kötü oldu üni hastanesine geldik, burası hala teşhis koymadı, tomografi sonucu bekliyoruz.
Çok güzel canım. Heyecanını kaybetmeyen öğretmenler görmek çok güzelKızlar bugün çok güzel birşey oldu. Hani diyodum ya çok stresliyim filan fıstık. Okul idaresi dersimi gözlemlemeye gelicekti. Benim sınıfların da biraz hareketli genelde. Zorlanıyorum. Neyse baya uğraştım güzel bi ders hazırladım. Sınıf da sakın durdu Allah'tan ve beklediğimden çok daha iyi geçti. Heyecanımı saymazsak epey iyiydi hatta. 2 gündür doğru düzgün uyumuyorum bile. Neyse çok şükür atlattım. Döndüm sahalara
Çok geçmiş olsun. Eskiden ben de çok olurdum. Özellikle umumi tuvaletleri çok kullandıysam.Teşekkür ederim. Bende en son büyük kızıma hamileyken olmuştu 7 sene bundan önce bi kaç gün ömce yine başladı pazartesiye doktor buldum gidicem inşaAllah. Aslında haklısın bu ay başka bi ped markası kullandım ondan regl biter bitmez başladı bendede.
Ya biraz korkutucu bu ayda böyle kar gerçi ama hayırlara gitsin diyelim. Dün İstanbul’da da atıştırdı biraz.evet kar yağmış çok güzel. ailem Ankara'da. foto atmışlar
Canım alıntıyı yapmıştım ama sonra okurken diğer arkadaşların da yorum yaptığını gördüm. Ben afiyet olsun diyeyim sadeceDeneme haftası ikinci gün menüsü
Ellssa
Boncuk2307
Sabah 11.00
6 dilim tam buğday peynirli pankek ( 1 pankek 1 yemek kaşığı ölçüsü )
Domates salatalık çay
Ara 15.00
Filtre kahve
3 kuru kayısı
3 kuru erik
yarım avuç mısır leblebisi
Akşam yemeği 18.30
Kuru fasulye pilav (pirinç) ikisi toplam bir tabaktan biraz fazla
Domates taze soğan
yoğurt 1/2 kase
Yemekten yarım saat sonra şekerim düştü 2 kayısı daha yedim
Ara Türk kahvesi 20.00 (1 hurma 1 kuru incir) fazla oldu bugün ara öğün
Ara öğün 21.00
Çay mısır leblebisi ballı fıstık (ikisi toplam bir avuç)
Spor
7 bin adım
Su 1 - 1.5 lt arası
Afiyet olsun canım. Allah kabul etsin.Cuma
Sahur -
İftar
2 orta boy karnıyarık
8 kaşık kadar barbunya
1 kase cacık
Yarım avakado
15 Antep fıstığı, 12 kabuklu yer fıstığı
Spor 3400 adım
Ellssa
Boncuk2307 P Purple58
Çok güzel canım. Benim de bayramdan gelen daha gidemedi. Dört gün bayram arası iki haftaya mal olduEh bende tartımi paylaşayım bariii
Bayramda gelen hala gidemedi ama neyse gider elbet
Gecen hafta 102.7
Bugun 101.7
Fark -1 kg
Ellssa
Boncuk2307
60kiloyum
Harikasın Sibel imGeçmişe çok bakamadım. Kilo bildirimimi yapıp annemlere geçmem gerekli.
Geçen hafta. 7 8.400
Bu hafta 76.55
Fark -1850 gram
Ellssa
Boncuk2307 P Purple58
Sagol canimmTebrik ederim
Tebrik ederim canim
Vaovvv supersin tebrik ederim canim.
Bende yazmistim ama benide ekledinmi .
Takimlara girmeni bekliyoruz![]()
Kendini dinlemiş ve oyalamışsın, eğer benim oyalanacak bişeyim yoksa dinlemek için vakit ayırmayıp eyleme geçiyorumDün ikindi 5 gibi psikolojik olarak kendimi çok kötü hissettim. Bazı sebeplere bağlı kendi suçlama, değersizlik, umutsuzluk...Ve akabinde " Ne yesem " düşüncesi ki orucluydumdün öğlen çocuklara geçen hafta bahsi geçen bisküvili pastayı yapmıştım. O mu dedim acaba cezbetti? O da olur ama , bugün için planlayıp ıslattigim barbunyayi gönül dedi ki pişir doyana kadar ye
( barbunya , diyetimde olmadığı için sadece hafta sonları ödül yapmayı deneyecektim. )
Bir yanim diyor ki yeme yarın tartı günü. Diğer yanım diyor ki ye çok ye ve depresyona gir, üzül , mağdur ol
"Olabilir" telkini yaptım kendime ...olabilir diyeti bozmak isteyebilirim, olabilir kendimi suclayabilirim, olabilir zihnim bana tuzak kurabilir, olabilir yiyip tartı gününde artı cikabilirim, olabilir oruç tutabilirim tutmaya da bilirim ...
Daha kötü şeyler yememek için kalktım barbunyayi pişirdim. Oruca devam etsem mi diye kararımı akışa bıraktım .
