Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet güzel olur sagol yorumlarin icin.Aslında yerken fazla oldugunun farkinda oluyoruzda iste duramiyoruz ya 😒Bide keki arkadas yapmisti onu kirmamak icin yedim
Kesinlikle ben ilk başta çok sıkı tutma taraftarı değilim benim menülerimde mükemmel değil zamanla alıştıra alıştıra sıkılaştırmak istiyorum hem vücut için hem de nefsimi tutamam çok sıkarsam saldırıya geçebilirim 😅

Günaydın kızlarrr 🌺🌺🌺

20231226_093843.webp

ahaaa buldummm bu neeee👏👏👏👏👏👏🌷 :KK36:
Bizde birseyler yapiyoruz 🙃🤣 tesekkur ederim canim
🌷herkese merhaba🌷
yeni eski bir sürü arkadaş var herkese ufak bir kendimi tanitarak selam vermek isterim
:KK36::KK36::KK36::KK36:
Ben Tutku 35 yasındayım
1.5 yasında bir oglum ve 10 yasında bir kızım var. Çok eskiden cuma zayiflama yarişmlarındaydım sonradan burayı açtık bir süre buradaydım insa sonra yogunluktan ayrıldım yine sizinle devam etmek istiyorum :KK49::KK76::kk77::halay::spor::KK55::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:

@Zipzip-
@Elhan
@Cordelia
kaptanlarıda cok özledim ☺️
Ellssa Ellssa
Boncuk2307 Boncuk2307 sizlerede kocaman öpücükler 😘😘♥️♥️💐💐
Iyi bir yarismaciydin hosgeldin ❣️
Hayırlı sabahlar 🥰🥰🥰

Geçen hafta 82,400
Bugün. 81.000
Fark -1,400

Eki Görüntüle 3575250

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 P Purple58
Tebrik ederim ablacim supersin ❣️

Hayırlı sabahlar 🥰🥰🥰

Geçen hafta 82,400
Bugün. 81.000
Fark -1,400

Eki Görüntüle 3575250

Vay vay vay harikasın ablacım 👏👏
Sabit te iyidir kuzum almaktan olsun
Kilo bildirimi
Geçen hafta 63.95
Bir hafta 62.45
Fark -1.5
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 60kiloyum 60kiloyum
Eki Görüntüle 3575262
Wuhuuu yaklaşıyor mezuniyet 👏👏
Geçen cumartesi günü olan kilomu tam hatırlamıyorum ama 49 küsur su
👏👏 tebrikler canım

Hamdolsun kuzum iyiyim elbet, arada mızmızlandığıma bakmayın, herkese iyiyim deyince halden anlamıyorlar, beni eskisi gibi zannediyorlar 😂😂
Sen nasılsın?
canım benim çok şükür sevindim😘😘

iyiyiz hamdolsun bizde okul tatil malum☺️🙈
Hosgeldinn canım ❤️❤️

hoşbuldukkkk 😘😘😘😘😘😘
Bizde birseyler yapiyoruz 🙃🤣 tesekkur ederim canim

Iyi bir yarismaciydin hosgeldin ❣️

Tebrik ederim ablacim supersin ❣️
masallahh yaa 👏👏👏👏

hosbuldummm🎊😘😍

Aç karna ; - filtre kahve tarçınlı - Yesil detox(salatalik limon kök zencefil semizotu yesilelma su)
Kahvaltı 11.00
Tereyağında 2 yumurta
3zeytin
1dilim bugday

Çeyrek kaşarlı tost çok minikti midem çokkötü kazıdı 23.00 da
23.30
Yoğurt kürü(pulbiber zerdecal limon)

16.30 dan beri hastanedeydim oglum bianda ateslendi gozleri agzi ates icindeydi de dr gittik busaate kadar serum yedik mahvolduk 🥲🥲 biz hicbiirmiz hasta degildik ama meğersem üşüttü oğluşum🥹 emekliyo hep üşütmeside normal tabi neseki atlattı 5 güne ilaç verilcek biticek

60kiloyum 60kiloyum Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Yavru kuşa çok geçmiş olsun canım, havalar da birden geri soğudu. Allah beterinden saklasın hemen iyileşir inşallah🙏

Bu profildeki bıraktığım kilom canım şimdi 70 leri geçmişimdir 3 aydır alan hiçbir şekilde dikkat etmiyorum :KK14:

1 haftada gidecek gibi değil be kuşum, geçmiş olsun bu arada size de 🥰

Dönmüş bile olabilirim ama irade gösterirsem yapacağım inşallah ablam:KK19:

Biz seni dahil ederiz sen ertesi gün de atabilirsin ne zaman atarsan sıkıntı olmaz :KK200:

Cevap verilmiş ama ben yine de yazayım Ellssa kaptanımı ve beni etiketlersiniz. 1 hafta sonra takımlara katılınca takım kaptanınızı da etiketliyorsunuz canım :KK36:
Sagol boncuğum, çok şükür sıkıntı olmadı evimize döndük, tartıyı paylaştım görmüşsündür büyük ihtimalle.

En başa dönmüş olduğunu düşünmüyorum ama öyleyse bile yerleşmeden daha hızlı verirsin.

Back
X