Yemekleri pisirdikten sonra oğlanı çarşıdan alma işi çıktı seve seve gittim oyalanmis olurum diye. İftarda beklediğimden 1 fazla karnıyarık yedim, sonra LGS ye hazırlanan çocuğumun biriyle yine aynı tartismayi 50. Kez falan yapıyoruz kısa kestim gittim yattım.
Uykum gelmiş ve uyudum.
Yani hep diyorum içimden bazen kendimi sabote etmek geliyorkendimize kızınca kendimizi disiplinize edeceğimize inanç o kadar kuvvetli ki! Kendimizi tartaklayinca ve cezalandırinca herşey yoluna girecek sanki!
Ama şunu unutuyoruz en büyük ceza çok istediğimiz birşeye kavuşamamak.
Zihnimiz " Al sana ceza: bundan sonra diyet yapmatacaksin ve kilo alacaksin !! İstediğin kiyafetleri de giymeyeceksin, sağlığın da bozulacak ! Sen suclusun cezanı da en ince şekilde kesiyirum! " diyor adeta.
Sen saglikli kiloyu hak etmiyorsun çünkü şu hatan var !
Ben kendi kendimi cok yargiladigim için yillardir diyet yapmakta zorlandığıma inanıyorum artık. O yüzden "olabilir" telkini bana iyi geliyor. İçimizden gelen o sesler genelde ebeveyn sesidir. Babam gayet yargılayıcı despot cezalandırıcı bir insandir.
O konuşuyor sanki içimde. Suçu anne babamıza atmak çözüm değil, sadece ilacın da bu konu ile ilgili olduğu için durum tespiti yapmak gerekli.
Kendimizi dinliyoruz ama ne yapmıyoruz ?
YARGİLAMİYORUZ![]()
Tebrik ederim canım mükemmel bir eksi
Tebrik ederim. Devamı da gelir inşallahGünaydın kızlar mutlu sabahlar . Zor bir geceydi 5 gibi sabaha karsi uyudum.2 saat sonra uyandım. Zombi gibiyim. Erkenden tartı bildirimi yapiyim belki biraz uyurum .
Gece 1 -3 arası 2 kupa kahve 1 büyük bardak su,1 maden suyu içtim 3 film izledim uyumamak icin. oyüzden tartıda 500gr falan farketti diye düsünüyorum
Geçen cumartesi 88.40 ile bayramdan geldim.
Bugün 87.10kg toplamda 1 haftada 1.30kg gitti . Daha iyi olabilirdi
Bu hafta sporda yapicam inşallah.
60kiloyum
Boncuk2307
Ellssa
Olsun canım, önemli olan ekside olmak
Vooooovv, maşallah diyelim canımGecen hafta : 83.2
Bugun : 80.6
Fark: -2.600 gr![]()
Fena bir başlangıç değil. Hemen gönderirsin inşallahKilo bildirimim:
En son: 83.8
Bugün:85.3
Fark: + 1.5 kgEki Görüntüle 3575209 @Boncuk2307Ellssa
Kaptanlarım bu hafta takımlara girmek istiyorum
Tebrikler canım, süperGünaydınlar,
Güncel kilo : 90,50
Geçen hafta 92,05 ya da 92,10 idi galiba, tam hatırlayamadım.
Bayram kiloları geri gidiyor inşallah
Ellssa
Boncuk2307
Oo çok güzel. Kaldığın yerden devam diyebilirizBugün itibariyle tekrar başlıyorum. Bayramdan önce 81.4 bildirim yapmıştım. Neyse ki çok sıkıntılı olmayan bir rakamla dönmüş oldum.
Bugün 81.6
Takımlara dahil olmak istiyorum.
Ellssa
Boncuk2307 Eki Görüntüle 3575213
Tebrik ederim canımbir de benden gelsin kilo bildirimi, ben de takımlara dahil olmak istiyorum.
Güzel eksi canım, tebriklerSağolun canlarımmmm ama bi okadarda banada işe yaramış
60kiloyum
Ellssa
Boncuk2307
Eki Görüntüle 3575221
SüperrrGeçmişe çok bakamadım. Kilo bildirimimi yapıp annemlere geçmem gerekli.
Geçen hafta. 7 8.400
Bu hafta 76.55
Fark -1850 gram
Ellssa
Boncuk2307 P Purple58
Hosgeldin Tutkum
Kafada bitirince oluyor inanYaaa çaysız nasi yiycez diğerleri okey de
Bismillah deyip başladık. Regl e rağmen iyi gitti bu hafta.Harikasın Sibel im![]()
Tesekkur ederim canimTebrik ederim canım mükemmel bir eksi
Tebrik ederim. Devamı da gelir inşallah
Olsun canım, önemli olan ekside olmak
Vooooovv, maşallah diyelim canım
Fena bir başlangıç değil. Hemen gönderirsin inşallah
Tebrikler canım, süper
Oo çok güzel. Kaldığın yerden devam diyebiliriz
Tebrik ederim canım
Güzel eksi canım, tebrikler
Süperrr![]()
Aslında bu programda aç olmuyorsun, patlayana kadar yememiş oluyorsun ve yasaklı gıdaları tüketmeyince şişkinlik olmuyor, miden hafif, nefesi kolay alıyorsun ama karnın tokAy ne kadar haklısın akşam çay da gitmiyor demi yaa insan aç olunca![]()